reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agnieszka dawaj nam już tu Julkę!! Ile można czekać ;-);-)

Mississ super, ze @ już się pojawiła ;-)

Kobietka spoko, że fajną robotę znalazłaś :tak: No i z wyrozumiałym szefostwem :tak:

Karolcia super, że się nie poddajesz :-):-) Tak trzymać :-):-) I dobrze, ze się na badanka wybierasz jak najszybciej :tak: Ja tyle zwlekałam i teraz żałuję :no::no:

Ja Wam tradycyjnie trochę pomarudzę ;-);-)Wczoraj pisałam, że mam mega ochotę na seks, a tu dni płodne i nie można... No i nie skończyło się to dobrze:dry::dry: Bo ani tak ani tak... :dry: Oczywiście nie wytrzymałam i dobrałam się do M. Jednak w międzyczasie pomyślałam sobie, że jestem głupia i nieodpowiedzialna, bo jeśli wyniki wyjdą źle lub okaże się, ze ten zły rozmaz krwi będzie szkodzić w czymś dzidzi, to sobie tego nie daruję. No i przerwałam i się rozpłakałam, ze taka głupia jestem :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:Mój M się tylko wkurzył :dry::dry::dry: Ja w końcu też :dry::dry: I tak to :confused2::confused2::confused2:
Wrrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja chce seksu!!!!! (Ale bez gumki, bo z gumką jest fe!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wrrrrrrrr...

reklama
alicja no dzisiaj sie smialam z mezemze mowilam ze od ciebie poszla i pogonilysmy ja do mnie i akurat sie posluchala jmalpa jedna :-)

daa agentka jestes ;-) chyab bardzioej niz ja :-) ja pewnie bym poszla na calosc:sorry2: tylko ciekawa jestem jak wyniki moje beda ok czy taka madra bede i pojde na zywiol , bo latwo si emowi :-p juz wczoraj wieczorem myslalam sobie ze poczekam do slubu a pozniej znow ze nie i tak w kolko :-D
wiecie co ?? ja chyba mam przejawy inteligencji i madrosci i odpowiedzialnosci wieczorami kiedy rozmyslam :eek::eek::eek::-D a pozniej rano znow swoje... ze dzidzia jak najszybciej ze a zywiol itp itd... i chyba bym wolala byc odpowiedzialna na odwrot :sorry2: chociaz i teraz mi sie mysli kloca :-p no nic co bedzie to bedzie ...

:-)Witajcie
Karolciu to dobrze, ze masz tyle energii i planów. ja jestem o wiele słabsza, ale też mam takiego kopa na badania. W pierwszym tyg po zabiegu powtórzyłam przeciwciała antykardiolipinowe, zrobiłam ANA1 i glikoproteinowe, no i te najgorsze genetyczne. Czekam na wyniki i robię dalsze:tak: Naprawdę będę walczyła o moje dziecko.
Missiiss super, ze @ przylazła. Moja dziś też 30 dni po zabiegu, szybciej o 2 tyg niż po pierwszym, takze chyba dobrze.
Kobietko powodzenia w pracy, atmosfera jest bardzo ważna, więc chyba dobrze trafiłaś.
Czarna, nie mam pojęcia, moze któraś jest księgową i pomoże.
Ściskam Was wszystkie.
Zmykam pod kocyk. U nas starszny mróz, a ja dziś cały dzień na desce.

Aniu....widzę, że jedziemy na tym samym wózku....więc przejdziemy przez to razem i razem się będziemy testować.....
pisz jakie badania robisz....
mnie kazali zrobić wszystkie tarczycowe...bo to podobno jest często przyczyną wczesnego obumarcia zarodka.....
ile się czeka na genetyczne i ile płaciłaś?

Daaa my z M tez nie uzywamy gumek nie nawidzie ich

Misissss ehhh ja tez mialam takie wahania raz chcialam juz zaciazyc drugim razem ze w ogole nie chcialam a innym ze jeszcze troche poczekam

ja mam niedoczynnosc tarczycy najgorsze u mnie jest chyba tsh bo skacze mi jak glupie inne przeciwcialaj jak na razie sa ok odpukac !!!!!!!!!

teraz podchodze do tego wszystkie z dystanesem musze uzbroic sie w cierpliwosc no i czeka na to co los przyniesie
boje sie cholernie kolejnej ciazy :-(
ale wiez ze jesli nie sprobuje to bede zalowac
dzisiaj snilo mi sie ze urodzilam w 30tc dziecko nie przezyloo ehhhh no masakra jakas !!!!!!!!

Kochane ja tylko wpadłam się pożegnać, jutro już do pracy muszę iść a wcześniej na badanka.
Życzę wszystkim dziewczynkom kolorowych snów i spokojnej nocki.
Dobranoc

alicja damy rade... ja tez ie zdaje na los i juz i mam nadzieje ze mezu moj nie zaprotestuje ;-) cos mi sie ta malpiszona nie rozkreca... ale mam nadzieje ze jutro przyjdzie powodz :-D bo zazwyczaj po kilku godzinnym plamieniu pojawiala sie krew a narazie zero krwi czerwonej tylko plamienie... oby sie rozkrcilo

witam kochane w nowym roku!!!!!!!!!!!dawno tu nie zagladalam nawet nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie..:( tyle tutaj ciezarowek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bardzo sie ciesze,ja tez sie modle o zielone swiatlo!!w czwartek mam wizyte u ginki...zobaczymy.pozdrawiam.a jak tam wasze ciaze.podczytywalam was zawsze ale nie odpisywalam

olcia dziekuje kochana, kurde jestem taka przeszczesliwa co do @ ze makabra jakas ... az dziwnei tak szalec z radosci ze @ pzyszedl :sorry2: hehe :-D ale przynajmniej juz wiem ze teraz tylko z gorki musi byc najgorsze to to czekanie na pierwsza... ehhh az mi ulzylo... bo chodzilam taka zla od kilku dni ze jej nie ma ze asakra jakas i wylam i wszystko a tu o prosze :-)

Ja też pierwsza @ cieszylam sie jak dziecko;)potem drugą,ze przyszla szybko jak na mnie:) trzecia tez sie bede cieszyc,a czwartej juz nie chcę;)chyba ,ze trzecia nie przyjdzie:p

Karolciu tarczycowe mam zrbione, wyszły ok (w ciąży zrobiłam). Genetyczne zrobione ze skierowania. Czekałam zaledwie kilka dni na wizytę, po rozmowie z genetykiem pobrano mi i mężowi krew i teraz czekam na wyniki już ponad 3 tyg.Nie narzekam, bo wiem ile czeka sie na takie badania i wiem, ze miałam szczęście. W Białymstoku kosztują one 800 zł, cieszę sie, ze nie musiałam płacić. pieniądze przydadza się na inne badania. Odzwierzęcych teraz nie robie, bo po pierwszym miałam zrobione. Miałam też progesteron, ale pozostałe hormonki zrobię. Z wymazu miałam tylko chlamydię. Też pisz jakie badania będziesz robiła, moze wspólnie na cos wpadniemy.
Iwcia witaj i powodzenia w starankach:-)
missiiss rozkreci się zobaczysz:tak:
Zmykam, dobrej nocy życzę

reklama
kurcze ta moja cos sie nie rozkreca a zawsze sie rozkrecala dosc szybkio ale przeciez jestem po porodzie to cholera wie jak to bedzie , no nic daje jej szanse do jutra oby blo po mojej mysli bo jesli to by mialoby jakies dziwne plamienie tylko to chyba bym szalu dostala :sorry2:

Do góry