reklama
wiolka_1982
Fanka BB :)
Ja jak zwykle na chwilkę, bo jutro czeka mnie rano pobudka...
Karolcia81- przebadaj tarczycę, bo jest ona bardzo zdradliwa, często nie ma żadnych objawów, a sieje ogromne spustoszenie organizmu. U mnie akurat wyszły po ciąży problemy z tarczycą. I mam nadzieję, że jak ja ustabilizuje, to będzie wszystko dobrze!
Przepraszam, że nie piszę do każdej, ale za dużo tego...
Pozdrawiam wszystkie bardzo ciepło
Dobranoc i do jutra!
Karolcia81- przebadaj tarczycę, bo jest ona bardzo zdradliwa, często nie ma żadnych objawów, a sieje ogromne spustoszenie organizmu. U mnie akurat wyszły po ciąży problemy z tarczycą. I mam nadzieję, że jak ja ustabilizuje, to będzie wszystko dobrze!
Przepraszam, że nie piszę do każdej, ale za dużo tego...
Pozdrawiam wszystkie bardzo ciepło
Dobranoc i do jutra!
Witam dziewczyny
Mimo iż Was nie znam, wpadlam tylko napisać że bardzo trzymam za Was wszystkie kciuki!
Ja jestem po dwóch stratach , ale doczekałam się swojego skarba.
I życzę Wam z całego serca dwóch upragnionych kresek na teście!
Pozdrawiam
Mimo iż Was nie znam, wpadlam tylko napisać że bardzo trzymam za Was wszystkie kciuki!
Ja jestem po dwóch stratach , ale doczekałam się swojego skarba.
I życzę Wam z całego serca dwóch upragnionych kresek na teście!
Pozdrawiam
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
hej jatylko na chwilke
napisałam do męża AGI i odpisał że AGA jeszcze nie urodziła ma skurcze i siedzi w wannie oczywiście w szpitalu
dadzą znać jak bedzie więcej wiadomo
JULKA ciotki czekają!!!
napisałam do męża AGI i odpisał że AGA jeszcze nie urodziła ma skurcze i siedzi w wannie oczywiście w szpitalu
dadzą znać jak bedzie więcej wiadomo
JULKA ciotki czekają!!!
GosiaLew
Fanka BB :)
Witam wieczorowo
To czekamy na Juniorkę po tej stronie świata, Agnieszka trzymam kciuki za lekki poród.
Kasiu spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia urodzinowe.
Dziś byłam w pracy ,pierwszy dzień w tym roku, fakt, że to niedziela i w miarę spokojnie, ale to nie to samo co grudzień, nawet się nie zmęczyłam.
Pozdrawiam
To czekamy na Juniorkę po tej stronie świata, Agnieszka trzymam kciuki za lekki poród.
Kasiu spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia urodzinowe.
Dziś byłam w pracy ,pierwszy dzień w tym roku, fakt, że to niedziela i w miarę spokojnie, ale to nie to samo co grudzień, nawet się nie zmęczyłam.
Pozdrawiam
motyl13
Zaciekawiona BB
Ja jestem 12 dni po zabiegu i tez tak jak ty boję się że znowu może być to samo.Nie wiem czy zaczniemy prubować chyba musze byc gotowa psychicznie a nie fizycznie.Ale kiedy bede czy strach będzie silniejszy miejmy nadzieje że nie.Na razie jestem na etapie strachu więc chodzbym mogła to bym nie chciała być w ciązy.Jestem 11 dni po zabiegu a tak bardzo chciałabym już być w ciąży, ale pewnie jak będziemy mogli próbować to będę się strasznie bała.
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Witajcie Dziewczyny. Ja dziś pierwszy dzien w pracy po 2tyg laby. Jestem jak śnięta ryba, bo spałam tylko 3godz... Masakra!
Agnieszko spokojnego porodu! Czekamy na zdjęcia Juniorki! :-)
Kasikz czyli przyszły objawy. A u mnie nadal cisza. Wczoraj rozmawiałam z żoną brata M na ten temat i trochę się pocieszyłam, bo ani ona w żadnej z dwóch ciąż, ani żona drugiego brata M nie miała żadnych rewelacji a cieszą się zdrowymi dziećmi. Jedna z nich to nawet przez pierwsze 3 miesiące nie wiedziała, że jest w ciąży, bo zaszła krótko po porodzie i przesywający się @ podciągała pod niedojście do siebie po urodzeniu synka :-)
Karolcia rośniesz na moje guru równo z Agatką. Tyle siły i wiary!!! Chylę czoła i z całego serca życzę, by ten stan się Ciebie trzymał do końca świata i o jeden dzień dłużej! A lekarzowi daj popalić. Żeby się nad sobą porządnie zastanowił i innych dziewczyn tak jak Ciebie nie skrzywdził.
Karola daj komuś znać sms-kiem jak tam w szpitalu. Trzymam kciuki!
Niucha79, Motyl13 witajcie. Światełka dla Waszych Aniołków
[*]
[*]
[*] Zostańcie z nami, a strach przed kolejną Fasolką postaramy się zminimalizować jak najbardziej.
A ja dziś odbiertam wyniki morfologii i moczu, a jutro o tej porze będę kłębkiem nerwów, bo na 9.30 wizyta. Okaże się jak bije serduszko... Więc mocno trzymajcie kciuki Kochane, bo mam stracha tak wielkiego, że hej...
Miłego dnia.
Agnieszko spokojnego porodu! Czekamy na zdjęcia Juniorki! :-)
Kasikz czyli przyszły objawy. A u mnie nadal cisza. Wczoraj rozmawiałam z żoną brata M na ten temat i trochę się pocieszyłam, bo ani ona w żadnej z dwóch ciąż, ani żona drugiego brata M nie miała żadnych rewelacji a cieszą się zdrowymi dziećmi. Jedna z nich to nawet przez pierwsze 3 miesiące nie wiedziała, że jest w ciąży, bo zaszła krótko po porodzie i przesywający się @ podciągała pod niedojście do siebie po urodzeniu synka :-)
Karolcia rośniesz na moje guru równo z Agatką. Tyle siły i wiary!!! Chylę czoła i z całego serca życzę, by ten stan się Ciebie trzymał do końca świata i o jeden dzień dłużej! A lekarzowi daj popalić. Żeby się nad sobą porządnie zastanowił i innych dziewczyn tak jak Ciebie nie skrzywdził.
Karola daj komuś znać sms-kiem jak tam w szpitalu. Trzymam kciuki!
Niucha79, Motyl13 witajcie. Światełka dla Waszych Aniołków
[*]
[*]
[*] Zostańcie z nami, a strach przed kolejną Fasolką postaramy się zminimalizować jak najbardziej.
A ja dziś odbiertam wyniki morfologii i moczu, a jutro o tej porze będę kłębkiem nerwów, bo na 9.30 wizyta. Okaże się jak bije serduszko... Więc mocno trzymajcie kciuki Kochane, bo mam stracha tak wielkiego, że hej...
Miłego dnia.
reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
hej kobitki
miłego dnia zyczę
miłego dnia zyczę