reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Aga. Tęskniłam za Tobą :-) Brakowało mi kogoś do świrowania ;-)

A już lepiej się czujesz?

Będzie dobrze Kochana. Jeśli gin powiedział, że te leki mogą być podawane kobietom w ciąży to nic się nie bój. Czasem lepiej się nafaszerować niż nie robić nic, bo to jeszcze bardziej może zaszkodzić.

A co do zamartwiania się: chyba już nam tak zostanie. Zwłaszcza przed wizytami... Ech...

Dziękuje Kochana . Jesteś jedyną osobą która o mnie pamiętała :blink:. Ja niestety mam taki organizm że wystarczy mala infekcja i leże bez życia w łóżku. "Teściowa' się na mnie w dodatku obraziła, bo mieliśmy do niej jechać w 2 dzień świąt. zadzwoniła do mnie i powiedżąła że to specjalnie że pewnie nie jestem choratylko chcę mojego p odciągnąc od rodziny. I powiedziala że P ma mnie zostawić i przyjechać do niej w świeta. Głupia C*I*P*A*.Tak sie zdenerwowałam że aż musialam rzucić telefon bo zaczęłam wymiotowac.
A co do braku objawow, mnie tez przeszły, nic mnie nie boli, ani brzuch ani cycki, nic....Czasami mnie tylko podbrzusze zakłuje ale to wtedy gdy zakaszle.

reklama
Jestem pewna, że i Dziewczyny o Tobie pamiętały, tylko przez Święta i te straszne wiadomości o Karolci, po prostu umknęło im samo pytanie o Ciebie.

Faktycznie durna ta teściowa. Nawet w święta nie potrafi odpuścić. Mam nadzieję, że Twój P stanął po Twojej stronie, a mamuśce dał mały wykład na temat zasad dobrego wychowania... Na dobrą sprawę zważając, że ma wnuka w drodze powinna sama zebrać dupsko w troki i wpaść choć na herbatę zobaczyć czy czegoś Ci nie trzeba. No ale po co? Lepiej przecież zrzędzić... Szkoda słów na takie taborety.

Jestem pewna, że i Dziewczyny o Tobie pamiętały, tylko przez Święta i te straszne wiadomości o Karolci, po prostu umknęło im samo pytanie o Ciebie.

Faktycznie durna ta teściowa. Nawet w święta nie potrafi odpuścić. Mam nadzieję, że Twój P stanął po Twojej stronie, a mamuśce dał mały wykład na temat zasad dobrego wychowania... Na dobrą sprawę zważając, że ma wnuka w drodze powinna sama zebrać dupsko w troki i wpaść choć na herbatę zobaczyć czy czegoś Ci nie trzeba. No ale po co? Lepiej przecież zrzędzić... Szkoda słów na takie taborety.

do teściowej mam 250 km. a wiec nie na rękę bło mi tam jechac w ciąży i z grączką. Poza tym jej wizyta też nie była wskazana bo jest bardzo upierdliwą osoą lubiąca wypic zbyt wiele drinków. A mnie dopadła w czasie choroby bardzo wstydliwa dolegliwość:-(mianowicie nie mogłam utrzymać moczu szczegolnie gdy wymiotowałam, a wymiotowalam przez 2 dni co 10 minut i ciągle musialam zmieniac bieliznę i wkladki. :zawstydzona/y:Musialam robić to w lłóżku bo nie mogłam ustać na wlasnych nogach.Myślę że czułabym się niezbyt komfortowo przy teściowej.

Cofam co powiedziałam. Faktycznie taka wizyta w tych okolicznościach takiej "przemiłej" osoby jak Twoja teściowa nie byłaby wskazana. Potem tylko po rodzinie krążyłyby mało przyjemne historie. A wiadomo co to było? Bo raczej nie zwykła angina czy grypa...

Będzie dobrze, zobaczysz. Póki co ja się odmeldowuję. Coś mnie brzuch zaczął boleć. Położę się na chwilę.

Miłej soboty!

witam was :-)po tym pracowitym sylwestrze

nawet nie wiecie jak mnie maz maltretuje... a mialo byc na odwrot to ja go mialam maltretowac...

gosia ty testujesz za tydzien a ja za jakies dwa i pol, i obiecuje sobie ze do @ wytrzymie a starac sie bede az do dnia testowania, czyli musze sie nacieszyc seksem ile wlezie bo potem celibat pewnie :/ co mi sie nie podoba :-p

aga34 pare dni temu o ciebie pytalysmy ale chyba nikt do ciebie tel ani gg nie ma... tak mysle moze sie z ktoras podzielisz numerem tel? bo my sie o wszystkie martwimy :-(

karocia81 napisz do nas jak sie lepiej poczujesz.

wszystkim wam zycze fasolek w nowym roku i duzo radosci i zeby celibatu nie bylo po zafasolkowaniu :-p

a przedewszystkim zdrowka i wiary w lepsze jutro :-) duzo usmiechu malo zmartwien :-)

dziewczyny cieszcie z kazde dnia ciazy, a jak nie ma objawow to tez sie cieszcie ze przechodzicie ciaze tak dobrze :-) bedzie dobrze ten rok bedzie lepszy zobaczycie

reklama
:-)Hej dziewczynki
Nie wiem czy mnie pamiętacie ale musze ogłosić dobrą wiadomość- UDAŁO SIĘ!!!! Jestem w ciąży.Tyle starań ale udało się!!!!:tak:
9tydzien i 5 dzień :)

Do góry