reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ech... długo mnie nie było. Tyle się dzieje.
Zapalam światełko dla nowych Aniołków, a ich mamy przytulam. Pewnie na razie w to nie wierzycie, ale będzie dobrze.:tak:

Czekam na wyniki histopatologii, krew mnie zalała, dzwonię do szpitala, a tam mi z tekstem, że urlopy są i oni nic nie mają. :wściekła/y: I jak ja mam teraz do lekarza iść.:wściekła/y:Za co człowiek płaci te cholerne składki. Jak się jeszcze okaże, że za badania będę musiała płacić, to powystrzelam.:wściekła/y:

I jeszcze suka mi się oszczeniła wczoraj. Zabrałam ją do domku i mam pięć piszczących psinek:-). Tylko co ja z nimi zrobię:-(.Pewnie będę im domku szukać.

reklama
Witam nowe skrzydlate mamusie
[*]- coraz więcej się nas zbiera.
Ja po nocce spokój był aż miło, ale znów miałam pijaną mamusię w 7 m-ce która niefortunnie spadła ze schodów ale jak zawsze wypiła jedno piwko a miała 1.5 promila myślałam że ja uduszę!!!!
CZekam na ostatnie wyniki badań potem rezonans przysadki i endokrynolog.Dzoszłam do wniosku że nie będę na nic czekać tylko zabieram się do roboty:p mój A się martwi co to będzie ale się zgodził i mam nadzieję że wszystko będzie w porządku:-).
Mam pytanie co do tych antyfosfolipidów jak Wy to leczycie i czy zażywacie na co-dzień tą aspirynę, jeśli tak jaka dawka. Całuję serdecznie

She trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Ostatnio mam problemy z zaśnięciem za to rano nie chcę mi się wstać, ale niestety koniec leniuchowania bo synek wraca dziś do szkoły. Mam pytanie czy Was lekarz wysyłał po zabiegu na jakieś badania czy same je robiłyście. Ciekawe jak tam Aga.

Witam Kobietki poniedziałkowo.
Zbieram się na badank amorfologii i moczu a w czwartek lub piątek do gina. Znowu się boję i jeszcze nie zapisałam się na wizytę.Chyba oszaleje. Będę po poludniu.
Pozdrawiam

Mój M odebrał moje wyniki. Morfologia w normie, ale z moczem jest dużo gorzej. Bakterie bardzo liczne, psama śluzu w moczu, leukocyty i erytrocyty też poza normą. Rewelacja, jakbym mało miała stracha o serduszko mojego Maluszka... Jestem załamana.

Tak sobie czytałam w necie to może to wskazywać na jakieś zapalenie dróg moczowych (nie mam żadnych objawów) lub co gorsza na problemy z nerkami... :-(

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny
Ja ostatnio czuje sie bardzo ospala caly czas bym spala na nic nie ma ochoty jem bo musze.
Karolcia trzymam za ciebie kciuki jestes dzielna.
ja caly czas sie martwie czy serduszko nie przestanie bic czy bedzie wszystko ok,chodze do lazienki i sprawdzam czy kiedys to sie skonczy.
She nie martw sie

Dziewczyny...pomocy!
gdzie w okolicach Katowic można zrobić badania genetyczne....?
obdzwoniłam już kilka poradni, ale nie zajmują się genetyką ginekologiczną!

hej kobitki

moja @ chyba powoli sie rozkreca juz dzisiaj rano krew zobaczylam czerwona naszczescie,,.... cos czuej ze bedzie skąpa w porownaniu do innych ale ok niech tylko bedzie te kilka dni i zaczynam mierzyc temperature...

a nie wiecie czy @ przeszkadza w robieniu badan na przeciwciala?? moim zdaniem nie ale pewna nie jestem... no ale niby czemu mialaby przeszkadzac??:confused: jak myslicie??

karola trzymam mocno kciuki zeby bylo dobrze i zeby zalozenie szwu tez sie ladnie potoczylo i by ok wszystko bylo :tak:

reklama
Do góry