reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny popłakałam się dziś:-( z szoku:-( bo chciałam się ogolić no tam i się okazało że.....................................
...............................................
.......................................
muszę wciągnąć brzuch bo nie widzę:no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2:
i przyczłapałam do S -wpakowałam się mu na kolana i w ryk (a On w śmiech)
-że faktycznie nie ma mjego płaskiego jak decha brzucha ale teraz piękniejsza jestem.... akurat... a co miał powiedzieć -kochanie zmieniasz sie w hipcię:confused2:
Wstrętne hormony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No niee Agata- to Ty jeszcze możesz brzuch wciągnąć???? - to jest dobrze :tak::tak::tak:
A przed wizytą w 8 miesiącu (w ciąży z Leonem) jak mnie do szpitala mama i mąż panikarze wysyłali to mój M. - musiał nogi itp... mi golić, bo powiedziałam że taka nie pojadę!!!

reklama
she nie podobaja ci sie big otoczki ??:-D znam ten bol ja to mialam od poczatku ciazy jakos tak szybko mi sie to zrobilo i tez raz sa mniejsz ejak np zmarzna mi cycochy haha no i niestety mi tak zostalo... te duze otoczki , a ja lubilam swoje takie mniejsze a nie takie duze :sorry:

13x13 no ta lopatka ssaca jest super podgarniasz tylko smieci tam i to zasysa :-) a w zimie to fajnie np my chcemy plytki i pod plytkami ogrzewanie podlogowe i sumper tak chodzi cosbie po cieplutkich kafelkach ahhh :-)

Cześć Mamuśki

ja włąśnie skończyłam na dzisiaj wypieki...
pachnie w całym domu :happy:

po pracy jestem padnięta, po prostu wysysa ze mnie całą energię...
oby mi jej starczyło na starnaka za parę miesięcy...

Julitka
co z Tobą, jak po wizycie ??

13x13 no jasne że jesteś piękniejsza ! i to Ta co wszystkich ruga takie rzeczy pisze !! :-D

kaska0201 zdrówka dla Wierci

missiiss
normalnie Twoją batalię o rozpoczęcie staranek czyta się jak serial brazylijski .... hahaha :laugh2::laugh2:

wszystkim dziewczynom wizytującym jeszcze przed świętami życzę udanych wizyt i pięknych widoczków na usg

a całą resztę pozdrawiam gorąco

z tym goleniem to jestesci the best :-D ale sie usmialam.. agatka musisz sobie lusterko zamontowac na dnie wanny :-D albo S zatrudnic do golenia bedzie mial frajde :-D i moze ci tam fryzurke jakas wymysli :-D

Kaśka to ty też jutro masz wizytkę, to trzymam kochana kciuki i za ciebie, będzie dobrze!!

Agatko to skurcze już masz powolutku, oj jeszcze dużo przede mną, mam nadzieje ze dotrwam do 9 miesiąca :)

Gabrysiu co u ciebie, pisz tu za raz szybciutko!!!
Karolcia z tego co gdzieś przeczytałam to na twoim etapie ciąży bezsenność może występować, chociaż po wczorajszej bezsenności u mnie na dłuższa metę chyba to istna masakra.

A tak w ogóle dziewczyny powiedzcie mi czy melisę można pić w trakcie ciąży??

Iławianka
pozdrawiam i życzę tobie i całej rodzince zdrowych i wesołych świąt!! :)

w ogle to ja nie wiem o czym wy piszecie jakie odkurzacze ?? co to za bajery?? u nas pewnie i tak nic sie nie da zrobic, zreszta moj tesc jest upierdliwy na maksa, jak cos remontujemy robimy, zmieniami to on wchodzi do akcji i od rana jest ryk "NIE TAK, ZLE, WY WSZYSTKO ZLE ROBICIE, ZAWALICIE MI DOM, NIE ROBCIE NIC KURDE BALANCE" i taka wiazanka leci caly dzien i potem tesc sam robi i sie wkurza ze mu nikt nie pomaga haha mam tu ubaw choc czasem mnie to irytuje...

Gabrysiu co u ciebie, pisz tu za raz szybciutko!!!
[

Hmm
podczytuję Was troszeczkę :)
Więc po pierwsze -gratulacje - bo nie było okazji wcześniej - trzmam kciuki za następne spokojne miesiące!!! no i nie chcę już nic mówić - ale chyba miałyśmy czekać ze starankami do przyszłego roku?? :-D:-D:-D:-) haha

No ale na dobre wyszło -prawda? ;-)

A u mnie.. jestem po plastyce szyjki... (krwotoku i kolejnych 2 zabiegach na szyjce) w pt byłam na kontroli i:
zaczęło się goić - to ta dobra wiadomość
nie mam gwarancji na donoszenie ciąży, bo z szyjki została 1/3... to ta zła
mam się cieszyc sexem - to ta dobra

Śmiejcie się śmiejcie:-:)-:)-( a to trauma jest -brzuch jeszcze wciągam, lusterka nie potrzebuję bo mam obwód 76cm w pępku więc nie jest tak hardcorowo... ech

Pati rury montuje się w ścianach a odkurzacz na strychu np albo poddaszu i w ścianach na piętrze masz tylko otwór przez krtóry rozwijasz rurę na 9 m -więc ogarniesz całe piętro;-) w uchni jest tylko taka ssąca łopatka do okruszków -podgarniasz pod nią śmieci i naciskasz nogą a ona -siup i zasysa. Worek jest wielki i opróżnia się rzadko -tylko trzeba uważać żeby mokrego tam nie wessać;-) bajer bajer bajer

Dobranoc babeczki -do jutra:-)

reklama
Do góry