olcia bo nie spałam 3noc bo mała tak szalała i mam twardawy brzuch i zadzwonilam sie spytac co to moze byc a ginka kazała mi przyjechac to sprawdzimy i sie okazalo ze szyjka. A i czasem mnie zakuło w srodku ale nie w macicy tylko tak mi sie wydaje ze przy szyjce.karola a wlasnie co cie tknelo?czmeu pojechalas?co bylo nei tak?bo mi chyba to umknelo,
reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
KAROLA dzięki za wieści od Karolci ja bałam się do niej napisać
nie mam sil na to wszystko to niesprawiedliwe i nawet nie chcę próbować zrozumieć czemu się tak dzieje
nie mam sil na to wszystko to niesprawiedliwe i nawet nie chcę próbować zrozumieć czemu się tak dzieje
karola ale i tak podziwiam Cie za czujnosc!bo ja to nic nie czulam
tylko te wody .a w szpitalu po dwoch tyg jak juz czulam ze cos jest nie tak to brzuch nadal byl miekki i dopiero kolo 17tej okazalo sie ze glowka napiera.a rano ogladali mnie bo chcialam.potem marudzilam ale chyba za hipohondryczke mnei wzieli,
Ja po tamtej stracie jestem troche panikara ale było to samo co z karolcia 6tyg chodzilam z martwa ciaza bo lekarz powiedział ze wszystko dobrze i nie zrobił usg powtornego o malo sie nie przekreciłam i miałam goraczke 40stopni.
kasiu ja tez nie umiem tego zrozumiec brak mi słów:-karola dzięki za wieści od karolci ja bałam się do niej napisać
karola ale i tak podziwiam cie za czujnosc!bo ja to nic nie czulamtylko te wody .a w szpitalu po dwoch tyg jak juz czulam ze cos jest nie tak to brzuch nadal byl miekki i dopiero kolo 17tej okazalo sie ze glowka napiera.a rano ogladali mnie bo chcialam.potem marudzilam ale chyba za hipohondryczke mnei wzieli,
ola powiem ci ze ciesze sie ze znalazłam taka ginke bo nie wiem co by było gdyby jak byłam u tamtej co chodziłam na poczatku ciazy to mówiła ze panikuje a jak zobaczyła krew to blada była jak sciana wiec nie mam juz słów do tych lekarzy.
koti a podejrzewałas cos z ta cukrzyca jakie miałas oznaki??co za dzień :-(
a ja dzis byłam u diabetologa i mam cukrzycę ciążową![]()
reklama
własnie dlatego ja dzwonie do mojej od razu , moze troche panikuje ale zuzia musi byc z nami i nawet jak ktos uzna mnie za wariatke to ja zrobie wszystko zeby mała była zdrowa.bo to tak jest z tymi lekarzami.nigdy nei ma pewnosci![]()