missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ale jesli chodzi o brzuchy duze to to mnie boli ... ale nie malenkie dziciaczki tylke to wielkie brzuchy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Dzwoniłam do poradni genetycznej, pani powiedziała, ze wyniki będą jutro.. oj jak się boję. Czekam trochę dłuzej niz trzy tyg, czyli krótko, oby były dobre.
Missiis czekam na fotkę
Miłego popołudnia
Karolcia, moja ginka dlatego właśnie nie zalecała mi robienia badań genet, żebym się niepotrzebnie może przestraszyła, bo powiedziała, że nawet jak ewent coś wyjdzie nie tak, to nie jest wyrok, bo właśnie te złe geny nie muszą się spotkać w czasie tworzenia nowego życia i że tak naprawde u wielu osób wychodzi "coś" a pozniej rodzą się zupełnie zdrowe bobaski i tylko niepotrzebna panika jest