reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

niucha witaj,przykro mi ze i ciebie to spotkalo
[*] dla twojego aniolka :((
teraz po porodzie przedwczesnym bylam po pierwszej @ a dostalam ja ok 4tygodnie po urodzeniu...a nie pamietam juz ile czekalam po poronieniach...
ale jak na wypisie pisze ze po 4 tygodniach to tak idz...no chyba ze @ dostaniesz akurat w tym czasie to po niej :))

reklama
Mam nadzieję że u mnie @ też szybko przyjdzie po zabiegu krwawiłam tylko jeden dzień a teraz to tylko czasami jakieś delikatne plamienia. Tylko chciałabym żeby ten czas szybciej leciał. Dzieki za odpowiedzi.

aga nareszcie jestes :))))) zdrowka zycze bo doczytalam sie ze cos cie dopadlo :((( ale ty jestes silna babka wiec dasz rade wyzdrowiec szybciutko i napewno twoj organizm broni dzidzie od zlego jak tylko moze ;)

Aga34 na pewno wszystko będzie dobrze życzę Ci tego.
Zaglądam do Was codziennie ale nie mam co pisać jestem 10 dni po zabiegu raz płacze raz myślę że wszystko jeszcze będzie dobrze i urodzę zdrowego dzidziusia mam tylko nadzieję że o kolejną ciąże nie będziemy musieli się starać prawie trzy lata tak jak było teraz.
Mam do Was pytanie ile po zabiegu byłyście na kontroli ginekologicznej ja na wypisie ze szpitala mam napisane że po 4 tygodniach mam się zgłosić.
Pozdrowionka dla wszystkich

Witam.
Zapalam światełko dla Aniołka
[*]
Ja na wypisie miałam, że mam iść po 2 tyg. A dodam, że wypis odebrałam dopiero po 4 tyg. od wyjścia ze szpitala.
Na wizytę poszłam półtora miesiąca później.

niucha trzymaj sie tylko tych mysli ze nastepnym razem bedzie dobrze :tak::tak:
pisalas ze nie masz co pisac...pisz to co myslisz...masz dola-pisz,wesprzemy;jestes radosna tez napisz-wszystkie tu lubimy kiedy ktoras z nas jest wesola ;-):-)
i pamietaj ze jesli masz jakis problem-po to jest to forum :tak:napewno ktoras z dziewczyn pomoze,prawda????:-D

aga nareszcie jestes :))))) zdrowka zycze bo doczytalam sie ze cos cie dopadlo :((( ale ty jestes silna babka wiec dasz rade wyzdrowiec szybciutko i napewno twoj organizm broni dzidzie od zlego jak tylko moze ;)
Kochana albo mnie wykończy wirus albo zgaga. Ja już chyba nie mam przełyku bo mi wszystko wypaliła.
No albo mnie przeważą cycki i się zabiję. Rany w życiu nie miałam takich cycorów. Nie mogę złozyć rąk bo mi przeszkadzają a kazdy z nich chyba waży z 10 kg. Jak je zobaczyłam wczoraj w lustrze to się przeraziłam, a moje sutki wyglądają jak statki kosmiczne:zawstydzona/y:

Niucha to jest właśnie właściwość tego forum... Ja też zanim postanowiłam się odezwać baaaaardzo długo podczytywałam i przezywałam wszystkie historie :tak::tak:

A co wizyty u gina, to tak jak napisali przy wypisie - 4 tyg :tak: Gdyby Ci nie zrobili na niej USG (ja nie miałam), to warto zrobić samemu , żeby sprawdzić, czy wszystko ok :tak:

Ostatnia edycja:
Właśnie synek wrocił z sanek bo śniegu nasypało pewnie jest cały przemoczony więc na razie pa pa ale póżniej jeszcze do was wpadne

reklama
Do góry