reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
na pewno Kochana:-)a wszystkie dzieci są cudowne,a wiesz ja też myślę, że jak komuś ofiarujesz odrobinkę szczęścia, to ono w końcu wróci do Ciebie z nawiązką w zaskakującej nie raz postaci:)
uuu Aga, to może pod choinkę prezencik się sam rozpakuje;)

Dziewczynki jestem juz po wizycie.
W pt na ktg nie bylo nic a dzis juz wykazalo skurcze wiec ciekawe w jakim tempie sie to posunie i czy swiatka beda w domku czy w szpitalu...
Oj......jak to mówił mój tatuś kiedy ja się rodziłam
"Ściskaj matka uda...ściskaj...jeszcze nie czas!" :-D:-D
To będzie najpiękniejszy prezent pod choinkę :-);-)

a ja tak szperam w necie i wiecie co, chyba coś dziwnie mam-w opisie USG mam napisane, ze grubość śluzówki 3,8mm/jedna warstwa/ i to chyba za mało żeby zaciążyć:(to jakiś 1 dzień przed owulacją
ale mam dziś date 3lata 3m-ce 3 tyg...

Ostatnia edycja:
i juz mi kurka tesciowa cisnienie podniosla :wściekła/y: cholera bo na slub to ja musze im busa zalatwic zeby autami 400km nie jechala cala rodzina b sie nie napija i mam im autobus zalatwic dla wszystkich na dwa dni zeby ojechali i spowrotem przyjechali.. ja pier...le kur..a to moja rodzina autami moze przyjechac a oni to co kur...a swiete krowy??!!!! no masakra ale juz jej tego nie skomentowalam powiem mezowi bo ja tysiaca zlotych nie wydam na glupi autobus. chce ktos przyjechac to niech przyjezdza autem nie chce to niech nie przyjezdza i ch. im w d..e :wściekła/y:agggrrrrr!!!!!!!!!!!!!

Mam nerwa bo napisałam dużo życzonek a mnie wylogowało:wściekła/y:
musze od nowa:

Dla Aniołkowych mam:

Abyście w chwilach bólu i rozpaczy,
Były silne i wytrwałe,
Abyście mimo to,
Miały wiare w lepsze jutro,
Abyście wytrwały do zielonych światełek,
Aby gdy już je dostaniecie,
Zagościła w Was radość,
Abyście miały siłe odepchnąc wtedy strach i lęk
By jedynie szczęście Was wypełniało,
Abyście nosiły pod sercami swoje kruszynki,
Przez spokojne 9 miesięcy
Zakończone cudem narodzin,
I bezgranicznym szczęćiem,
Abyście mogły tulić wasze dzieci,
I usłyszeć to magiczne słowo,
"mamo"

Dla oczekujących na zielone światełko:

Oby zielone światełko zaświeciło wam jasno i jak najszybciej,
Obyście czerpały radość ze staranek o kruszynki,
Aby te staranka były najpiękniejszym czasem,
Pełnym radosnego oczekiwania na II kreseczki bez strachu,
Aby na usg radośnie biły serduszka waszych dzieci,
Aby ciąże minęly wam spokojnie i szczęśliwie,
Abyście miały wiare i nadzieje,
Aby chwila narodzin przyniosła wam łzy wzruszenia,
Abyście cieszyły sie z pierwszego gaworzenia,
Oraz kroczków dziecka,
Życze wam z całego serca szczęścia w nadchodzącym roku.

Dla starających się

Aby fasolki wypełniły wasze brzuszki jak najprędzej,
Abyście mogły cieszyć się mdłościami i dolegliwościami,
Abyście nie chodziły ze strachem do ubikacji,
Aby wiara i radość wypełniła wasze serca
Żebyście mogły podziwiać sowje kruszynki na usg bez zmartwień i obaw,
Aby miesiące ciąży upłynęły wam spokojnie,
Oraz zakończyły się szczęśliwym rozwiązaniem,
Pełnym wzruszeń i łez szczęścia.

Dla zafasolkowanych

Aby, każdy dzień spędzony z fasolką i dzidziusiami
Przynosił wam mnóstwo uśmiechów i radości,
Upragnionych kopniaków i wielkich brzuszków,
Pięknych zdjęć waszych dzieci,
Radości w dniu narodzin,
Oraz samych dobrych chwil,
Życze wam z całego serca
Aby wszelkie strachy i obawy odeszły sobie precz w cień
A została sama radość oczekiwania na maleństwa.

Dla mam bliskich rozpakowania i już rozpakowanych

Życzę szybkich i lekkich porodów,
Aby wielka radość opanowała wasze serca
Aby dzieci narodziły się piękne i pulchniutkie,
Aby rosły zdrowo i szczęśliwie,
Aby każdy dzień był jeszcze piękniejszy,
Abyście były szczęśliwe i nie zapominały o nas:tak:
Agnieszko życzę puchlniutkiej dzidzi
I wzruszeń gdy utulisz swoje malenstwo,
Utul je od bb cioć:tak:

Wszystkim wam dziewczynki życzymy z całego serca Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!Pełnego nowych nadziei i cudów.
Marta i Przemek.

reklama
Missiiss, Ty wyluzuj dziewczyno.a skoro bus na 2 dni to może faktycznie swoimi mogą przyjechać.zdąrzą do południa wytrzeźwiec.przecież się jak przepraszam świnie chyba nie napiją.zrzuć tą kwestię na męża i w nosie miej, szkoda zdrowia.ja też bym chciała teraz zaciążyć/moja teściowa dowiedziałaby się ostatnia;)-przynajmnijej jeśli o mnie chodzi-ale obawiam się, ze to byłoby zbyt piękne i jeszcze to choróbsko co mnie dopadło i nie wiem z tym endometrium...ech, chyba przestanę się łudzić
Kobietka, to śliczne, co napisałaś, szkoda, że ja przez zatkane zatoki i napływ myśli mądrych mam zatkany:(ale jeśli pozwolisz, to życzę Ci tego samego dwa razy;)

Ostatnia edycja:
Do góry