Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Agu_ska Kochana gdzie jestes?? Jak po wizycie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilijanna, witaj! gratulacje maluszka i spokojnej ciąży życzę i {*} dla Aniołka.
Jeśli chodzi o sposoby na przeziębienie to kiedyś znalazłam to:
7 rad dla przeziębionych mam - ból gardła, ciąża, domowe sposoby na przeziębienie, gorączka, katar - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl
Na katar na początku próbowałam inhalacji z oil olbas, a potem sprawdziłam taką tradycyjną inhalację w garnku zagotowałam wodę z torebką rumianku, potem garnek z głową pod ręcznik i wdychamy, i chyba ten domowy sposób był lepszy.
a kto bedzie testowal 14 lutego ?? :-) bo ja jesli zobacze ze owu byla to bede 14 testa robic chyba ze owu nie bedzie
chcialabym na walentynki zrobic mezowi prezencik![]()
Hej laseczki,
Jestem po wizycie u lekarza i jestem bardzo szczęśliwa bo dzidzius ma się dobrze ma ślicznie bijące serduszko, 2 śliczne rączki i 2 nóżki i strasznie się wierci i wog,ole jest śliczny.
Nie chciał mi robić USG ale go zmusiłam - chciałam zobaczyć na własne oczy że wszytsko jest oki. Co do USG prenatalnego mówi że nie mam żadnych wskazań do jego zrobienia więc mnie nie wyśle. Wzięłam sobie 4 dni wolnego bo mnei coś gardło drapie i chciałam odpocząć bo w pracy dali mnie nieżle popalić.
Życzę każdej starającej się lub ciężarnej żeby wychodziły takie szczęśliwe od lekarza.
Zaraz wrzucę zdjęcie USG mojej kruszyny i mojego brzuchola zgodnie z obietnicą.