reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie :-) ale stron zaleglych :szok: czytalam,czytalam,czytalam a i tak wszystkiego nie nadrobilam :zawstydzona/y::eek:
do wczoraj czulam sie w miare ok,ale juz wczoraj wylam pol dnia...ubieralam choinke i robilam stroiki na grob Taty i Amelki i Juleczki...a do tego jeszcze odebralam wyniki wieczorem i wydowalam 3 wstretne bakterie w duzych stezeniach z grupy paciorkowcow :wściekła/y::wściekła/y::no::-( po swietach ide z tym cholerstwem do gina....ale wiem ze dobrze nie jest...:no: i do tego jeszcze te jajniki....:-(
k**wa tyle pieniedzy zostawialam u lekarzy przez te lata i zaden idiota nie wykryl tego paskuctwa...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zycze wszystkim wesolych,w miare spokojnych i niestresowych swiat...
no i wszystkim nam zycze szczesliwego przyszlego roku;te ktore sie staraja niech dostana fasolke,te ktore oczekuja niech sie doczekaja szczesliwego rozwiazania-slicznego zdrowego bobaska,te ktore juz maja niech maja radosc i pocieche z brzdacow....:happy:

reklama
hej kochane :)

julitka wiecie co , wczoraj jak sie kochaliesmy z mezem to skonczyl we mnie :eek::eek: a ja bylam w szoku bo kurde przeciez tak sie cieszylam ze bedziemy mogli po dwoch @ i w ogole happy taka bylam po wizycie u gina a tu zonk masakra jakas ... ale rczej dzidzius nie mialby sie do czego przyczepic bo blona raczej za mala byla tylko 7 mm i nawet jajnikow nie ogladalam czy sa pecherzyki ale nie bylo sluzu owu wiec ok jest i w sumie sie troche zestresowalam tym wypadem we mnie no ale raczej nic nie powinno wyjsc...

mam brac duphaston od dzisiaj prze ztydzien na wywolanie @ i pozniej mam czekac na nia tydzien po leku a jak nie przyjdzeie to mam inna recepte zeby ja wezwac do siebie :-p ale ona juz dziala bardziej jak antykoncepty i chyba poczekam do testu na wszelki wypadek zrobie test i dopiero te leki wezmebo niedajbze cos by sie stalo z fasolka jakby byla ale pewnie i tak jej nie bedzie...
zastanawiams ie czy nastepny sexik tez tak na zywol bedzie :eek: i nie wiem czy mam sie bac czy nie

boze ale mam rozgadana tesciowa!!!!! :szok:

:-) czesc dziołchy, jak tam wrze pewnie w garach u was :-)

No mróz minał takze super, byłam wczoraj u lekarza i sie okazało,ze mam zakrzepice żył powierzchownych - beznadzieja :crazy: musze sie skonsultowac z ginem czy moge brac clexane ,bo mi przepisał clexane 80mg i niewiem ,ja pitole zawsze wiatr w oczy :wściekła/y:

No mróz minał takze super, byłam wczoraj u lekarza i sie okazało,ze mam zakrzepice żył powierzchownych - beznadzieja :crazy: musze sie skonsultowac z ginem czy moge brac clexane ,bo mi przepisał clexane 80mg i niewiem ,ja pitole zawsze wiatr w oczy :wściekła/y:
Ewela, ja z zalecenia gina biorę clexane 40 (1 raz dziennie) od ponad dwóch miesięcy, więc pewnie Twój nie powinien mieć nic przeciwko, bo ten lek wręcz pozwoli na lepsze ukrwienie malucha, ale zawsze lepiej upewnić się. Będzie dobrze :tak:

Missiiss, a widzisz-pisałam Ci, że może po tej wizycie u gina Twój M wyluzuje.a póki co to się na zapas nie stresuj i tak co ma być to będzie!
Ewela28, Aniołki, dziewczyny- mam nadzieję, że te Wasze wyniki to tylko tak strasznie w Waszych oczach wyglądają, bo jak wiecie strach ma wielkie oczy:szok:wierzę, że wszystko pomyślnie się wyjaśni
Ewelina, a ile jest takich przypadków /nawet w moim otoczeniu ze dwa/, że pary podejmują decyzję o adopcji, czasem nawet już staje się ona faktem, a tu bach-niespodzianka i dzidzia w brzuszku-mimo, że lekarze nie dawali już szans
AGATKA, dzięki za piękne życzenia i Tobie/Wam też dużo spokoju, miłości, radości i szczęśliwości, aby te święta były szczególne:)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=akrbXv_p_Xk"]YouTube- I jak tu nie kochać Mikołaja... ;-)[/ame]

a ja jestem porządnie chora:(

Witam laseczki :-D:-D

Wpadnę później, bo wybywam załatwiać milion spraw :confused2: Wszystko jak zwykle na ostatnią chwilę :confused2: Cała ja :-p

@ nadal nie ma:confused::confused: ale już przestałam się tym przejmować :tak::tak:

Ewelina, a ile jest takich przypadków /nawet w moim otoczeniu ze dwa/, że pary podejmują decyzję o adopcji, czasem nawet już staje się ona faktem, a tu bach-niespodzianka i dzidzia w brzuszku-mimo, że lekarze nie dawali już szans

a ja jestem porządnie chora:(

Chciałabym być takim "przypadkiem"....;-)
Wracaj do zdrowia szybko, pozdrawiam :-)

Dziewczynki dla Was wszystkich:

_______________.
/\.
____________ __>_<_
_____________Ѽ.\
/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*o
Ѽ @.<
_________o`-.♥.-
@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓
▓▓___________
__________▓▓▓▓▓▓
▓▓▓__ ø¤°

By radosne święta były,
By marzenia się spełniły.
By choinka była biała
I kolęda pięknie brzmiała.
By prezentów było moc
W Wigilijną Świętą Noc!

Ewelinka, muszę Ci też powiedzieć, że adoptowana była moja siostra i wiesz nie można tego odczuć-jest bardzo kochana-i chyba na dobrą sprawę nikt nie pamięta o tym, że biologicznie nie jest z nami związana, bo nawet podobna jest;)

reklama
Ewelinka, muszę Ci też powiedzieć, że adoptowana była moja siostra i wiesz nie można tego odczuć-jest bardzo kochana-i chyba na dobrą sprawę nikt nie pamięta o tym, że biologicznie nie jest z nami związana, bo nawet podobna jest;)
Bo liczy się miłość do danej osoby....reszta jest nieważna ;-)
My chcemy przysposobić niemowlę.....wiem, że czeka nas bardzoooooooooo trudna przeprawa, ale damy radę....;-)

Do góry