reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Problem polega na tym, że nie mam czym zwrócić. Czułam się nad tym kiblem jak ryba co próbuje łapać powietrze poza wodą. Chyba zdemoluję sąsiadom kuchnię. Że też zachciało się im smażonej kiełbasy.

Wiem, że chciałam objawów, ale dlaczego w dzień kiedy wszystko idzie nie tak?

Ech... Złej baletnicy...

Ok, idę z psem. Ponoć świeże powietrze czyni w takich przypadkach cuda.

reklama
kazda ciaza inna. a najlepsze jest to,ze mozna wymiotowac nawet do 9go meisiaca albo wcale.i nei ma to przelozenia na dzidzie, Just a z perfumami kolei to dobre;)

Wiem, że chciałam objawów, ale dlaczego w dzień kiedy wszystko idzie nie tak?
No to akurat poszło tak jak chciałaś ;-) chciałaś --> masz :-)
Miłego spacerku bez sensacji :-)

Kasikz, myślę, że wszelkie odczucia, że Ci niedobrze typu rośnięcie czegoś w buzi, jazda w górę czegoś w gardle da się podciągnąć pod mdłości ;-)

Ja niby nie miałam przeczulonego węchu, ale świeżo zakupiony odświeżacz powietrza (pomarańczowy) poszedł w odstawkę, to samo z mydłem w płynie (jakieś owocowe) i wody toaletowej od kiedy zaciążyłam wcale nie tykam, jakoś tak samo mi wyszło

Ostatnia edycja:
ciesze się ,że z Karolcią jest już dobrze:tak:,
specjalnie was podczytałam żeby sie czegoś dowiedzieć, dziewczynki dobrze ,że mamy siebie i możemy się wygadać bo mój M to dopiero jak mu dogadałam ,że wy mnie bardziej rozumiecie niż on, to zaczął mi odpowiadać jak mam smutasy , że będzie dobrze i, że urodze ,a on tam będzie ze mną i będziemy tulić nasze dziecko ło bosh aż sie poryczałam musze iść umyć lape.

Placki też bym wciągnęła... Na słono... Mmmmm...

Świeże powietrze minimalnie pomogło, ale nadal mam akcję "chomik". Czeka na mnie pomywanie i pranie, ale jakoś nie mam weny...

Kasikz a frytki wczoraj zaliczyłaś? :-)

reklama
Do góry