reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

z tego co pamietam to gin koti zalozyl szew jak widzial ze szyjka sie otwiera od srodka na usg bylo widac... u ciebie karola tez tak bylo? bo z tego co pamietam to pisalas ze ci sie szyjka od srodka otwiera... ja juz wtedy myslalam czy szew nie bedzie konieczny... szczerze ja na twoim miejscu pojechalabym do innego lekarza jeszcze, zeby to skonsultowac.

reklama
Zgadzam się z Pati... Skonsultuj to jeszcze najlepiej z innym lekarzem....

Jak ja leżałam na patologii ciąży, to natychmiastowo przyjmowali dziewczyny, które miały rozwarcie na niecały centymetr....

Karola u mnie gdy gin zobaczyl rozwarcie na 1,5 cm wewnętrzne, to od razu kazal jechac do domu i sie polozyc, wstawac tylko do wc a rano do szpitala. Dopiero na drugi dzien do szpitala tylko dlatego, bo lozek nie bylo wolnych. Mialam infekcje pochwy, podali mi gynalgin, zrobili posiew z szyjki i powiedzieli ze nie beda czekac tylko zakladaja szew od razu, bo to jest za duże zagrozenie. Zabieg mialam miec planowo kolo 12 chyba a przesuneli na 8.00, bo stwierdzili ze za duze ryzyko zeby czekac dluzej.

Karola ja Ci radzę, jedź może na izbę przyjęć, bo to jest naprawdę niebezpieczne.

Ostatnia edycja:
karola322 mocno trzymam za Ciebie kciuki &&&& Będzie dobrze ! Tak jak dziewczyny i mnie troszke dziwi, że dopiero za tydzień...:dry:

karolciu jest mi na prawdę bardzo przykro, ostatnio dość często zastanawiam się, dla czego ten świat jest aż tak niesprawiedliwy :dry: :-( Myślami jesteśmy przy Tobie..

Pozdrawiam Serdecznie Wszystkich

ja nie mam jej numeru :-(.

kurcze juz nie wspominając o ryzyku przedwczesnego porodu, przeciez przy rozwartej szyjce nawet do zakazenia moze dojsc wewnatrzmacicznego :-( nie rozumiem tej lekarki :-(

pisalam do agatki na gg ale jej teraz nie ma, moze ona ma numer do karoli.... a jak nie to moze tu wpadnie lub napisze priva karoli i ja zagoni do szpitala bo tylko ona potrafi innym nagadac tak ze wszyscy sie ja sluchaja

Karola zgadzam się z dziewczynkami szybko do szpitala moja bratowa przy 1,5 cm rozwarciu na gwałt miała szewek zakładany a dzidzia wytrzymała i nawet w terminie nie za bardzo chciała wychodzić , więc szybciutko do szpitala a wszystko będzie dobrze nic sie nie bój.
A za Karolcie cały czas trzymam kciuki &&&&&&&&&&&& jakbyś miała jakieś wieści Kasiu to daj nam znać.

reklama
Do góry