reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja sobie kupilam imbirowe gingers :-) ponoc mozna w ciazy pic takie piwo pol szklanki na dzien :-) wiec pewnie od czasu do czasu sie odwaze jak mnie najdzie ochota... mojej babci jak byla w ciazy to najbardzie smakowalo piwo i ciastka :-D a ona to straszna przeciwniczka alkoholu wodku itd wiec to bylo cos nienormalnego :-D

dobranoc wszystkim kolorowych snow

reklama
pati kochana jak likwiduja firme to dostaje normalnie zwolnienie bo firma nie pracuje i nie bede zatrudniona bo firma upada wtedy niekt mi nie placi i nei wazne czy jestemw ciazy czy nie...niestety,,... jakos to bedzie najwyzej chwilke pomieszkamy u mnie z rodzicami i tak cal epietro dla nas i na dodatek osobne wejscie z dworu wiec looz... nie martwie si eo to ... ale fajnie by bylo miec te kilk agroszy... moze teraz poszukam czegos ...

ja sobie kupilam imbirowe gingers :-) ponoc mozna w ciazy pic takie piwo pol szklanki na dzien :-) wiec pewnie od czasu do czasu sie odwaze jak mnie najdzie ochota... mojej babci jak byla w ciazy to najbardzie smakowalo piwo i ciastka :-D a ona to straszna przeciwniczka alkoholu wodku itd wiec to bylo cos nienormalnego :-D

dobranoc wszystkim kolorowych snow

Witam czwartkowo.

Pati z tym nowym wątkiem to fajny pomysł. A co do piwa imbirowego, ja napiłam się go 2 stycznia bo już nie wiedziałam czym uspokoić moją zgagę. A w pół godzinki po wypiciu poczułam ruchy maleństwa. :-):-):-) Chyba się opiło :-):-)

Witaj Agu _ska śliczny nowy suwaczek.

Witam!
próbowałam nadrobić, ale nie dam rady :szok:

Wczoraj dzięki opadom śniegu wracałam z pracy 2 godziny, 5 min w domu i pędem do gin, zdążyliśmy, ale przez to ciśnienie miałam jak u zawałowca i za karę muszę przez dwa tygodnie sprawdzać je codziennie :sorry2:

miłego dnia :-)

Witam!
próbowałam nadrobić, ale nie dam rady :szok:

Wczoraj dzięki opadom śniegu wracałam z pracy 2 godziny, 5 min w domu i pędem do gin, zdążyliśmy, ale przez to ciśnienie miałam jak u zawałowca i za karę muszę przez dwa tygodnie sprawdzać je codziennie :sorry2:

miłego dnia :-)
Hej Just, a masz aparat w domu czy musisz jeżdzić do przychodni?

reklama
Do góry