reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej dziewuchy.. ja po pracy i zdarzylam i nawet mialam sile was przeczytac za caly dzien...

ale juz czuje zmeczenie... dzisiaj 8 h wczoraj 10,30 jutro 9,30 i w niedziele 8,30 masakra a juz jestem niezle zmeczona a nudy na tej kasie jak cholera... :no:

zdec trzymam kciuki
vjolka (*) straszne wiesci :(
karola dobrze ze juz w domciu jestes i ze ten szew jest i ze ok wszystko, trzyma mkciuki zeby tak dalej
karolcia to dobrze ze gin okazal skruche i ze sie troche zainteresowal toba. napewno mu glupio bylo ale przynajmniej dal skierowanie...

koti a u ciebie jak ?? wsio ok ?? kurcze juz niedlugo i ty sie bedziesz chwalila swoim dzieciaczkiem :tak:

reklama
koti slicznie wygladasz i ladny pokoik dla Gracjanka macie :-) szkoda ze ja nie mam szans na zrobienie oddzielnego pokoju ;(. w ogole super imie wybraliscie :-)

aguska a ty robilas badanie genetyczne?? to gdzie sie sprawdza przeziernosc karkowa?

Nie robiłam jeszcze w poniedziałek mam wizytę to się go zapytam ale on chyba wysyła na nia do szpitala do kolegi po fachu - nie wiem czy mi nie powie że nie ma wskazań. Po badaniu Kasi to się zaczęłam bać tego badania i już nieiwem czy chcę:-(
A u Ciebie widze ostre działania - strasznie podoba mi się Twoje określenie - bobosexy. Powodzonka pozostaje Ci życzyć i dobrej zabawy:-D

dzieki Pati :-) właśnie się zorientowałam że wrzuciłam link do wszystkich galerii mojego P :-D . dobrze, że nic nieprzyzwoitego tam nie było hihihi :zawstydzona/y::-p

a ketony są chyba od cukrzycy. mój gin cos mnie straszył insulina, ale zobaczę co mi diabetolog we wtorek powie.

reklama
no wlasnie w tym caly sek ze ja tamtym razem zaszlam w ciaze z lewego i kiepsko sie to skonczylo wiec teraz nie chcialam z lewego i wczoraj byly boboseksy( uwielbiam Pati to Twoje okreslenie) a dzis boli mnie lewy:-(

Do góry