reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny ,
moje dziewczynki dzisiaj wracają , już się nie mogę doczekać. Zrobimy sobie bal sylwestrowy , kupiłam im szampana , baloniki , sztuczne ognie , zaraz się zabieram za strojenie pokoju .Będą miały frajdę. Ciekawe czy wytrwają do północy ? Hi,hi,

Życzę Wam kochane udanych sylwestrów i oby ten Nowy Rok spełnił nasze oczekiwania , dla Was wszystkich buziole !! Pozdrawiam.

Niucha79 , Cappucino i Motyl13 - współczuje każdej z Was , tego okropnego przeżycia .Ale nie jesteście same , jesteśmy z Wami - piszcie , żalcie się po to jest to forum.

Iwonka u mnie oczywiscie nie obylo sie bez tabletek
tylko nie jakies tam nicorety i takie tam
ja bralam tabex ktory naprawde zadział
:-)

Własnie słyszałam, że tabex jest skuteczny, znam osoby, które rzuciły dzięki tym tabletkom. Tylko niestety są już na receptę:dry: Także będę musiała wybrać się do lekarza.
Próbowałam kiedyś rzucić z plastrami, ale bardzo źle sie po nich czułam, dosłownie chodziłam po ścianie:-D Ale co najważniejsze? Najważniejsza jest silna wola - u siebie stwierdzam brak:confused2: z czego nie jestem zadowolona.

alicja dzieki, ej jak ty nie chcesz @ to wez mi ją oddaj ja z checią przyjme :eek::tak:

a suwaczek z rzuceniem napewno si epojawi ;-)

dzisiaj sobie jeszcze przed polnoca zapale i go rozgniote butem na zawsze :-)

@ malpoko malpko rzyjdz do mnie nawet zaraz albo i nawet jutro ale blagam przyjdz :sorry2::sorry2::sorry2:

ja tez kiedys naklejalam plastry i tez sie po nich zle czulam i do tego strasznie mnie skora swedziala
ehhh z ta silna wola u mnie tez bylo ciezko ale jak tylko myslalam o papierosie to zaraz myslalm rowniez o dziecku ze to dla niego robie i poskutkowalo i 3 mam sie do dzisiaj :-)
nawet jednego nie zapalilam :-)
wiec naprawde te tabletki sa dobre :-)

ja tez kiedys naklejalam plastry i tez sie po nich zle czulam i do tego strasznie mnie skora swedziala
ehhh z ta silna wola u mnie tez bylo ciezko ale jak tylko myslalam o papierosie to zaraz myslalm rowniez o dziecku ze to dla niego robie i poskutkowalo i 3 mam sie do dzisiaj :-)
nawet jednego nie zapalilam :-)
wiec naprawde te tabletki sa dobre :-)

Nic mi nie pozostaje, jak tylko wziąść z Ciebie przykład :-):-):-)

reklama
Do góry