reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie.

Aga34 a jakie badania robiłaś? Co do klubu - możemy założyć. Ja się jak najbardziej nadaję. I to na VIPa ;-)

;-)

Kochana robiłam standardowe badania krwi i moczu zlecane podobno co jakiś czas babie w ciąży. To już drugie takie badania, pierwszych było troszkę więcej.
Ale gdy zobaczyłam strzykawkę i igłę to mi się jakoś słabo zrobilo , dobrze że mój P wszedł ze mną i mnie wyprowasził na korytarz.
A co do klubu - załóżmy go szybciej bo w piatek mam wiztyę i zaczynam :szok:świrować

reklama
czesc dziewczynki,

Julcia witaj na świecie !!!!

She bardzo bardzo się cieszę :-) ja wiedziałam, że będzie dobrze :-);-).

Kaska trzymam kciuki za Waszą wizytę.

Ewela u mnie w 14 tc była dziewczynka (trafiłam w szpitalu na jakiegoś młodego nadgorliwego gina ;-) ), a w 22 wyrósł jej siurek :-)

buziaki dla wszystkich

Gosia - testuj znów - czekamy na dobre wieści!!!
Aga - nie wiem czy Cię to pocieszy ale mój gin ostatnio powiedział że największy strach jest do 9 tygodnia a później taki punkt zwrotny to 16 tydzień - a ty już jestes po. Ja też teraz czekam na wizytę i trochę się boje.
Koti, 13 x 13 - a ja myślałam że czegoś sie dowiem o płci juz w przyszły poniedziałek w 13 tygodniu :(

Chłopców można zobaczyć , szybciej. Z dziewczynkami jest tak że zawsze może coś sie odnaleźć a raczej u chłopców już nie zniknie:-)
Ja wiedziałam w 14 że raczej dziewczynka.Ale tak jak Agatka mówi to takie wróżenie wiec sie nie nastawiałam. Natomiast w 20 tc potwierdziło sie na 100%

Gosia - testuj znów - czekamy na dobre wieści!!!
Aga - nie wiem czy Cię to pocieszy ale mój gin ostatnio powiedział że największy strach jest do 9 tygodnia a później taki punkt zwrotny to 16 tydzień - a ty już jestes po. Ja też teraz czekam na wizytę i trochę się boje.

No ja bylam na ostatniej wizycie w 16 tygodniu i wszystko było w pożądku.
Jednak moje obawy wzrosły po mojej ostatniej infekcji. Boję się czy moja wysoka gorączka, osłabienie organizmu i antybiotyk nie wpłynęło negatywnie namaluszka

Wiecie co czytam czasem lipcówki ale nie mogę się przełamać jakoś żeby coś napisać- jakoś bardziej związana jestem z tym forum i chociaż rzadko piszę czytam Was codziennie i mam wrażenie że jak coś tam napisze to zapeszę, a to forum to naturalny składnik każdego dnia.

Aga - musi byc dobrze, bedę trzymać kciuki w piątek ( tylko powiedz o której ), a pozatym jak nic złego się nie dzieje to jest wszytsko ok, a co do infekcji moj gin mówi że zdrowej ciązy nic nie może zaszkodzić. A ja ci zazdroszcze tego 18 tygodnia bo ja z każdym czuję sie pewniej :)

jejjjj ale tu dzis milutko
Juleczko witaj na swiecie!!! :happy2::happy2::happy2:
gosia super ze masz dwie kreseczki ale jak prosilas na razie nie gratuluje tylko trzymam &&& zeby za dwa dni wyszly wyrazniejsze :tak:
reszcie dziewczynek gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za te przed ktorymi wizyty :-)
uciekam troszke mieszkanie ogarnac bo dzis znow dwie glowy do odstrzelenia :-D hihi
normalnie wysssalam z tego forum dzis taka dobra energie ze chce mi sie skakac i krzyczec z radosci ze ten okrutny los sie od nas odczepil i ze znow na BB zaswiecilo ogromnie jasne i cieple sloneczko :tak::-D te dobre wiesci daja mi taka sile i wiare w lepsze jutro ze normalnie chyba jestem jakas nienormalna :confused: ale ciesze sie ogromnie z powodzen wszystkich was :tak::blink:

Agu_ska mam tak samo na sierpniówkach. Czytam, zaglądam, ale się nie ujawniam. Z tego samego powodu co Ty. Może po usg genetycznym się przełamię...

reklama
Do góry