She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
ASIU, dziewczynka....a po jakimś czasie chłopca.....równowaga musi byc ;-)![]()
A w między czasie własne :-) Tego Wam życzę z całego serca :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ASIU, dziewczynka....a po jakimś czasie chłopca.....równowaga musi byc ;-)![]()
Ojej...Kochana...dziękuję.....kto wie...kto wie... - nie powiem "nie" ;-)A w między czasie własne :-) Tego Wam życzę z całego serca :-)
dokładnie-jak gwiazdeczka jakaśDokładnie tak Asiu, nastrój najważniejszy. A za rok to dopiero będą święta :-)
Tak myślę myślę i chyba faktycznie zostawię te spodnie, może akurat trafi się jakieś wyjście, że trzeba będzie coś inne niż jeansy ubrać to będzie jak znalazł :-) w końcu kupiłam je jako wyprzedażowe za 59 zł ;-) w ostateczności będę po domu śmigać w błyszczących portkach.
Ja od zawsze marzyłam o psie. Ale Rodzice nie byli zbyt chętni. Inne zwierzaki owszem (rybki, chomik, papużki), ale pies nie. Więc jak się wyprowadziłam na swoje, to na 30te urodziny przygarnęłam ten Skarb do siebie. Ani razu nie żałowałam. Nawet jak za oknem deszcz czy mróz a z psem trzeba iść na spacer. Jego miłość wszystko wynagradza. A przytulenie się do niego tak odstresowuje, że hej... Taka moja energetyczna poduszka :-)
Just ja też muszę się rozejrzeć za szerszymi spodniami. Ale jakoś boję się kupować bez przymierzania... :-(
Nastąpiła zmiana pozycji: