reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
jaaaa agnieszko ale piekny brzusioooo :tak::-) no duzy troszke ale twoja ksiezniczka musi mieszkac w willi a nie jakiejs kawalerce hihihi ja tez mialam straszne rozstepy i do teraz z nimi walcze bo ja tez mialam brzuchol ogromny mimo ze to byl 23tc to ludzie sie pytali czy to juz 9 miesiac :szok: :laugh2: i za ile dni rodze....heheh no ale nawet foty z tym moim brzucholem nie zdazylam zrobic :-( szkoda...ale jeszcze bede miala zdjecia z taaaaakim brzusiem jak ty :tak:;-)
a dzwonilam do laboratorium i wyszly mi jakies 2 bakterie z wymazu z pochwy...w pon mam dzwonic o wyniki z cewki moczowej....i bede tez wiedziec co to za bakterie :confused2:

Agnieszka śliczny brzusio :-D:-D Aniolki ma rację ;-) Nasza mała księżniczka musi mieć porządne lokum :-D:-D

Dziewczynki ja jeszcze jedno pytanie mam. Ile tak mniej więcej czeka się na wynik z wymazów?

Ciekawe, czy wyrobię się z tym wszystkim do następnej owulacji ;-)

Daaa jezeli cos wyhoduja to okolo 7 dni. jezeli nie, to moje lab juz po 4 dniach ma wynik.

Agnieszka super mieszkanko wynajmuje Twoja córcia, nic dziwnego ze jej sie nie spieszy :-)

Ostatnia edycja:
daaa ja robilam wymazy 14.12 a dzis z wymazu z pochwy juz mam wynik i wyszly dwie bakterie wiec je tam chyba hodowali,ale wymaz z cewki moczowej mam dopiero dzwonic o wynik w poniedzialek...

Dzięki dziewczyny za info :-)

Jak mi się skończy @ na którą czekam, to pójdę zrobić te wymazy :tak:
A jak się nie wyrobię, to staranka będą jednak tak, jak suwaczek pokazuje :tak:;-)

Mam zamiar zrobić:

• chlamydie
  • ureaplasme
  • mycoplasme
  • wymaz w kierunku paciorkowca
Zastanawiam się jeszcze, czy nie zrobić zwykłego posiewu z szyjki i cewki moczowej oraz badania mykologicznego pochwy :confused::confused::confused:
Już sama nie wiem - głupieję :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witajcie
jestem swiezo po stracie maluszka (wczoraj mialam zabieg-lezeczkowania) - 8-9 tydzien.Ale cisna mi sie pytania: dlaczego ? Mam stwierdzone 2 guzki na tarczycy - 2 endo z Wroclawia kazali tylko obserwowac co pol roku. Na poczatku ciazy mialam robione tsh- w normie. Czy jednak te guzki moga miec zwiazaek z obumarciem ciazy ? jakie badania powinnam zrobic ?

reklama
no ja niewiem...ale na szczescie znalazl sie lekarz ktory mi pomoze....mam nadzieje ale wszystko idzie w dobrym kierunku...nie robie badan na wlasna reke bo kazde poronienie(kazdej dziewczyny) ma inna przyczyne,moge sie jedynie zasugerowac bo tych badan jest mnostwo...szkoda kochana ze tobie lekarz nic nie zlecil :(( oszczedzilabys czas,nerwy i pieniazki,bo tak sama to mozesz szukac i szukac....

Do góry