reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

iwona ty warzysz w sam raz... z czego tu schudnac z kosci na osci chyba tylko.. a jak brzuszek masz to tylko ciwczyc miesnie brzucha i zrobi sie plaski :-D... ja mam maly brzuszek bo mi zostal po ostatnich ciazach i nawet rozmiar jak zawsze mialam 36 to teraz spodnie tylko 38... jednak mimo tak krotkich ciaz to cos mi sie przytylo, zreszta ja wazylam wczesniej 45-46kg...

ja jestem taka drobna, szczupla ze wygladam ciagne na nascie lat mimo iz mam juz ponad 23 :-/ ostatnio w oszolomie babka chciala ode mnie dowod jak kupowalam adwokata

alicjo a jak tam wasze staranka? bo u mnie jak widzisz, trzeci cykl juz :-D ale za to przyjemny, a ostatnie razy to sie pierwszym podejsciem udawalo, a teraz cos sie popierdzielilo w cyklach bo byly takie: 28dni, 32, 30, 24, a teraz nie mam pojecia ile bedzie :-/

klakiera wam wrzuce tutaj pozniej... bo ide na kawke :-)

reklama
no Pati u nas tez jest zielone swiatelko
wiesz podchodze do tego ze nic na siłe co ma byc to bedzie wiesz jak bede sie nastwaiwac ze w tym cyklu ma byc na bank to zeświruje i tyle
a tak chce miec mila niespodzianke
moje cykle tez byly beznadziejne ale od 3 cykli biore luteine wiec teraz juz mam @ co 28 dni :-)
tylko ostatnio zauwazylam ze owulki chyba brak :-( wiec musze zaczac brac wiesiolek !

czesc dziewczynki,

witam nowe mamusie aniołków :-( [*]

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!! NIECH SPEŁNIĄ SIĘ WASZE NAJSKRYTSZE MARZENIA !!!!

Alunia na odchudzanie polecam diete cukrzycową :-D ja w tydzień zgubiłam prawie 2 kg :baffled:

alicja ja sie wlasnie tego boje ze owulki nie ma :/ no ale co ma byc to bedzie, ja sie tez nie nastawiam choc chcialabym zeby 2010 byl bez @

Alicja co do cycek mój M stweirdzil ze stad blizniaki bo szkoda marnowac taki biust:) no ale mi tez by sie zrzucic troche przydalo;) 38nosze a duza nie jestem 163 .za to cycek tez moge troche komus oddac. a co do odchudzanai to przed ciaza nei zdrowo:p

reklama
już teraz kochane życzę wam wszystkim dobrego w Nowym Roku, mam nadzieje ze ten rok będzie szczęśliwy dla nas wszystkich i duuużo lepszy od poprzedniego
cmokaski

Do góry