reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ola ty po dwoch @ dostalas zielone ?? kurcze ja chyba poczekam na druga @ bo si eboje... no chyba ze owulacje bede miala po wizycie u zimmera i w lutym to nie bede czekala... ale teraz w styczniu sie powtrzymam i obym nie zalowala tego ... al ekto wie czy jutro zdania nie zmienie :sorry2:

tak Missiiss ,ale ona od poczatku mi mowila ze po trzech meisiacach juz mozna,a 8go juz mina trzy miesiace, no pierwsza dostalam po 6tyg,nastepna po 30dniach. i faktycznie po dwoch zielone. ale bobasa raczej z tego cyklu nie bedzie:)wiec moze i po trzech @ wyjdzie:p
a sukienki fajowe,jedna i druga:)
Ja chcialam slub z chrzcinami:(

cześć laseczki och jakie piękne panie młode szkoda ,że nie mam swoich fotek w kompie bo bym sie dołączyła :-):tak:, tylko ,że ja byłam suchotnikiem kiedy wychodziłam za mąż:zawstydzona/y:.
She nie panikuj kochana może okaże się,że w ciąży takie wyniki są normalne:tak:, ja myśle ,że bez opinji lekarza lepiej nie brać żadnych środków, albo przynajmniej zadzwonić i sie upewnić czy brać czy nie:tak:
Agatka nam sie pokazała i zniknęła:-(
Karolcia aż tyle kosztują te badania:szok:, kurka wodna, ale lepiej zapłacić i wiedzieć co jest grane niż żyć do maja w niewiedzy, z moim fasolkowaniem to sie odwlecze, bo dostane 15 tego umowe na czas określony na rok a dopiero potem na czas nieokreślony:-:)baffled:.
A wogóle w pracy fajnie nie wiem czy pisałam, że to sklepik szpitalny jest dziś przyszedł jakiś chirurg stwierdził:
"o nowy narybek" i zaczął mi opowiadać gdzie jest punkt g i jak go dobrze szukać ,żeby znaleźć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ogólnie chwale sobie narazie jest fajnie kasa nie jest taka straszna już załapałam to jak jazda na rowerze,
tylko jak spotkam jakiegoś rzeźnika ginekologa to chyba im cyjanku do bułek nasypie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,
przychodzi dużo kobiet z brzuszkami :tak::-) i aż miło popatrzeć;-):tak:, ja nie mam, ale chociaż pooglądać u innyc mogę:tak:;-).

Kobietka i nie boli Cię widok innych kobiet z brzuszkami? kurcze czyli to ja jestem jakas walnieta:(choc i tak juz lepeij bo 2010 to fajny rok na bobasa:)i mam zamiar się wyrobić;)

grusia u mnie to samo sie wszystko kloci ze soba... i nie wiem co wybiore najgorsze jest to ze rozum dziala tylko przed spaniem a serducho przez caly dzien :szok:

Hmmm, no nie wiem z tym rozumem przed snem :-D

Śliczną masz sukienkę, będziesz przepięknie wyglądać w tym ważnym dla Was dniu. Zazdroszczę tego wszystkiego, tej lataniny. Chciałabym to jeszcze raz przeżyc...

Dziewczynki pozdrawiam Was wszystkie w ten pierwszy noworoczny poniedziałek!!!
mam dziś mega chandrę więc chyba nie doczytam:(wybaczcie:zawstydzona/y:
mój poniedziałek niestety po całości do bani!!!!i jeszcze na dodatek podkorciło mnie żeby test zrobić 4 dni przed terminem, bo te jajniki tak ciągną i też do dupy!!!na co ja głupia liczyłam??że co?że teraz to już pójdzie jak z płatka??sama jestem na siebie zła, że się tak napaliłam, jak szczerbaty na suchary.i mi teraz smutno, bo ten pęcherzyk taki łądn był....:-(
sorki, tak rzadko się ostatnio pojawiam, a jak juz to nie pomagam tylko marudzę....ale to tylko dlatego, że wiem, że Wy te marudzenia już znacie.mojemu m to nawet nie powiem że test robiłam, bo tylko się zezłości

Ola
, wcale nie jesteś dziwna.mnie też kłuje ten widok, a tu jeszcze w pracy dwie kolejne w ciąży....masakra jakaś
Missiiss, śliczna suknia, muszę Ci powiedzieć, że moja znajoma z anglii na swój ślub bardzo podobną sobie przywiozła.pięknie wyglądała.jeszcze zamiast welonu miała bardzo subtelną tiarę więc bomba.wyglądała jak królewna!!!

Ostatnia edycja:
Ola nie wiem może to ja jestem jednak inna, bo mnie nie bolało i nie boli po stracie miałam co kawałek siostry cioteczne i bratową z brzuszkami i właśnie korzystałam z ich brzuszków ,które głaskałam i czułam kopniaki moich kochanych siostrzeńców i bratanków po porodach pierwsza ich widziałam i to nie było dla mnie bolesne, jestem zdania ,że czyjesz szczęście mi nie przeszkadza bo i tak też będe taki brzuszek miała:tak:;-) .Nigdy nie myślałam o tym z bólem i lubiałam nasłuchiwać i głaskać brzuszki.
Jeżeli ktoś ma takie szczęście, o którym ja marze to mi pozostaje cieszyć się razem z nimi, to tak jakby miało mnie boleć, że dziewczyny mają suwaczki , a ja sie ciesze z wami i nie boli mnie wasze szczęście.
Kochane myśle ,że to dlatego ,że minęlo mało czasu , ja tylko kilka razy zadawałam pytanie dlaczego inne mamy mają dane urodzić zdrowego dzidziusia, a ja nie mogłam ,ale to było chwilowe nie miałam tak,że każda kobieta w ciąży sprawiała mi ból czasem nachodziła refleksja ,ale zazwyczaj w domu kiedy żadnej ciężaróweczki nawet nie widziałam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
grusia ja bede miala 2 sluby tzn to moj drugi bo koscielny wczesniej cywilny byl... ale bez wesela... no biegania i lataniny jest przynajmniej sie nie mysli taknatarczywie o dzidziu :sorry2: zawsze se czlowiek czyms zajmie
no a rozum tak wlasnie przed snem jak mam moment na rozmyslanie :-D
ale teraz znow juz teraz zaczynam bo niedlugo misnie 2 miechy a owu bede miala pewnie niedlugo przed 3 miechami poporodzie :-p wec jak zwykle ja kombinator znajde sobeie wyjscie z kazdej sytuacji :-D:-);-)

ola no to chyba bedziemy razem na jednym miesiacu :-) jak sie uda od razu... ja zaczynam jak pod koniec stycznia bedzie owulka to wtedy na bank ;-)
narazie upajam sie okresem haha :-D:-D
a co do dzieciaczkow ja patrze na nie z ochota i kocham je jak patrze dzisiaj w poczekalni na wyniki babka karmila piersia maluszka malenkiego .... a mi sie lezka krecial i myslalam ze poleci ale udalo mis ie ja zatamowac... ale zerkalam co chwile :tak:;-)

wiecie co juz bym bardzo chcial amiec te wyniki i chbaa wolalabym zeby ni nie wyszlo...

Do góry