reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Malga Gratuluję :-):-):-) No i oczywiście gratulacje dla tatusia :-):-)

Pati dobry pomysł :tak::tak::tak: jestem za... No i można by podopisywać te dziewczynki od nas, które już urodziły wcześniej :-D To byłaby taka nasza lista skarbów :-D:-D

Ja jestem za: nickiem, aniołkami, datą planowaną porodu (zamieniona potem w faktyczną), imieniem dziecka, wagą, wzrostem. Bo co za dużo, to niezdrowo ;-)

Pati w sierpniu jest jeszcze She :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
widzisz umknelo mi :-/

to ja zaloze watek tak jak to nazwalas "lista naszych skarbow-cudy narodzin"

mozecie sie wpisywac a ja najwyzej bede edytowac mojego posta zeby bylo wszystko w rzadku :-) jak dostane bure za stwarzanie nowego tematu to sie obraze i znikne i nie bedziecie wiedzialy jak mi testowanie idzie :p - to taka moja mala grozba :p

Jak już Edytka do nas wróci, to poprosimy ją, żeby przykleiła wątek na górę i doprowadziła go do ładu :tak:Albo poprośmy o to Anetkę - też ma chyba takie uprawnienia ;-);-)

:-) Dzisiaj mój D mi mierzył brzuch i w ciagu tak 2 tygodni przybralo mi sie 5cm, czy to normalne ,zeby ten brzuch tak szybko rósł?? :baffled:

pati super pomysl bo w sumie powiem wam ze ja raczej nei wiem czy pojde na listopadowki jakbym miala termin np na listopad... chyba bym sie bala zeby nie zapeszac... wiec takie cus super by bylo :tak:

julitka bhp dzisiaj mialam przez 8h a jutro pierwszy moj dzien na kasie.. a wiecie co ?? u nas maja byc te zwolnienia i musze sie przygotowac ze na luty mnie zwolnia bo maja likwidowac firme i podejrzewam ze w lutym jak mis ie skonczy umowa to mnie wywala zeby mi juz pozniej nie dawac odprawy... ale znow mysle ze tylko na kasie nas 4 bedzie bo teraz jedna wylatuje to moze akurat mnie do konca zostawia do tego kwietnia... ehh nastepne zmartwienie ale napewno jakos bedzie.. nie boje sie nawet jak moj mnie nie utrzyma to pojedziemy zamieszkac do moich rodzicow tam bedziemy mieli cala gore domku dla siebie i jakos damy rade dojezdzac nie cala godzine do wro do pracy ... damy rade :-) oby z dzidzia sie udalo reszta mnie nie obchodzi :sorry2:

a i oczywiscie MALGA gratulacje wam !!!!! sliczna duza corcia!!!!!! ehh jakie to piekne ten cud narodzin .... ach!!!!

Witam nocnie
Ewela a ty na kiedy masz termin?
Pati może we dwie na wrzesień się załapiemy :) No u mnie to jeszcze nie pewne jest, ale ciągle jest szansa, chociaż gdybym poszła na badanie krwi to bym wiedziała. Ae poczekam, co tam fajnie jest testować.

Ja mam nadzieję na październik lub listopad ;-);-)Gdyby mi się udało, to może nie musiałabym studiów przerywać :tak::tak: Ale co będzie to będzie ;-)

No i mam nadzieję, że na wątku ciążowym będzie ze mną któraś z Was :-D

missi to ja na twoim miejscu bym sie juz starala bo wtedy (jesli masz umowe o prace) przysluguje ci l4

jesli to umowa na czas okreslony a zajdziesz w ciaze i w momencie konczenia sie umowy blabys powyzej 3 miesiaca ciazy to ci ja i tak beda musieli przedluzyc az do porodu jedynie macierzynskiego bys nie miala :-)

gosia nie wiem czy na wrzesien ale chyba tak by to wypadalo ze pod koniec mialabym termin, w ogle to fajna data by byla 1.10.2010 :-) lub 10.10.2010 gdyby sie przeterminowal hihi

zobaczymy co ma byc to bedzie :-) a jak sie nie uda to seksimy sie dalej

reklama
Do góry