reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

She Ty wkurzac sie nie mozesz:) a jak ladny kolor to mzoe nie jest tak zle;)a mezusia opierniczyc musisz .tylko bez nerwow bardzo prosze. Bo Ty teraz jestes nasza nadzieja na lepsze jutro:)

reklama
witam was
widze ze dzis nerwowy dzien, tak jak u mnie-remont lazienki i wymysly tescia ktory chce wszystko po swojemu... wyszlam do fryzjera i mam nowa fryzurke czarne rzesy i rowne brwi :-D i juz mi lepiej wiec polecam ten sposob relaksiku :-)

agatko dobrze ze sie odzywasz :-)

macie racje z tym meldowaniem sie JESTEM ZA!

Kochane to wiadomosc od karolici. Jest po zabiegu i podobno wszystko sie udało i ma szanse na kolejna ciaze. I jutro chyba wraca do domciu. Tyle nasze słoneczko napisało. Juz jestem troche spokojniejsza

Ola ale jak tu się nie denerwować? :-(

Pati ja jutro rano lecę na pobranie krwi, a potem do fryzjera. Może też mi się nastrój poprawi.

Póki co nakupowałam sobie mnóstwo owoców i marchewki, ale kompletnie przez te drzwiczki straciłam na nie ochotę...

Karola dzięki za wieści. Mam nadzieję, że z czasem potwierdzi się fakt, że wszystko jest ok i że szybko Karolcia będzie cieszyła się nową Fasolką. Tym razem całe 9 m-cy. Trzeba ją tylko zmobilizować do zmiany lekarza. I mocno podnieść na duchu.

ola ale jak tu się nie denerwować? :-(

pati ja jutro rano lecę na pobranie krwi, a potem do fryzjera. Może też mi się nastrój poprawi.

Póki co nakupowałam sobie mnóstwo owoców i marchewki, ale kompletnie przez te drzwiczki straciłam na nie ochotę...

karola dzięki za wieści. Mam nadzieję, że z czasem potwierdzi się fakt, że wszystko jest ok i że szybko karolcia będzie cieszyła się nową fasolką. Tym razem całe 9 m-cy. Trzeba ją tylko zmobilizować do zmiany lekarza. I mocno podnieść na duchu.

she tez tak mysle musi w koncu wszystko sie ułozyc. Jak karolcia cos jeszcze napisze to dam wam znac.

She nie wiem jak ,ale nie masz wyjscia:) fryzjer zdziala cuda i humor Ci sie poprawi.o ile sprawdzony:)
dobrze ,ze z Karolcia ok. szczescie w nieszczesciu

Wiecie co moj M przyjedzie jutro do mnie na obozik:) wiec sylwester razem w gorach. puszcza go z pracy o 12tej wiec zdazyc powinien. no to jednak moze seksik bedzie;) choc bez dzidziusiowy raczej to zawsze cos.

dobrze ze zabieg u karoli sie udal i ze jest ok... mysle ze teraz to powinna zrobic juz ta histeroskopie (to ogladanie macicy, bo nie wiem czy dobrego slowa uzylam)... i macie racje niech zmieni lekarza, ale to juz ona sama powinna zdecydowac...

ja uciekam juz, musze sie uczyc bo od 9 stycznia mam zaliczenia... a ja nic nie umiem :/

reklama
Do góry