reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

DAAA dziękuję i ja nie kopnę bo można męża w garnitur ubrać i szaleć do woli

Niestety nie lubimy w garniturku :sorry2::sorry2:Dla nas seks w garniturku, to nie seks :-pJesteśmy już za bardzo przyzwyczajeni do kochania się bez żadnych zabezpieczeń :tak:

Dziewczyny mam do was pytanie jak wy wyliczacie dni płodne bo ja już zgłupiałam według moich obliczeń wychodzi inaczej niż z tych internetowych kalkulatorów :-(

Ja stosuję metodę objawowo-termiczną :tak::tak: I dzięki temu wiem, kiedy jest owulka :tak::tak: Jeśli jesteś w czasie @, to nie jest za późno, żeby zacząć mierzyć tempkę :tak:Jakby co, to służę pomocą w tej dziedzinie :tak::tak:Ale kochanie się przed owulką też może coś zdziałać, bo plemniczki żyją pięć dni :-):-) ( a podobno te najbardziej wytrzymałe nawet 7 dni:szok:)

daa a czemu nie zdasz sie na los? moze ucieka ci przed nosem idealny cykl starankowy, a badania wyjda ok... sama widzisz jak jest u mnnie juz trzeci cykl i cholernie zaluje ze czekalismy :-( trzebabylo dzialac zaraz po 1 @ i sie zdac na los/Pana Boga itd.

Trochę się boję przez ten zły rozmaz krwi :dry:Chyba najpierw muszę dowiedzieć się, czy to nie byłoby szkodliwe dla dzidzi... Tylko jak ja dzisiaj wytrzymam :sorry2::sorry2:

powiem wam ze moja babcia ktora w lipcu skonczy 70 lat kupuje mi koronkowe szorty i figi :-D koszulke mi tez jedna kupila... super to musi wygladac jak kupuje taka bielizne w sklepie :-D... ona chce prawnuka i to chyba dlatego w ten sposob probuje skusic na mnie adama hihi

Fajna babcia :-D:-D

UUUUU elegancka :tak::tak::tak:

reklama
My zaczęliśmy starania o tamtego cyklu i właśnie przed tem miała śluz w ni płodne w tym cyklu go nie widziałam może temu że byłam chora przed owu na zapalenie oskrzeli antybiotyk na to wpłynęła nie wiem teraz znowu zaczniemy i mam nadzieję że nie bedę musiała długo czekać no i żeby ta tarczyca była w porządku bo sie tego najbardziej boję:-(

Jestem w podobnej sytuacji co Ty , najpierw poronienie , potem dwie zdrowe córki i znów poronienie. Brałam pigułki prawie cały czas z przerwami na ciąże , to chyba nie jest powód pronienień , więc się nie zamartwiaj tylko jeszcze próbuj.
Niestety ja dopiero mogę starac sie w marcu.No o ile badania chistopatologiczne wyjdą dobrze mam nadzieje że tak.Miałaś robione takie badania? o co w nich chodzi?

Dobranoc dziewczyny.....

idę się poprzytulać do Z......na razie tylko bliskość ciał nam została....ale bardzo tego potrzebuje....a Z. robi wszystko żebym czuła się pełnowartoścową, piękną i kochaną kobietą......głównie dzięki niemu mam tyle siły....

do jutra......

pati babcie masz super :-) moja babcia to by powiedziala boze dziecko przewieje cie w takich majtkach, trzeba z nogawkami ubierac :-D:-D

a ja cos czuje ze chyba @ sie zbliza... cyc cos mnie pobolewa no i w brzuchu cos czasem poczuje ... tak a teraz to napisalam i znajac zlosliwosc losu @ nie przyjdzie :baffled:

reklama
Do góry