reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki. Nie udało mi się przeczytać wszystkiego, ale myślałam o Was w ten cieżki czas.
Karolciu o Tobie przeczytałam, bardzo mi przykro. Marzyłam, zeby usłyszeć od Ciebie dobre nowiny, tak trochę samolubnie potrzebowałam takiego cudu. Przytulam Cię ciepło, naprawdę wiem, jak jest ciężko.
Nasze szczęśliwe zafasolkowane jak zwykle się martwią:tak:.. dla pocieszenia powiem, ze tak już będzie zawsze. Mamusię martwią się o swoje dzieci zawsze i to jest piekne:-)
U mnie bez zmian. Czekam na wyniki badań genetycznych, @ jeszcze nie ma, ale to dopiero miesiąc, więc cierpliwie czekam.
Życzę wszystkim, by w ten rok przyniosł nam wiele radości.

reklama
Witam dziewczyny
Aga34 miło, że się w końcu odezwałaś a na pewno z dzidzią będzie ok, to już 18 tydzień, szok jak to leci.

Ciekawe jak tam Agnieszka w szpitalu, może już tam ją zostawili, bo to już 41 tydzień u niej.
Agata ty też się odezwij. Tak chociaż słowo.

Ja testuję 8 o ile wytrzymam, bo mogę w sumie wcześniej spróbować, ale czy jest sens.

Niucha bardzo mi przykro, zostań z nami to pomaga.

Julitka ja się nie mogę doczekać testowania, bo czekałam tak długo, ja już starać się mogę od sierpnia czy września a tyle wytrzymaliśmy i już się niecierpliwię, a wtedy nam wyszło tak od razu więc liczę, że teraz też tak będzie.

Annas witaj

misiowata ja tez nie moge zniesc juz slow"nastepnym razem bedzie lepiej albo jestes jeszcze mloda wszystko przed toba" kurde to co ze jestem mloda przeciez to bylo moje dzidzusiatko :-( i jak mi moja swiadkowa na cywilnym po porodzie napisala ze nie przejmuj sie jestes jescze mloda to myslalam e jej takiego smsa napisze ze masakra jakas i na koscielny ja nie chcialam juz brac na swiadka ale wezme ale mnie zdenerwowala wtedy choc wiem ze nie chciala... wolalabym zeby ludzie sobie podarowali takie komentarze bo to boli :-(

ewcia ja tez od slwestra tylko o Antosiu mysle i w sumie wczoraj siedzialam w lazience i wylam bo mnie cos zebralo i maz po 5 min. przyszedl do mnie i pogadal chwile :-( jak juz mneij plakalam tak znow mam takie ataki rozpaczy i nie umiem nie plakac ... razem ze smiercia mojego orzeszka zgasla czastka mojego szczescia... nie jestem juz taka radosna osobka jak bylam kiedys.... :-(
ja si eboje strasznie znow byc w ciazy ale jestem zdecydowana ze chce jak najszybciej pozniej bede sie starala byc spokojna i duo lzec i odpocywac... duzo sily i wiary zycze!!

wiecie co... dzisiaj zauwazyam zylki na cycach i na klatce... i nie wiem juz sama czy to pozostalo z porodu czy znow wyskoczyly :-( ja juz glupieje... raczej si enie ludze ze to dzidzia bo podczas rania duhastonu raczej niewielkie szanse... jak nie dostane @ do srody robie testa ajak wyjdzie negatyw to biore inne tabsy na @... ja jestem jakas po******lona nawet okresu nie moge dostac o czasie :-(

Witajcie dziewczynki,

Aga 34 nie martw się, na pewno z dzidzia jest wszystko dobrze ;-) ja byłam "przeziębiona" przez prawie 8 tyg od 14 tc :wściekła/y: tez bralam duomox bo nic nie pomagało. Gorączkę miałam 39 i leżałam obłożona mrozonkami żeby ją zbić. :baffled: I wszystko jest ok ;-)

witam nową aniołkową mamusię [*]

Buziaczka wielkie gratulacje :-)

Gosia, myśmy się wcześniej 2 lata starali i strasznie się boję że teraz też łatwo nie będzie, ale jak zwykle mam cichutką nadzieję... za Was też będę 3mać kciuki mocno!!!!
Missiiss, Kochana czyli podświadomie też wyglądasz objawów;-)normalka.mi się dziś rano też wydawało, że się żyłki jak wtedy pojawiły, ale chodziłam parę razy sprawdzać i już wydaje mi się że ich nie widzę:confused:zreszta objawów nie mam żadnych oprócz tego cichego "uciskania"w podbrzuszu.ale wiem, że jak się czeka, to objawy same się pojawiają...a jak tam Twoja walka z nałogiem?
Agatka, gdzie jesteś kobieto????jeszcze balujesz???czekam na jakiś znak sygnał od Ciebie:)

julita juz wczoraj jeczalam ze ide palic z mezem ale powiedzial ze jak wtrzymam to dzisiaj jednego sobie zapale no i narazie jakos mnie nie ciagnie zobaczymy co dalejbedzie... wczoraj nie zapalilam i dzisiaj tez nie oby tak dalej a u ciebie od dzisiaj tak ?? :-)
kurcze z tymi zylkami to nie wiem nie mialam przed ciaza zadnych ateraz te co mam to juz nie wiem czy nowe sie pojawily czy stare zostaly jeszcze i sie nie wiem moze troche bardziej zarumienily od przeziebienia??:confused: albo juz zglupialam calkiem i mam zwidy :eek: a ja mowie ci ze mnie tydzien po owulce brzuch pobolewal caly czas chyba przez 2 tygodnie :tak: jak z Antosiem zaszlam ;-) wiec oby ten pecherzyk sie ladnie spozytkowal :tak:

a no i po @ zastanawiam sie czy sobie co miesiac nie monitorowac czy pecherzyk rosnie ... chcialabym wiedziec czy mam owu czy nie choc wiem ze lekarz powie ze nie trzeba... ale jak ja chce i bede chodzic prywatnie to chyba mi da co ??

Witajcie dziewczynki,

Aga 34 nie martw się, na pewno z dzidzia jest wszystko dobrze ;-) ja byłam "przeziębiona" przez prawie 8 tyg od 14 tc :wściekła/y: tez bralam duomox bo nic nie pomagało. Gorączkę miałam 39 i leżałam obłożona mrozonkami żeby ją zbić. :baffled: I wszystko jest ok ;-)

witam nową aniołkową mamusię
[*]

Buziaczka wielkie gratulacje :-)

Dziękuję Kochana za słowa otuchy.Martwię się bo mi brzuszek troszkę zmalał ale to chyba dlatego że 2 dni nic nie mogłam jesc tylko wymiotowałam a dzidzia karmiła się moim naromadzonym tłuszczykiem,
Przecież dzidzia nie może tak sobie zniknąć z brzuszka:baffled:.Boziu ja chyba głupieje
Od dwóch dni - jak już wczesniej pisałam - wróciła mega zgaga i piersi jeszcze urosly , a to chyba dobry znak??

Kaska trzymajcie się, ucałuj małą.

Aga jak 2 razy leżałam w szpitalu, to za każdym razem chudłam po około 4 kg. jak w 25 tc byłam u endo to się mnie pytał gdzie swoją ciążę zostawiłam ;-)

reklama
Cześć ja znowu złapałam doła ciągle mysle o tym co się stało czemu poroniłam popłakałam się jak bóbr..Udaje przed dziecmi,meżem twardą ale nie potrafie wszystko mnie przerasta.Urodziłam wdie córki zdrowe lekarz powiedzial mi kiedyś że jestem zdrowa i mogę jeszcze wiele dzieci urodzić to dla czego poroniłam.Czy to moja wina że 4lata temu przez 1.5roku brałam antykoncepcje.Nie wiem bije sie z myslami co zrobiłam nie tak?:zawstydzona/y:

Do góry