reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Takze same widzicie
Często tak bywa..
Tylko, że Karolci przerodziło się w zatrucie...
Ale tego lekarza to bym podała do prokuratury...
Gdyby jej zrobił to USG
Może nie doszłoby do tego wszystkiego

reklama
Takze same widzicie
Często tak bywa..
Tylko, że Karolci przerodziło się w zatrucie...
Ale tego lekarza to bym podała do prokuratury...
Gdyby jej zrobił to USG
Może nie doszłoby do tego wszystkiego
Teraz nie ma co gdybać.........i spekulować......trzeba tylko trzymać kciuki, by Karolcia doszła szybko do siebie.....

tak mi przykro :-:)-:)-( Karolcia brak mi słów :-(. Na temat tego, że nie zrobili jej usg ostatnio nawet się nie wypowiem, bo mi się nóż w kieszeni otwiera.

fakt ,że każdy organizm inaczej reaguje ja w sumie nie wiem do końca ile w ciąży byłam wydaje mi się,że fasolka była większa niż na 5 tydzień wg owu ,ale przez lekarza debila teraz już nie dojde na usg nic nie było widać było zrobione 2 tygodnie przed poronieniem.
Mój obecny ginek mi tłumaczył, że mogło to być spowodowane wadami genetycznymi i dzidzia mogła w wyniku tego mieć nienaturalne wymiary ,ale dodał ,że tylko badanie fasolki by to mogło wyjaśnić.

ZAFASOLKOWANE MAMY NIECH LEPIEJ NIE CZYTAJĄ:
Na moje oko to fasolka miała 1,5 cm czyli chyba za dużo jak na 7tydz wg OM.Moje poronienie było bardzo obfite bardzo duże skrzepy większe niż kurze jajo, przepraszam ,że pytam ,ale czy wy też miałyście w tak wczesnych tygodniach tak ogromne skrzepy?

kobietka z tego co pamietam to moja fasolka miala tez 1.5 cm wedlug usg i przypadalo to na 7tc i 5dc a bylam wtedy w 10tc wiec mozliwe ze akurat tyle powinna miec, co do skrzepow to szczerze ja za kazdym razem jak wchodzilam zmienic podpaske to robilam to z zamknietymi oczami bo balam sie tego ogladac tylko czulam ze skrzepy byly duze...

Karolcia przytulam mocno i zapalam światełko
[*]
Mam nadzieję, że ze zdrowiem będzie wszystko dobrze... za co trzymam kciuki i będę się modlić...

Just79 nie ma opcji, abym do ślubu miała Maleństwo pod sercem
Missiiss ślub bierzemy także 24, ale lipca ;-)

Ostatnia edycja:
Pati to troche mnie uspokoiłaś , zaczęłam się zastanawiać już czy aby nie byłam dłużej niż myślałam w ciąży, moja psiapsióła te która niedawno poroniła w 7 tyg uważała ,że dosżło do poronienia jak ją bardzo brzuch zabolał i troche krwi poleciało nie chciałam jej tego sprosotwać bo zbyt drastycznie by to brzmiało myśle ,że dopiero podczas zabiegu ją oczyścili, dobrze,że nie musiała na to patrzeć ani tego czuć.Doskonale pamiętam ten strach przy wizytach w ubikacji.:-(

reklama
OBY KAROLCI NIC SIE NIE STAŁO!!! jejku nii dosc ze straci malenstwo to jeszcze sama strach myslec:(musi z tego wyjsc zdrowa!los az tak podly byc nie moze!:( który to tydz bo ja juz nie pamietam?

Do góry