reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

on juz sie do sylwestra przygotowuje z redsem :-D

ostatnio jak go mialam na rekach i go nioslam do gory razem z moim advokatem to on objol flache i nie chcial jej wypuscic z lap :-D...

a domu to mamy wszedzie "te sreberka" z lancucha choinkowego bo chodzi z nim w pysku i go rozszarpuje na strzepy :-D

reklama
Widzę,że wszystkie szykują się na przywitanie tego lepszego roku:) Ja czekam na mojego M. ciekawe czy przed północą zdąży. szykowac się nie muszę bo sylwester z dzieciakami. w dresiku sobie siedzę i zastanawiam czy przebierać się w cokolwiek innego:)
ŻYCZĘ WAM WSZYSTKEIGO CO NAJLEPSZE CZYLI ŚWIETNEGO SEKSU, A Z NIEGO NIEJEDNEGO BOBASKA NA 2010:) A SOBIE CÓŻ... TEGO SAMEGO;)

[SIZE=+0][/SIZE]

Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro wszystkim zycze :tak:

Cześć.......:-(

jestem już w domku.....:-(

to był jakiś koszmar....

nie chcę Was teraz zamęczać....w końcu pewnie wiele z Was się dziś bawi....
jutro Wam wszystko napiszę.....

Dzięki kochane moje za modlitwy i ciepłe słowa.....
Tak bardzo się bałam.....

witaj kochana...ahhh smutne to wszystko...trzymaj sie jakos....sciskam i caluje cie przeogromnie...odpoczywaj duzo....a jak sie czujesz?fizycznie bo psychicznie nawet nie pytam....

reklama
Karolcia dobrze że już w domku jesteś.
Strasznie mi przykro że tak się wszystko potoczyło... cięzko coś mądrego napisać w takiej chwili...
Trzymaj się kochana cieplutko.

Do góry