reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczynki w nowym roku...

jak tam zyjecie po sylwku?? ja wypilam tylko likier cocosowy :-p rozrobiony z mlekiem bo byl za mocny i kieliszek wina niby slodkiego a byl goszki jak cholera :no: nno i troche szampana... przed 12 poszlismy na rynek ogladac fajerwerki i juz po wszystkim. moj brat przyjechal do mnie i wypili bardzo duzo i teraz moj steka ze umrze zaraz bo go leb boli strasznie :-D;-) pili to maja nauczke ;-):tak:
a ja jak wybila 12 to przytulilam se od meza i wszystko o Antosiu mi przelecialo przed czami :-( i plakalam i moj maz tez:-(

reklama
Karolcia Kochana dobrze, że się odezwałaś. Życzę Ci z całego serduszka, by rok 2010 był o wiele lepszy niż 2009 jak również gorszy od 2011 :-) Trzymaj się Skarbie. I pisz jak najczęściej.

Dziewczyny, czy któraś z Was wie co u Agi34? Jakoś się nie odzywa... Wyjechała na święta i sylwester?

Witam się nowo rocznie!:)

My siedzieliśmy w domku,więc Sylwester dzień jak inny...Też bardzo się cieszę, że ten rok się już skończył i mam nadzieję, że nowy będzie lepszy dla nas wszystkich...

Karolcia81 - tak bardzo mi przykro... dla Aniołka (*)..Trzymaj się jakoś Kochana...

Miłego dnia Kobietki!

KOCHANE!!W NOWYM ROKU ŻYCZĘ NAM WSZYSTKIM, ABY SPEŁNIŁY SIĘ MARZENIA TE DUŻE I TE MALUTKIE, ŻEBY SKOŃCZYŁ SIĘ SEZON NA ZŁE I SMUTNE WIADOMOŚCI I ŻEBY PRZYBYWAŁO CORAZ WIĘCEJ RADOŚCI POJAWIAŁO SIĘ NA NASZYM FORUM.ŻEBY W NASZYCH SERCACH W KOŃCU ZAGOŚCIŁ SPOKÓJ A W BRZUSZKACH ZAMIESZKAŁ UPRAGNIONY MAŁY GOŚĆ:-)

I NIECH TEN STARY PASKUDNY ROK PÓJDZIE RAZ NA ZAWSZE W CHOLERĘ/tego sobie i Wam wczoraj w myślach życzyłam/!!!!

nie nadrobię tego, co napisałyście, ale doczytałam że Karolcia wróciła do domu-mocno Cie Kochana ściskam!!!przytulam też nowe Aniołkowe Mamusie-szkoda że los Was też tu przywiał:-(ale zostańcie, na pewno będzie Wam trochę lżej.

Witam Kochane w Nowym LEPSZYM dla nas wszystkich Roku !!! On po prostu musi być lepszy!

Ja z moim M wstaliśmy przed 12.00 i teraz kawkę spijamy (zapraszam...)
potem idziemy na spacerek noworoczny, choć pogoda nie zachęca, u mnie jest paskudnie zero śniegu szaro i błoto wszędzie,,, błłłłłeee

Julitka właśnie się zastanawiałam co u Ciebie, ale jesteś to dobrze :happy2:

reklama
Lenka, jestem cały czas, staram się zaglądać żeby być w miarę na bieżąco, ale to jak formuła 1 ;-).żyję i czekam...07.12 powinnam mieć @.miałam testować wcześniej, bo ciekawa jestem czy pęcherzyk zaskoczył, ale ledwo się powstrzymuję.poza tym boję się 1ej kreski.chociaż jakoś dziwacznie się czuję.wczoraj wstawiłam się 3 lampkami wina.po jajnikach mi jeździ od ponad tyg i dziwnie podbrzusze dokucza.i spać spać spać, ale staram się sobie wmówić że to tlko przemęczenie na koniec roku się odzywa.a co u Ciebie.też rzadko Cię widać?
Missiiss, trzymam kciuki za ta Twoją @ i żebyś wytrwała w swoim noworocznym postanowieniu.ja niestety ostatnio kupiłam fajki.głupia jestem, bo tu chcę fasolkę, a do papierochów tych przebrzydłych mnie ciągnie.ale też postanawiam, ze to ostatnia paczka... zobaczymy:tak:

Do góry