reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karola dobrze, ze masz ginkę w porządku i możesz na nią liczyć! Trzymam kciuki za Ciebie i za malutką! :tak:

Agnieszka może podpytaj dziewczyny na innych wątkach na temat tego czopu??

Ja wróciłam od gina - wywalczyłam Toxoplazmozę IgG i IgM i Cytomegalię IgG...
IgM zrobię w tym wypadku sama. No, ale dobre i to, co dostałam.... Zawsze kilka zł w portfelu zostaje... Mam nadzieję, że to była moja ostatnia wizyta u tego lekarza. Teraz będę już chodzić tylko do mojej nowej ginki prywatnie...:tak::tak:

reklama
Karola fajnie ze gin masz taka ze przyjedzie. jak trzeba lezec to lez i rozmawiaj sobie z nami:0)
ja w górach jestem i byłam wlasnie na grzańcu:)a moj M w domciu sprzata łazienkę ,bo jutro pralka przyjedzie:)

Kochane bede lezała bo niunia najwazniejsza ale sie boje. Zuzia kopie w szyjke i dlatego sie otworzyła ale dalej jest zamknieta.nasza malenka jak na ten tydzien ciazy jest naprawde duza bo ma 28cm i dlatego tak sie dzieje. A najlepsze jest to ze jak mnie badała na fotelu to nie czuc było ze sie otwiera ale jak zrobiła usg dowcipne to wtedy wyszło szydło z worka. I powiedziała ze dobrze ze cos mnie tknelo i przyszłam. Dziewczynki przepraszam ze pisze taka kaligrafia ale laptopa nie move teraz trzymac na nogach i trzymam go daleko od siebie.

Karola fajnie ze gin masz taka ze przyjedzie. jak trzeba lezec to lez i rozmawiaj sobie z nami:0)
ja w górach jestem i byłam wlasnie na grzańcu:)a moj M w domciu sprzata łazienkę ,bo jutro pralka przyjedzie:)

... takiej to dobrze... :happy2::happy2:

Karola mam nadzieję że takich alarmów już nie będzie i że wszystko będzie już ok, musi być !!!

cały czas myśle o Karolci... strasznie mi przykro...
człowiek walczy o swoje szczęście, stara się nie panikować, racjonalnie podchodzić do rzeczy, a potem walczy o życie... Karolciu wracaj do nas jak najszybciej...

OJ smutno dzisiaj... Palę światełko dla Aniołkowych mam (*)

Agnieszka
lekarzem nie jestem, ale mnie takie coś wyleciało po badaniu czystości wód płodowych, taka klucha śluzu z niteczkami krwi, położna powiedziała, że to na pewno czop śluzowy, a potem mała siedziała w brzuchu jeszcze tydzień.

Hej, nie doczytałam jeszcze wszystkiego ale doczytałam wiadomość od Karolci:(Tak bardzo mi przykro, modlę się teraz żeby jej nic nie było:(

Wiecie ja właśnie się dziwiłam, że nie zrobił jej tego usg, bo u mnie też tak było, że badanie ginekologiczne nic nie wykazało, macica była taka jak potrzeba, jeszcze lekarz powiedział mi "ale ma Pani warunki do rodzenia dzieci" cokolwiek to miało znaczyć, dopiero na usg, wyszło, ze serduszka nie biją:( Zabieg miałam 2 tyg później i też badania ginekologiczne nie wykazywały, że może się coś dziać, ja zero bóli, plamień, a nawet dalej mdłości..nawet podwójna dawka leku na rozszerzenie macicy nic nie pomogła..WIĘC bardzo się dziwię, że nie zrobił jej usg, wiedząc że jest po poronieniu już:(Czyli ten młody lekarz miał rację, gdy poszła na pierwszą wizytę...

Czemu życie jest takie niesprawiedliwe:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Lena dobrze dobrze nie narzekam na mojego M:) tyle,ze do 7go raczej sie nei zobaczymy a juz mi teskno.no ale jak to Missiiss wczoraj napisala jak wroce to sobie odbijemy:) no i w czystym meiszkanku ;)

Lena dobrze dobrze nie narzekam na mojego M:) tyle,ze do 7go raczej sie nei zobaczymy a juz mi teskno.no ale jak to Missiiss wczoraj napisala jak wroce to sobie odbijemy:) no i w czystym meiszkanku ;)
Karola fajna masz ta ginke ze odrazu usg i to szyjke obejrzala

reklama
lena dobrze dobrze nie narzekam na mojego m:) tyle,ze do 7go raczej sie nei zobaczymy a juz mi teskno.no ale jak to missiiss wczoraj napisala jak wroce to sobie odbijemy:) no i w czystym meiszkanku ;)
karola fajna masz ta ginke ze odrazu usg i to szyjke obejrzala
ola ja naprawde na razie nie moge na nia narzekac bo tak chodze do niej prywatnie ale jak tylko cos jest nie tak to zaraz jade do niej do szpitala i ona bada od razu wszystko co moze.

Do góry