reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aniołkowe Mamusie, zapalam światełko dla Waszych kruszynek (*)Kochane, te uczucia, które w Was są tak szybko niestety nie odejdą-żałoba trwa długo i faktycznie, czasem się wydaje, że już najgorsze minęło i nagle...ale czas na prawdę leczy rany-nie pozwala zapomnieć, ale przynosi w końcu spokój w sercu i ukojenie.bądźcie dzielne i silne, i najważniejsze - NIE WOLNO TRACIĆ NADZIEI!!przytulam mocno

zobaczcie co znalazłam,piękne-to dopiero talent
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=GUANewh4arU"]YouTube- Występ z Ukraińskiego "Mam talent"[/ame]

Jeszcze 3 dni i będzie wiadomo. Nie wiem czemu mnie dopadła taka depresja. Najpewniej dlatego, że z M cicho-sza, a objawy jakby się uwsteczniały zamiast iść do przodu.

Asia, z tymi facetami to tak jest-dziwny gatunek.mój już wydawało mi się że przyjął do wiadomości pewne sprawy-ba nawet mnie zapewniał, że tak jest, i dziś znów udał zdziwionego.brrr, ale nie dam się sprowokować /póki co;)/.a temp w ciąży też miałam różną-ale rzadko równo 37 lub wyższą, raczej 36,7-36,8.zresztą jeśli nie mierzyłaś temp wcześniej w normalnym cyklu i nie jesteś pewna jaką masz tą podstawową temp ciala, to nie sugerują się tą, jaką masz teraz.a i jeszcze, mój m jak byłam w ciąży też mnie nie rozumiał;-)

a ja sie poklucilam ze swoim mezem :-( inne poglady i znow ze dla mnie wazne tylko dziecko a nie slub i inne *******y... :-( chcialam isc na zywiol bo co ma byc to i tak bedzie i wyszla dupa wielka tzn klotnia ... :-(

Cześć Mamuśki.

Jestem, jestem Julitko, dzięki za pamięc, ale tak jak Ty czytam BB codziennie od dechy do dechy, ale jakoś słow brak i nie wiem co Wam napisać...
owszem w pracy sajgon, przychodzę zmęczona i to prawda że czas szybciej umyka,
ale jakos tak się wyciszyłam, myslałam że się pogodziłam - do dzisiaj, byłam na zakupach, chciałam coś kupić bratanicy i byliśmy w sklepie w którym stały rzędem łóżeczka i tak stałam nad tym które mi się podobało i pęklam, nie umiałam sobie poradzić...

dla Nowych Aniołków zapalam światełko (*)(*) i przytulam ich Mamusie...
to jest ciężki dla Was czas, tym bardziej ze dla innych bardzo radosny... trzymajcie się...

Wszystkie pozostałe dziewczyny goraco pozdrawiam i przepraszam że nie odpisuję każdej ...
Buziole i miłej niedzieli

Julitka niesamowity występ. Niby tylko piasek, ręce tej dziewczyny i muzyka... A jak dużo. Sama się wzruszyłam. Nie dziwi mnie, że wygrała edycję ukraińską.

Obejrzyjcie koniecznie jej finałowy występ.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=8yYcEX5O5a4&feature=fvw"]YouTube- Ukraine Got Talent 2009 Winner[/ame]

Ostatnia edycja:
Lenka, mi w pracy też czas ucieka jak wariat, ale akurat z tego to jestem mega zadowolona.najgorsze jest to, że po tak długiej przerwie muszę się jakby wszystkiego od nowa uczyć.ale mam nadzieję, że za niedługo znów dostanę L4 ;-)czego Tobie też życzę
Missiiss, bo z mężem nie można o tym rozmawiać tylko podstępem go brać, bez zbędnych słów.parę driniów, trochę posmyrać pod kołderką i do dzieła;-)

reklama
Ja jestem jakaś nienormalna :confused2::confused2:

Niech już ten @ przyjdzie, bo zwariuję przez te hormony. Oglądałam sobie moje ulubione filmiki i teledyski na youtube i ryczałam :confused2: Czy filmik był smutny, czy wesoły :confused2:Jakoś ostatnimi czasy mam takie schizy przed miesiączką, że wszystko mnie wzrusza :confused2: Ehhh...

Do góry