reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

karolcia jak ja sie ciesze ze tyle wiary w tobie :-)

kaska wszystkiego najlepszego :-) i pamietaj kobieta ma do konca zycia 18 lat to faceci sie stazeja a nie my :-)

martusionek a po co liczyc? trzeba dzialac :-) codziennie tak jak my hihi, bo jak do tej pory to sama widzisz trzeci cykl a moje dni plodne to chyba w czsie @ byly bo nic nie wyszlo na testach :/ wiec teraz to ja mam gdzies dni plodne i stawiam na to ze jestem plodna naokraglo :-p moj A ma przez to super zabawe, a ja musze sie na klucz w lazience zamykac :/

daa a czemu nie zdasz sie na los? moze ucieka ci przed nosem idealny cykl starankowy, a badania wyjda ok... sama widzisz jak jest u mnnie juz trzeci cykl i cholernie zaluje ze czekalismy :-( trzebabylo dzialac zaraz po 1 @ i sie zdac na los/Pana Boga itd.

kazikz kiedy masz nastepna wizyte??

agnieszka, moze sprobuj seksu?? jak to moj mowi "wezme cie od tylu az sie sciany zatrzesa" potem czeka was celibat a swoja droga seks to idelany sposob na pogodzenie sie :-)

a mnie dzis jajnik boli, prawy... trzymac kciuki dziewczyny, ja jutro rano powitam mojego A w seksi koszulce i zmeczenie pojdzie precz :-)

reklama
pati ja już zgłupiałam bo z kalkulatorów wychodzą mi dni wcześniej niż płodne co mi pasuje:-) i będę działać od 6 do 17 też mam schowaną seksowną koszulkę dla M oj żeby się skończyła @

ja licze tak dla cyklu 28 dni owulka 14dc wiec plodne miedzy 10 a 20 dc

dla cyklu 30 dni owulka w 15dc wiec plodne 11dc - 21dc

cykl 32 dni owulka 16dc plodne 12dc do 22dc

tylko ze sie do tego nie stosuje

powiem wam ze moja babcia ktora w lipcu skonczy 70 lat kupuje mi koronkowe szorty i figi :-D koszulke mi tez jedna kupila... super to musi wygladac jak kupuje taka bielizne w sklepie :-D... ona chce prawnuka i to chyba dlatego w ten sposob probuje skusic na mnie adama hihi

ja licze tak dla cyklu 28 dni owulka 14dc wiec plodne miedzy 10 a 20 dc

no właśnie ja mam cykle 27 dniowe i tak wyliczam sobie te dni aby M nie odpuścić a z tych kalkulatorów to mi wychodzi że od 8 dnia cyklu mam dni płodne a co tam będę szaleć cały miesiąc bo potem to celibat mam nadzieję ze tym razem się uda tylko jeszcze muszę zbadać tarczycę i zobaczyć jak wyniki

no właśnie ja mam cykle 27 dniowe i tak wyliczam sobie te dni aby M nie odpuścić a z tych kalkulatorów to mi wychodzi że od 8 dnia cyklu mam dni płodne a co tam będę szaleć cały miesiąc bo potem to celibat mam nadzieję ze tym razem się uda tylko jeszcze muszę zbadać tarczycę i zobaczyć jak wyniki

8 dnia możesz być np. 2 tygodnie przed jajeczkowaniem, ale trzeba wziąść pod uwagę, że plemniki żyją do 72h więc i tak można zajść, dlatego tak się wylicza.

Ostatnia edycja:
ogladalismy w obi i byla ta sama i wykonana dosc solidnie, i jak widac bardzo tania, a mi szkoda kasy zeby wydac na kabine 3tys... jeszcze plytki tez nas nie malo wyjda, jeszcze robocizna itd... az sie boje ile to znowu bedzie kosztowac.... a konca remontow nie widac choc juz wiekszosc mamy skonczone....

ide przyszyc guzik mojemu A do kurtki... a potem sie moze poucze

papa

udanych staranek wszystkim a za testowanko ja juz trzymam kciuki

reklama
martusionek chcesz sprawdzic sobie dokladnie kiedy masz owu to mierz temp i ogladaj sluz i wtedy bedziesz wiedziala na pewno bo kalkulatory ci srednio wyliczaja a nie kazda kobieta ma jajeczkowanie w kazdym cyklu. mozna miec nawet tylko 3 jajeczkowania w ciagu roku... najlepiej sprawdzisz przez mierzenie temp i obserwacje wlasne albo przez gina...

Do góry