reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jezu Kasiu... Aż mi słów zabrakło!!! Zabiłabym tego gina co nawet jednego usg nie zrobił twierdząc, że wszystko jest ok. Napisz jej od nas, że jesteśmy z nią i mdlimy się o jej zdrowie... I że mocno tulimy.

dziewczyny dostałam smsa od Karolci
oto co napisała
"Już nie ma szans na fasolkę.
Czeka mnie ciężki zabieg.
Teraz walczą o moje życie.
Wszystko się tam zniszczyło i zaczęło zatruwać mnie."

***** to wszystko jest takie niesprawiedliwe
mam nadzieję że chociaż Karolci nie nie będzie
Matko jedyna........
Nie mam słów.....:no::no::no:
Ale jeżeli możesz........powiedz, że wszystkie z nia jesteśmy całym serduchem i niech trzyma sie dzielnie......:-(

she postaram sie nie zapomniec, a z przyspieszeniem slubu to nei glupi pomysl . ja mialam miec na sierpien 14 tak jak cywila zesmy mieli w ten sam dzien no ale pozniej chcialam na luty bo chcialam juz miec spokuj jak bede w ciazy a tu rodzice mnie w konia zrobili i dali na 24 kwietnia no ale trudno mm nadzieje z emimo ze robimy duze wesele to dzidzius juz bedzie znami is ie uda po tym @ bo w sumie si eprzyznam ze dzisiaj testa zrobilam :zawstydzona/y: bo mialam 10 dni temu taki sluzik plodny w miare no ale wiadomo jaki wynik , czekam dalej na @ do piatego ma przyjsc a jak nie to powtorze testa choc i tak pewnie bedzie - , a tobie zycze super wynikow 5 :) u gina

a z karolcia mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze :-( kurcze bez sensu ... ja piernicze ... ehh... nie wiem co mam napisac. przeslij jej buziaki od nas i ze zyczymy jej szybkiego powrtu do nas ... masakra jakas.. :no: kurcze szkoda ze wczesniej na uusg nie poszla bo to grozne jest jak ja zatruwalo caly organizm... moja kuzyna miala ciaze pozamaciczna ktorej nie wykryli i ona obumarla i ona zemdlala... pozniej sie skapneli o co chodzi i gdyby nie to ze wujek byl w domu i ja znalazl jak zemdlala moglo by sie to zle skonczyc. dobrze ze i ona szybko do szpitala trafila... duzo zdrowka dla karolci!!!!

kasiu
napisz jej...
ze całym serduszkiem jestem z nią
i mocno przytulam...

to nie sprawiedliwe...
A tego lekarza...
eh....
niech sie nim prokurator zajmie....

(*) to dla Aniołeczka Karolci... cos ten maluszek sil nie ma zeby z nia zostac : Maluszku anstępnym razem zostan z mamą przez reszte zycia !!! A Ty moj Antosiu zaopiekuj sie Aniołkiem Karolci, prosze Cię bardzo:-(

reklama
Oby tylko Karolcia z tego wyszła...
Teraz pozostaje nam się modlić o jej zdrowie i o to, żeby mogła mieć jeszcze dzidziusia...
Straszne to wszystko...
Ja też miałam ciążki zabieg, ale u mnie nie było dużego zatrucia...
Matko...

Do góry