reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agatka ale ta Twoja Mała ma powera :-) Tak wywijać, żeby już surczów Mamy nabawić? No, no, no... Strongmanka rośnie :-) A na poważnie: dbaj o siebie. A Malusiej trochę pogróź paluszkiem od ciotki z BB ;-)

GosiaLew no to owocnych staranek :-)

Kasikz dzięki za kciuki. Przydadzą się jak nic.

Ilonka Tobie też dziękuję. I również trzymam kciuki za Twoją wizytę!

Kasiu Ty też jutro śmigasz go hydraulika, więc i za Ciebie trzymam kciuki :-)

Ja Dziewczyny czuję się na gorączkę. Do tego ciagnie mnie dół brzucha, tak jakby na okres. Dostałam też z nerwów przed jutrem rozwolnienia, więc... sama ze sobą nie mogę wytrzymać w tej chwili. Tragedia normalnie.

Mój M wziął rano kilka godzin wolnego. Pojedzie ze mną do gina. Bardzo się cieszę. Może będzie mi łatwiej...

Idę zrobić sobie herbatę z cytryną. Chyba przemarzłam u Dziadka na cmentarzu.

reklama
czarna musi byc z reszta jak ja chcialam pezeniesc na za rok az prestaniemy sie klocic to sie nie zgodzil , nie boj sie ulegac nie bede bo nie jestem taka ... co bedzie to bedzie...

13x13 trzeba tylko te rurki dobrze przymocowiac, i opatentowac i mozna sprzedawac :-D masakra :-D ale w sumie patrzcie, dzury by byly tydzien ja wstaje tydzien on z tym ze maz podlacza ci tylko pod cyce jak spisz i nawet tego nie szujesz a dzidzia sobie je haha :-D musze nad tym pomyslem popracowac :-D:-D;-)

daa ostatnio to pracowalam na nim wtedy co wam tak marudzilam :-p tylko ze 15 minut jazdy konno i ja wymiekam :-D nie mam sily tyle zeby jezdzic a nie byl po alkoholu tylko moj mezus chyba zabardzo umie panowac nad soba, albo ja za slabo ujezdzam :eek::-D:-D:-D juz mi obiecal jesli @ bedzie w styczniu pod koniec to wtedy sie staramy w tym cyklu a jesli bedzie na poczatek stycznia to cczekamy na drugi a jesli przyjdzie na poczatku lutego to po nim tez sie staramy ... i tak sie dziwie ze sie zgodzil bo pierw dreczylam go o marzec i nie chcial ulec ale ulegl po kilku dniach i teraz z now go meczylam o wczesniej a na poczatku chcial od maja wiec i tak uwazam to za sukces ze udalo mis ie go namowic na ten styczniowo lutowy czas :-)

ufff poszprzatalismy wszystko jupiii!!!

a co do odkurzacza centralnego ktoras pisala ja sie zgadzam my chcemy sie budowac za rok-dwa i napewno bedzie ogrzewanie podlogowe i odkurzacz centralny :-) bez workow zadnych do wyrzucania bez przenoszenia odkurzacza ... dziekuje ze ktos wymyslil taki wynalazek!! :tak:

Właśnie stanęłam przed lustrem. Matko! Jakie ja mam wielkie otoczki wokół sutków! Też tak macie?? I czy Wam się one różnią wielkością w zależności od pory dnia i ogólnie dnia? Bo dzień przed pierwszą wizytą też miałam takie "spodki". Potem wróciły do normalnych rozmiarów, a dziś znów się zrobiły gigantyczne... Szok :szok:

ale sie namachalam dzisiaj.. znowu ciastka pieklam tylko gdzie ja je teraz schowie?... wszystko powycieralam, wyszorowalam klatke moim kosiom jedna uparla sie zebym nie myla i mi na plecy wskakiwala w lazience i po plecach przechodzila do klatki-mokrek i kosia przy okazji tez miala prysznic a potem suszenie w reczniku-nie bardzo jej sie to podobalo bo mnie ugryzla :-/ a druga sie jak zwykle wszystkiego bala i siedziala w kacie za rurka od kaloryfera potem ja wyciagnac nie umialam.... a moj kot warowal pod drzwiami i drzi drapal.. jak dawalam kosim jesc do miseczki te ich ziarenka sypac to kot przyszedl i sobie zjadl ziarenek... mam nienormalne zwierzatka w domu..

agatko a co do kajdanek ja juz mojemu zapowiedzialam w czasie jego urlopu seksy 3 razy dzienne i lece kupic kajdanki zeby mi nie mogl uciec...

zjadlam kolacje i jestem wykonczona a posciel dalej nie ubrana... nie mam juz sily bedzie musiala poczekac az adam wroci...

milego wieczoru

Właśnie stanęłam przed lustrem. Matko! Jakie ja mam wielkie otoczki wokół sutków! Też tak macie?? I czy Wam się one różnią wielkością w zależności od pory dnia i ogólnie dnia? Bo dzień przed pierwszą wizytą też miałam takie "spodki". Potem wróciły do normalnych rozmiarów, a dziś znów się zrobiły gigantyczne... Szok :szok:
She ja też mam duże i chyba wieczorem wieksze. Ogólnie po poprzedniej ciąży troche mi zostały ale wydaje mi się że teraz jeszcze sie powiekszyły

Witam wszystkie Aniołkowe Mamusie, nie wiem czy mnie jeszcze ktoś pamięta ale czasami Was podczytuję i ogromnie Wam wszystkim kibicuję. A to dowód że po poronieniu też można się cieszyć macierzyństwem. Pozdrawiam wszystkie serdecznie i życzę wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia a przede wszystkim spełnienia marzeń.

Załączniki

• 3-WESOYCH-WIT-3274.jpg
    3-WESOYCH-WIT-3274.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 33
witam dziewczynki
ja tylko na chwilkę
ASIU masz rację jutro obie przed hydraulikiem będziemy rurami świecić i nie wiem jak ty ale ja już od dwóch dni nie spię również mam lekkie rozwolnienie ale wierzę że jutro Ty zobaczysz serduszko a do mnie dzidzia pomacha
z tymi życzeniami żegnam się na dzisiaj jutro pewnie odezwę późno tym bardziej że i Wercia mi sie rozłożyła na dobre
uparła się na występy w dzisiejszych jasełkach owszem wystąpiła ale z 39 stopniowa goraczką
dobra zmykam do juterka

Agatka - czy sugerujesz, że na tym etapie wstręt do spania....po tygodniach spania 24 /24 jest dobrym objawem? kurcze...bo ja teraz całe noce czytam i się szwendam po domu....a sen za nic do mnie nie przychodzi.....koszmar!

Kaśka - trzymam mocno kciuki za jutro.....będzie dobrze...
she - za Was też trzymam mocno.....
i wszystkim które mają wizytę w najbliższych dniach życzę szczęsliwej wizyty

dobranoc.....

reklama
S poszedł do swojej kochanki więc mam czas dla Was;-)
odśnieża ją, myje z soli czyści i pieści -a jutro zmienia opony:-p

Ilonka26
a u nas dziś lepiej -dziękuję:tak: mała zaczyna swoje fikando i już mi cały brzuch bulgocze ,skurcze dziś naliczyłam 2 więc jest lepiej -jutro już pewnie przejdzie na dobre:tak: a Ty kochana się nie denerwuj -w sumie łatwo powiedzieć -wiem ale własnie dlatego pracowałam póki mogłam:tak:

Gosia:-D:-D:-D suuuuuuuuuper!! czyli wszystko po myśli i staranka jupi:-D

Agnieszka Ty się nie forsuj kobieto -wigilia tuż tuż a Ty nie chcesz wtedy na porodówce być:wściekła/y:

Asiu będzie Ci łatwiej jak z Tobą pójdzie -ja S zawsze odcinałam dopływ krwi w ręce a zęby mi aż trzaskały z nerwów -i rozwolnienia też miałam przed wizytą -ale to podświadomie się robi i nie skupiaj się na tym proszę Cię:tak: po tej wizycie już nie dam Ci się martwić -bo szkoda czasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja mam kapsle jak coś a nie sutki -a raczej denka od słoików:-D

Missiiss ja pisałam o odkurzaczu:tak: jest suuuuper i w kuchni do niego ta łopatka ssąca -bajer:-) i podłogowe też będzie -tylko się boję czy jak salon będzie w kamieniu to nie będzie się zimny wydawał -chociaż -w zimie podłogowe a w lecie chłód od podłogi;-)

Pati
oj kot smakosz:-)

Iławianka
dziękujemy i wzajemnie!!! cudny mikołaj:-D:-D:-D

Kaśka
to jutro oglądasz wielkiego ludzia:-) no to czekam na zdjęcia:tak::tak:

Karolcia81
taaaak Karola nie spała i chyba dalej ma bezsenne nocki:-) ja tam jestem niedźwiedź i jak moje dziecię pozwala to robię sobie szałas z 4 poduch i 2 kołder (jak S do pracy wstaje) i śpięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę:-D ale ja z tych szczęśliwych co nie mają bezsenności właśnie tfu tfu tfu ja nie wiem na czym to polega ze albo jest w jedną albo w drugą strone:no:

Dziewczyny popłakałam się dziś:-( z szoku:-( bo chciałam się ogolić no tam i się okazało że.....................................
...............................................
.......................................
muszę wciągnąć brzuch bo nie widzę:no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2:
i przyczłapałam do S -wpakowałam się mu na kolana i w ryk (a On w śmiech)
-że faktycznie nie ma mjego płaskiego jak decha brzucha ale teraz piękniejsza jestem.... akurat... a co miał powiedzieć -kochanie zmieniasz sie w hipcię:confused2:
Wstrętne hormony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry