reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolcia, jesteś Kochanie niesamowita.cieszę się, że tak do tego podchodzisz.wiesz słyszałam takie stare egipskie powiedzenie JEŚLI CZEGOŚ CHCESZ, TWOJA SIŁA BĘDZIE NA MIARĘ TWOICH PRAGNIEŃ .chciałabym żeby każda z nas zakodowała je w swojej głowie i sercu. jesteś taka dzielna, ale cóż innego pozostało-nie poddawać się do końca.jestem pewna, że te wszystkie smutki i bóle zostaną nam kiedyś wynagrodzone z nawiązką!!!

reklama
Karolciu jesteś WIELKA,
zbieraj teraz siły, zregeneruj organizm i spełnij swoje największe pragnienie...
buziam Cię i przytulam bardzo mocno!

cześć wszystkim!

u nas dziś duuużżo śniegu spadło...

mój M grzebie przy nartach...
może w końcu uda nam się jutro na nie wybrać, bo na razie to się na gadaniu kończyło..

a tak poza tym to lenistwo :happy2:

A ja tak co pare dni lekki dołek zaliczam, niby wszystko ok a jednak nie... :wściekła/y::wściekła/y::no::no:
im szybciej czas ucieka tym bardziej się boję...
chyba tego że jak już mi lekarz da to zielone światełko to ja się wystraszę...
kurde sama nie wiem co mi jest... ale łzy mam na poczekaniu :baffled::baffled::-:)-(

sorki że przysmucam

Na ktg skurczy zero...Dzis mija tydzien od terminu...
Jutro musze znowu jechac i od jutra juz codziennie...Najlepsze jest,ze za kazdym razem jest inny lekarz i nawet nie wiem po ilu dniach w razie co dadza mi te tabletki itd.Niedlugo to mnie wiosna zastanie...
Jeszcze sie dzis poklocilam z A bo mi gadal,ze mam sie zabrac za chodzenie po schodach tak jak mi ostatnim razem mowili...
Tylko,ze mi tak nachrzania kregoslup i ciagnie brzuch,ze juz normalne chodzenie to dla mnie wielki wyczyn...
No i takim sposobem mamy cisze w domu...

Na ktg skurczy zero...Dzis mija tydzien od terminu...
Jutro musze znowu jechac i od jutra juz codziennie...Najlepsze jest,ze za kazdym razem jest inny lekarz i nawet nie wiem po ilu dniach w razie co dadza mi te tabletki itd.Niedlugo to mnie wiosna zastanie...
Jeszcze sie dzis poklocilam z A bo mi gadal,ze mam sie zabrac za chodzenie po schodach tak jak mi ostatnim razem mowili...
Tylko,ze mi tak nachrzania kregoslup i ciagnie brzuch,ze juz normalne chodzenie to dla mnie wielki wyczyn...
No i takim sposobem mamy cisze w domu...

kochana Ty nadal w dwupaku ...cos tej Twojej królewnie za wygodnie w brzuszku

Agnieszka spojrzałam na Twój suwaczek ślubny... Może Juniorka czeka na dziewięciomiesięcznicę ślubu :-):-):-):-p:-p:-p Hehe;-);-) Żeby było, jak w romantycznych powieściach ;-) Ślub, a po dziewięciu miesiącach przychodzi na świat dziecko :-p:-p;-);-)

Cześć ja znowu złapałam doła ciągle mysle o tym co się stało czemu poroniłam popłakałam się jak bóbr..Udaje przed dziecmi,meżem twardą ale nie potrafie wszystko mnie przerasta.Urodziłam wdie córki zdrowe lekarz powiedzial mi kiedyś że jestem zdrowa i mogę jeszcze wiele dzieci urodzić to dla czego poroniłam.Czy to moja wina że 4lata temu przez 1.5roku brałam antykoncepcje.Nie wiem bije sie z myslami co zrobiłam nie tak?:zawstydzona/y:
Jestem w podobnej sytuacji co Ty , najpierw poronienie , potem dwie zdrowe córki i znów poronienie. Brałam pigułki prawie cały czas z przerwami na ciąże , to chyba nie jest powód pronienień , więc się nie zamartwiaj tylko jeszcze próbuj.

reklama
Do góry