reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
missi a jak tam dzisiejszy nalug? zapalilas jednego?? jak nie to jutro tez nie zapalisz :-)

dziewczyny ale mnie ten jajnik napierdziela... boli jak nie wiem, wkurza mnnie to ale mam nadzieje ze to wojsko mojego A tam tak wojuje tzn walcza te pijane z sylwestra z tymi trzezwymi z dzisiaj ktore jako wsparcie przyszly i pewnie teraz tam bitwa jest o moja komorke.... jak do mnie @ zawita to sie wkurze i do gina pojde chyba na monitoring... dobranoc

Motyl13 niestety zawsze będziemy zadawać sobie pytanie dlaczego .... Ja mimo badań, do tej pory nie wiem co u mnie było przyczyną. To nie jest Twoja wina, że tak się stało. Trzymaj się kochana. Zobaczysz że jeszcze zaświeci słonko ..
Jak za pare miesiecy nie dostane @ to pierwsza wizyta u lekarza będzie stresująca bo na samą myśl brzuch mnie boli czy znowu nie bedzie to samo.Nie powinnam myśleć o tym ale to silniejsze starsznie się boję że znowu lekarz mi powie że niestety niech pani przygotóje się na krwawienie i łyżeczkowanie bo tej ciąży nie da się utrzymac.:-(

Dziewczyny tak mówiłam, że nie będę wyliczać płodnych itd:) a powiem wam, że jednak myśl o dzidziusiu itd nie daje mi spokoju:)mówiłam,że będę się kochać jak mnie najdzie ochota itd.a widzę,że chyba najchętniej to bym non-stop się seksiła:) nie wiem kiedy nastepny @ dostane,teraz mialam jakos szybko, bo po 30 dniach plamienie i 31 @.ale u mnie zazwyczaj nieregularne były wiec z tymi moimi plodnymi to tak srednio wiadomo.moze i lepiej:)

pati przejrzalas mnie :sorry2::sorry2::sorry2: zapalilam jednego dzisiaj :zawstydzona/y: jutro postaram sie nie zapalic ani jednego i moze poleci z gorki pozniej ... a co do wojska hee fajnie to podsumowalas :-) niech tam walcza dzielnie i niech ktorys wygra ta walke :tak: i za dziewiec miesiecy niech bedzie piekny smiejacy sie efekt :tak:

Dobranoc dziewczyny.....

idę się poprzytulać do Z......na razie tylko bliskość ciał nam została....ale bardzo tego potrzebuje....a Z. robi wszystko żebym czuła się pełnowartoścową, piękną i kochaną kobietą......głównie dzięki niemu mam tyle siły....

do jutra......
Super że trafiłąś na odpowiedniego faceta:)
Życzę słodkich snów
Wam wszystkim

Witam Was w nowym roku i życzę samych pomyślności, tylko dobrych wieści i spełnienia najskrytszych marzeń :-)

Jakoś tak wyszło, że zrobiłam sobie chwilę wolnego od BB, bo po ostatnich złych wieściach zaczynałam świrować, czyli czarnowidztwo czy na pewno będzie ok, czy wyłapię jakby coś nie tak z szyjką było itp. A że teraz jesteśmy u moich rodziców, to jakoś tak czymś się zajęłam, kompa omijałam i to pomagało co nieco odgonić głupie myśli.
U mnie teraz ten głupi okes, że objawy I trymestru przeszły, do ruchów jeszcze dużo czasu, więc cisza tylko w zwykłe spodnie nie wchodzę ;-)
W ramach koszmaru świątecznego śniło mi się, że przez same święta 10 kilo przytyłam :-D

Pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze raz wszystkiego najlepszego :-)

reklama
Niestety ja dopiero mogę starac sie w marcu.No o ile badania chistopatologiczne wyjdą dobrze mam nadzieje że tak.Miałaś robione takie badania? o co w nich chodzi?

Ja miałam napisane w rozpoznaniu histopatologicznym : Decidua necrotica . Residua ovii necrotica. Co lekarz przetłumaczył że ciąża rzeczywiście była obumarła i powiedział że nie badają tego pod kątem przyczyny.

Do góry