reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

koti to ja też tak dziwnie mam że chleb z ogórkiem albo rzodkiewką ewentualnie jakieś prawie bezsmakowe rzeczy. Ale generalnie tylko na myśl o kanapce z ogórkiem nie robi mi się nie dobrze.

może Twoje dziecie jak moje - wegetarianin ;-):-)

ja na mięso patrzeć nie mogę do tej pory. w lodówce jak w warzywniaku :-)

Aga trzymam kciuki !! Kaska dzięki za info.

Ostatnia edycja:
reklama
a ja jestem znow dzisiaj... ale juz wesola :-)

@ przylazła!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale jestem happy !!!! nawet nie macie pojecia :-)

agnieszka dawj dawaj w koncu juniorka musi wyjsc z twojego brzuszka!! trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok i zeby porod byl bezbolesny :tak::-)

a co do mojej @ jeszcze to troche sie rozkreca dopiero ale juz coarz wiecej plamien... pewnie dlatego dzisiaj taka rozmemłana bylam... a wiecie co to znaczy :-) ze jak wyniki beda ok to zaczynamy staranka :-):-D:-D chyba urodze ze szczescia ale ne wiem co :eek: ale urodze :-)

Witam kobietki. Wszystkiego dobrego w nowym roku:-)
Dawno mnie tu nie było można powiedzieć, że bardzo dawno no i niestety muszę przyznać, ze nie jestem na bieżąco i chyba nie dam rady nadrobić zaległości (ale może postaram sie troszkę po części) Po prostu świąteczne porządki a raczej bałagany zaprzątały moja głowę. Byłam tez chora i jakos tak zleciało do nowego roku:-)

Dziewczynki przepraszam ,że tam późno zaglądam,ale to choróbsko i nowa praca musiałam swoje wyleżeć puki mogłam.
Nareszcie Agnieszka sie rozpakowuje ściskam kciuki&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!
jesu od dwuch godzin was nadrabiam i chyba wszystkim nie odpisze
witam nowe Aniołkowe mamy i zapalam światełka (*)(*)(*)bardzo mi przykro dziewczynki , ale zostańcie z nami.

Buziaczek moje gratulacje!!!!!!!!!!!!11
Kasiu przyjmij spóźnione życzonka zdrówka szczęścia i szczęśliwych narodzin maluszka, no i zdrowia dla córeczki mam nadzieje,że już lepiej sie czuje?
Aga nie martw się napewno twoja dzidzia jest silna i ta straszna choroba nie miała na nią wpływu
KAROLCIA ciesze się ,że wróciłaś do domku cała i zdrowa , kochana trzymaj tak dalej ,bardzo sie martwiłyśmy o ciebie kochana trzymaj sie twardo i nie poddawaj , masz racje nie ma na co czekać strajcie sie kochani i tak trzymajcie.
Mississ napewno przyjdzie w końcu ta wredna @ nie przejmuj sie, podobno im wiecej wyglądamy tym później przychodzi.
Pati trzymam kciuki za bobosexy oby były owocne.
Julitka za ciebie też trzymam kciuki.
Annas nie poddawaj się kochana , trzymaj się i jeśli masz potrzebe żeby sie wypłakać to płacz musisz dać ujście smutkom.
Agatko gdzie ty sie podziewasz???????????
Aguska trzymam kciuki bądz cierpliwa i wytrwała a czas napewno szybko minie.
Czarna i co czekasz na pierwszą @ od odstawienia czy od razu zaczynacie staranka?
Daaa kochana nie martw się warto wszystko mieć pod kontorlą zanim zaczniecie staranka ,a cierpliwość popłaca napewno czas szybko minie nawet nie zauważysz kiedy zleci:tak:.
Teraz nie jestem pewna która testuje chyba Gosia Lew? w każdym razie trzymam kciuki za wszystkie testujące.
Ja po pierwszym dniu pracy narazie byłam na renamencie, bardzo sympatyczna atmosfera jutro zaczynam konkretną prace , musze sobie przypomnieć obsługe kasy fiskalnej i nauczyć grup towarowych w spożywczaku bo znałam dotąd tylko kwiaciarniane:-):-D
Angina już prawie sobie poszła całkowicie kaszelkuje tylko troszke.
Witam wszystkie was i przepraszam jeśli kogoś pominęłam ,ale przez te 3 dni troche naskrobałyście kochane.
Życzę wszystkim aby ten rok był dla nas wszystkich lepszy i szczęśliwy!!!

Wiesz co , Kobietko , już sama nie wiem co robić.
Teraz biorę ostatnie opakowanie , nie robiłam 7 dniowej przerwy na @ bo okropnie znosze te tabsy . Łeb mi od nich pęka. Ostatnią wezmę 16.01
Czeka mnie wizyta u ginki , zobaczę co mi powie i wtedy zdecyduję.
A mój facet na dodatek narazie nie chce , do dupy z tym wszystkim :wściekła/y:

Dzięki Kasiu za info. Oby wszystko bylo ok,czas ujrzec Dzidzię:)
Missiiss no widzisz juz teraz bedzie z górki:p gratuluję narazie @...potem mam nadzieję,że dwóhc kresek,a 9miesiecy później bobaska:)

olcia dziekuje kochana, kurde jestem taka przeszczesliwa co do @ ze makabra jakas ... az dziwnei tak szalec z radosci ze @ pzyszedl :sorry2: hehe :-D ale przynajmniej juz wiem ze teraz tylko z gorki musi byc najgorsze to to czekanie na pierwsza... ehhh az mi ulzylo... bo chodzilam taka zla od kilku dni ze jej nie ma ze asakra jakas i wylam i wszystko a tu o prosze :-)

Jeśli któraś z Was wie proszę o odpowiedź
Jaki okres biorą w zusie do wyliczenia wysokości chorobowego , jak się jest na zwolnieniu L4 w czasie ciąży ? Całe 12 miesięcy czy mniej ?

reklama
czarna ja jak bylam w ciazy to slyszalam ze 12 miesiecy ... ale nie wiem czy to sie sprawdza ja mialam jesli u mnie by sie cofnac ja mialam miesiac pracy pozniej 2 miechy bez pracy a pozniej reszte pracowalam ale na pierwszej umowie mniej kasy pozniej podwyzka po miesiacu i znow podwyzka po nastepnym. bo niby jest tak ze sie liczy srednia z tych 12 miesiecy a ja dostawalam cale 100% wyplaty z tego co teraz aktualnie zarabialam wiec u mnie srednia nie liczyli napewno :no: a balam sie ze malo bede dostawala a jednak nie c hyba ze sie cos zmienilo ale to by bylo dziwne

Do góry