reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wiecie mój lekarz jest realistą a ja to cenię u niego jest bardzo bezpośredni i uwaza podobnie jak ja że "lepiej się miło rozczarować niż nie mile zaskoczyć"
tyle tylko ze operacja na 16 tygodniowym dzieciątku to ogromne ryzyko straty a nie można czekać
usg mialam we wtorek a on chciał już na drugi dzień robić amio ale niestety mam za mało wód i gdyby pobrał to co potrzeba do badania dla dzidzia nic by nie zostało

nie nigdzie nie byłam
on ma taką zasadę ze przy pacjentce kohsultuje sie z innym lekarzem który jest specjaliśta w tej dziedzinie
wysyła zdjęcia i od razu dzwoni
i talekarka powiedziała że amio jest konieczna przede wszystkim by wykluczyć lub potwierdzić ZD

Kasiu, co do operacji na takim mały dzidziolku jest ryzyko zawsze, ale ta koleżanka o której pisałam robiła chyba w 22 tc operacje i sie udało. Skoro lekarze ją przeprowadzaja to znaczy że sie udaje i tego trzeba sie trzymać

Ostatnia edycja:
Kasikz ma rację... Skoro wykonują takie operacje, to znaczy, ze oni sami wierzą, że się jednak uda...

dr. powiedział że owszem wykonują tylko na większej ciąży
nie wyobrażam sobie żeby cokolwiek wprowadzali w moją 10 cm kruszynkę
ale jeśli się nie zdecyduję na to mój skarbek umrze
to wszystko mnie przerasta

Ostatnia edycja:
Mnie przerasta samo myślenie o tym...
A Ty będziesz musiała przez to przejść...

Kur** dlaczego to wszystko jest takie niesprawiedliwe :wściekła/y::wściekła/y:

W głowie mi się to nie mieści!!:wściekła/y::wściekła/y:

Kasiu również jestem z Tobą, pamiętam w modlitwie.. bo cóż mogę. Twoja kruszynka zyję i trzeba zrobić wszystko, zeby ją przywitać wesołą po tej stronie brzuszka. Same mozemy niewiele, musimy uwierzyć w lekarzy.. czasami działają cuda. Trzymaj się, wiem, że Ci bardzo ciężko, ale wierz w swoje dziecko. Przytulam.

reklama
Kasiu wszystko będzie dobrze, my tu wszystkie w to wierzymy. Tylko się kochana trzymaj i się nie denerwuj bo maluszek też się denerwuje.
Iwcia - gratuluję i do dzieła :)

Ja dziewczynki zmykam spać bo coś kiepsko się czuję a sama myśl o jutrzejszej wizycie mnie przeraża i płakać mi się chce.
Całuje Was wszystkie mocno.
Dobranoc

Do góry