reklama
Karolciu kochana trzymaj się. Tak mi przykro. Acch na tego gina to szkoda słów.
Ja wróciłam od gin. Jest ludzik ma 9,3 mm serduszko bije . Wielkość wskazuje 7 tydzień..Termin wypada gdzieś na 13.08.I mam l4 bo tak średnio sie czuję
Co do objawów:
1/piersi mam powiekszone ale raczej bezbolesne - czasami coś tam poczuje
2/ zaparć raczej nie mam
3/mdłości chyba też nie - choć coś tak parę razy mi podchodziło. Ale nie wiem czy to były mdłosci - bo teraz troche chora jestem wiec mogło być i stąd
3/pobolewa mnie brzuch.
WIec raczej też nie mam jakiś objawów wiec dziewczyny się nie martwcie,że wy nie macie.
Ja wróciłam od gin. Jest ludzik ma 9,3 mm serduszko bije . Wielkość wskazuje 7 tydzień..Termin wypada gdzieś na 13.08.I mam l4 bo tak średnio sie czuję
Co do objawów:
1/piersi mam powiekszone ale raczej bezbolesne - czasami coś tam poczuje
2/ zaparć raczej nie mam
3/mdłości chyba też nie - choć coś tak parę razy mi podchodziło. Ale nie wiem czy to były mdłosci - bo teraz troche chora jestem wiec mogło być i stąd
3/pobolewa mnie brzuch.
WIec raczej też nie mam jakiś objawów wiec dziewczyny się nie martwcie,że wy nie macie.
daaa
Fanka BB :)
Dziewczyny ja już Wam parę razy pisałam o tym, że nie ma co snuć wniosków na temat ciąży na podstawie objawów...
Jedne przez całą ciążę nie mają żadnych i rodzą zdrowe dzieci.
Inne mają a dzidzia już dawno nie żyje.
Ja do samego końca miałam duuuuużo objawów! Przypominam, ze chodziłam z martwą ciążą około 4-5 tygodni... Do ostatniego dnia były mdłości, wymioty, powiększone, bolesne piersi, macica rosła jakby nigdy nic... I co?? I nic!!
Kasikz super, że z twoją fasolką wszystko ok !
Jedne przez całą ciążę nie mają żadnych i rodzą zdrowe dzieci.
Inne mają a dzidzia już dawno nie żyje.
Ja do samego końca miałam duuuuużo objawów! Przypominam, ze chodziłam z martwą ciążą około 4-5 tygodni... Do ostatniego dnia były mdłości, wymioty, powiększone, bolesne piersi, macica rosła jakby nigdy nic... I co?? I nic!!
Kasikz super, że z twoją fasolką wszystko ok !
Ja się witam tylko na chwilę i mam złe wiadomości. Byłam u ginki i szyjka mi się otwiera za tydzień w środę idę do szpitala na szew:-
-
-( teraz mam brać globulki żeby wszystko się oczyściło we wtorek na cytologie a w środę do szpitala. Na 2cm się otworzyła:-
-
-(.później jeszcze zajrzę.
karolciu strasznie mi przykro jestem z tobą myślami.
karolciu strasznie mi przykro jestem z tobą myślami.
reklama