reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny mam do Was pytanie, czy któraś z Was piła mieszankę ziół na poprawę płodności?? jest to mieszanka o. Grzegorza Sroki, słyszałam, że pomaga, czy spotkałyście się z nią, albo wypróbowałyście??

reklama
Witajcie czytałam właśnie o Karoli ja mam do niej numer telefonu i już wysłałam sms jak tylko się do mnie odezwie dam Wam znać....mam nadzieje, że posłucha i pojedzie do szpitala.

Pozdrawiam Was serdecznie dla aniołków zapalam [*]

Agnieszka, a ty dalej sie turlasz, myślałam,ze juz w szpitalu :zawstydzona/y:

A ja od dzis zaczynam kurację 20 zastrzyków clexane :szok: w brzuch oczywiscie,ale czy to nie zaszkodzi? :confused:

beatrycze w takim razie wejdz na watek badania po poronieniu moze tam znajdziesz jakies badania ktore uznasz ze tez nalezaloby zrobic :-)

olu szew zakladaja nawet w 14 tc

Mam odpowiedz od Karoli była w szpitalu na konsultacji nie zakładają jej teraz szwu bo ma jakąś infekcje i muszą najpierw wyleczyć globulkami ma leżeć i pisze, że wszystko jest ok.

jest w szpitalu?

she ja wlasnie pieklam frytki ale takie krojone z ziemniakow a nie te mrozone z papki zrobione :-)

uciekam bo mam gosci papa dbrze ze u karoli ok :-)

Ewela ja będe brała clexane w brzuch na podtrzymanie ciąży... Póki co, to prawie od pierwszych dni ciąży zastrzyki biorą just i kasikz... Tak więc nie martw się na pewno nie zaszkodzą dzidzi...

Danusiu dzięki za wieści...

reklama
Do góry