reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja też wczoraj frytki wciągnęłam. A w chwili obecnej mimo, że mnie ssie w żołądku jakoś na samą myśl o jedzeniu przez ten smód odechciewa mi się czegokolwiek.

reklama
Dziewczyny, macie do polecenia jakiś fajny poradnik dla przyszłych mam? Szukam czegoś już od dawna, by móc poczytać do poduszki, a nie tylko w necie, ale nic z tego co mi wpadło w księgarniach w ręce nie spodobało mi się na tyle, by kupić. Teraz przeglądam allegro, ale po okładce ciężko tym bardziej wybrać coś fajnego.

Wróciłam z usg - wszystko w jak najlepszym porządku. Mam już też wynik wymazu na chlamydię - ujemny :tak: Morfologia i ob też w porządku, ale rozmaz znowu nie tak, jak powinien :wściekła/y::wściekła/y: Już od roku tak mam :wściekła/y::wściekła/y:Zrobiłam też dzisiaj posiew wymazu z kanału szyjki, ale na wyniki trochę sobie poczekam....
No i nadal nie mogę znaleźć laboratorium, gdzie robią wymaz na ureaplasme i mycoplasme :dry::dry::dry: Ehhh....

Jeszcze przed chwila pokłóciłam się z mężem :dry::dry: Ubrał się i gdzieś sobie poszedł obrażony :no::no:

Daaa to chyba taki dzień. Ja też z M się posprzeczałam. Teraz siedzę sobie sama, szukam jakiejś książki i słucham płyty Borysa Szyca.

Ciekawe czy M choć zadzwoni by zapytać jak się czuję...

reklama
Jak byłam u laryngologa w maju, to powiedziała mi, że może to świadczyć o jakimś ukrytym wirusie :dry::dry: Trochę się boje, że to może być ta cała cytomegalia lub toxoplazmoza :dry::dry:W przyszłym tyg to sprawdzę... A jak się okaże, że to nie to, to będę męczyć mojego lekarza ogólnego, żeby do cholery odkryli co to.... Bo może siedzi we mnie jakiś syf i to on jest winowajcą moich strat :-:)-(

Tak więc póki co staranka sobie poczekają....

Do góry