reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
jejjj ale sie namachalam :dry: rozbieralam choinke bo mielismy prawdziwa i zostaly same badyle :confused::wściekła/y: szkoda bo chcialam jeszcze troszke na nia popatrzec...
pytalam siostre M czy czuje juz wkoncu te ruchy to ona na to:nie wiem cos czuje ale lekarz mi powie czy to to(jest w 24tc chyba):baffled::szok: no a myslalam ze spadne z krzesla jak to uslyszlam...:shocked2: jak w tym tc ona nie wie czy dziecko kopie :no::baffled:

a mi sie juz powoli @ konczy hurraaa!! i w sumie zwsze mnie bolal tak brzuch ze cmil caly a dzisiaj nie boli i osttanio jakos nie tylko w 2 i 3 dniu troche pobolal... a teraz tylko czueje w macicy raz z jednej strony mi skropnie cos raz z drugiej jakby mi tos tam sie czyms zahaczal jakims kilofem albo cos :-D i na zmiane raz z jdnej raz z drugiej ogolnie mis ie wydaje ze po ciazy jakies inne okresy sa tzn moj jeden :-p inne uczucie niz wczesniej mi towarzyszy :-D

dziewczyny jak myslicie czy mozna jajeczkowac tylko z jednego jajnika?znaczy sie co miesiac? nie zartuje z tym pytaniem po prostu zbaranialam bo po zabiegu pierwsze jajeczkowanie mialam z lewego bo gin mi usg robila a teraz jest moje czwarte z kolei jajeczkowanie wiec mialo byc z prawego a mnie tak napier.... lewy ze mam dosc.
Mozesz jajeczkować co miesiąc. To nie prawda ze kobieta jajeczkuje raz z jednego jajnika a raz z drugiego.
u mnie ketony w moczu.... to tak z nowości ... :baffled:
Czytałam i mówiła mi pani dr , że to w zaawansowanej ciąży często sie zdarza , bo dzidziuś już dużo wartości zabiera, że nie nadążasz z jedzeniem i poporstu trawisz swój żołądek:)
Zdjatka super. Pokoik dla dzidzi mam w identycznych kolorach :-)

Mi odpisała pani dr na sms że mam brać urosept 3x2 na te bakterie narazie, a jak będzie posiew powtórka zobaczymy

She - zapachy to już mnie sama zadziwiają.Czego to ja nie wyczuję

Ostatnia edycja:
kasiu nie denerwuj sie....tylko spokuj moze wam pomoc...do nastepnego usg postaraj sie nie stresowac az tak...wiem kochana ze napewno ci strasznie trudno,ale dasz rade!!!wszystkie w to wierzymy...

Kasiu ja wiem, że Ci ciężko. Dlatego pozwól, że my będziemy miały wiarę za Ciebie. Nadzieja umiera ostatnia. A my ją tu mamy nieskończone ilości. Przytulam Cię mocno Kochana.

Pati ja mojego psiaka nie mogę wziąść na kolana. 33kg żywej wagi to nieco za dużo ;-) Ale jak go głaszczę w ucho to też mruczy i zamyka oczy :-)

reklama
Do góry