reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam nowe aniołkowe mamusie
[*] dla waszych aniołków.
Ja zmykam się przespać przed pracą, już sobie bilans tego roku zrobiłam, w przyszłym roku mam cel zrobić porządek ze swoimi hormonami,schudnąć, a moje marzenie to urodzić zdrowe maleństwo,i żeby mi już piersi nie rosły, mam już ich serdecznie dosyć.
Życzę Wam kochane Szczęścia Zdrowia i spełnienia marzeń w tym Nowym Roku:-).

reklama
Jestem jak obiecałam -tylko na chwilkę

Życzę spełnienia marzeń w 2010 roku -i myślę ze to wystarczy:tak: do szczęścia

W skrócie napiszę co u nas -piję prawie 5 litrów wody dziennie:baffled: -tak mnie suszy, sikam co 10 minut:sorry2: a mała jeszcze uwielbia gnieździć się na dole wiec jest super... poza tym wszystko jest ok -trochę kłują pachwiny i dół brzucha ale ponoć wszystko jest ok (a przynajmniej 23go było)...

Nie mam jak Was nadrobić dlatego trzymam kciuki i mam nadzieję że żadnych złych wieści już nie było...

Przytulam mocno

dziewczynki...

Z ostatnią kartką kalendarza
zerwijcie wszystkie złe nastroje,
zapomnijcie o wszystkich nieudanych dniach,
przekreślcie niewarte w pamięci chwile
i wejdźcie w Nowy Rok jak w nowej sukni
wchodzi się na najwspanialszy bal świata.

316783.4.jpg

Witam dziewczyny,pewnie część Was mnie nie zna lub nie pamięta,chcę Wam życzyć aby ten rok minął z uśmiechem na buzi a każdej z Was marzenie się spełniło:-)

Zabłysnęła gwiazdka,

wnet Nowy Rok na niebie,
niech on Tobie szczęście da.
Niechaj w Twoim domu stale,
miłość i pomyślność trwa !
Za spokojne Twoje progi,
niechaj wstępu nie ma wróg.
WSZYSTKIEGO naj.....

Iza

Witam
dziewczyny wrocilismy ze szipitala zajeli sie z moim mezem zrobili mu przeswietlenie krtani badani ai usg az w szoku bylam zei sietak zajeli nigdzie nic nie widac jak to drobne szklo bylo w bulce to nie nie powinni sie dziac wrazie czego pani doktor powiedzial ze jak by sie cos dzialo czy brzuch bolal to mamy przyjechac jest na dyzuze.
Zycze wam dziewczyny aby ten nadchodzacy rok byl spokojniejszy i mam nadzieje ze lepszy .
I zeby spelnily sie wasze marzenia:tak::tak:

dziewczyny napiszcie w watku ciaza obumarla, pisze tam 17stolatka i chyba nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji w jakiej sie znalazla a wydaje mi sie ze im wiecej z nas jej odpowie to troche inaczej pomysli

o to klakier :-D na jednej focie z moim kochankiem :cool2: do bobo seksow:cool2: a na jednym ze mna mam glupia mine :-D

anetha dobrze ze wszystko sie dobrze skonczylo, moj maz kiedys jak jadl bulke to w bulce byl sznurek i jak zaczol go wyciagac to go juz z przelyku wyciagal bleeee, a ja jak kroilam chleb to w chlebie byl wielkich chrzaszcz.. ja rozumie ze robaczki moga wejsc do takich wyrobow ale jak widze wlos, worek, sznurek itd to mnie szlak trafie i robie haje w sklepie gdzie to kupilam, ty tez powinnas isc z mezem i zrobic niezla jazde, a jakbys byla uparta to i odszkodowanie bys dostala za narazenie zdrowia twojego meza.. pasciarstwo trzeba tepic....
uciekam pozmywac

Załączniki

• IMG_0392.jpg
    IMG_0392.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_0395.jpg
    IMG_0395.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_0396.jpg
    IMG_0396.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_0402.jpg