reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pati w sumie nie wiem czemu się martwię. To irracjonalne, ale silniejsze ode mnie. Niestety.

Ja póki co z przygotowaniami do świąt stoję w miejscu. Najpierw muszę uporać się z pracą. A tu jak na złość jedna podatniczka zwleka z dostarczeniem dokumentów. Tylko na nią czekam!!! :wściekła/y: Tak mogłabym iść już do domu...

A który masz dc?

reklama
:szok:Aga, Ty uważaj na siebie!!!

Ja też póki co stwierdzam, że te częste sikanie to jakieś przereklamowane jest ;-) co prawda jedna pobudka co noc jest, ale tak to bywało i bez ciąży

;-)

Uważam uważam, na całe szczęście upadek nie był grożny bo kucałam i tylkomi nogi do przodu poleciały i sobie siadłam na d....e.Ale mój P się wystrachał bo myślał że szłam i upadłam. Ale ja go nie wyprowadzałam z błędu.:-)

13x13 dziekuje,dzis samopoczucie takie srednie...troche mnie nogi bola bo wlosy bylam strzyc i farbowac...a jeszcze jedna pani sie na brwi regulacje zalapala :-) 3 glowy w sumie odstrzelilam ;-) hehe..no ale najwazniejsze ze byly zadowolone :tak: a teraz musze sprzatac...cos przed tymi swietami jakos tak dziwnie psychicznie....niby sie trzymam ale niewiem juz sama...:no::wściekła/y:dzis ta moja jedna klientka mi opowiadala o takiej jej sasiadce ze byla w 7 miesiacu ciazy blizniaczej i chodzila do lekarza a ten mowil ze wszystko ok....ale po ostatniej wizycie bolal ja brzuch-ten lekarz stwierdzil ze wszystko ok-a jakas jej znajoma powiedziala zeby szla do innego gina i poszla...okazalo sie ze dzieci niezyja :szok::no: a byla pod stala opieka....to jakis koszmar-lekarze nie widza ze cos sie dzieje?!:no::wściekła/y: jak lekarz mogl nie zauwazyc ze blizniaki w 7mc nie zyja?!?!?!:szok:

cześć laseczki no tak ja pytałam o wasze tradycyjne potrawy Wigilijne i świąeczne i nikt mi nie odpisał:-(niewidzialna jestem buuuuuuuu:confused2::-D:-D:-D:-D:-D:-D

rutnioscorbin można brać 2 razy na dzień po jednej tabletce i witmine c jedna dziennie:tak:
no moja siocha mnie o 6.30 obudziła przyjechała na targ, od ósmej do jedenastej latałam z nią po mieście w poszukiwaniu butów i tak odmarzłam ,że do tej pory stopy mam lodowate, moja @ powinna być dziś,ale nima:sorry:, pewnie do niedzieli zaczeka jak zwykle:confused2:a wtedy jade z M i teściową do Kościółka sie wyspowiadać po pół rocznym grzeszeniu:tak::-);-).Leżakuje pod kocykiem i oczy mi sie kleją :zawstydzona/y: ide ugrzać sobie gorącej zupki:tak::-p

Paulusia witam nową Aniołkową mame zapalam świtełko (*) i gratuluje dzidziusia napewno będzie wszystko dobrze nie martw sie ziarno strachu zawsze będzie ,ale trzeba go zwalczać jak tylko sie da:tak:

13x13 dziekuje,dzis samopoczucie takie srednie...troche mnie nogi bola bo wlosy bylam strzyc i farbowac...a jeszcze jedna pani sie na brwi regulacje zalapala :-) 3 glowy w sumie odstrzelilam ;-) hehe..no ale najwazniejsze ze byly zadowolone :tak: a teraz musze sprzatac...cos przed tymi swietami jakos tak dziwnie psychicznie....niby sie trzymam ale niewiem juz sama...:no::wściekła/y:dzis ta moja jedna klientka mi opowiadala o takiej jej sasiadce ze byla w 7 miesiacu ciazy blizniaczej i chodzila do lekarza a ten mowil ze wszystko ok....ale po ostatniej wizycie bolal ja brzuch-ten lekarz stwierdzil ze wszystko ok-a jakas jej znajoma powiedziala zeby szla do innego gina i poszla...okazalo sie ze dzieci niezyja :szok::no: a byla pod stala opieka....to jakis koszmar-lekarze nie widza ze cos sie dzieje?!:no::wściekła/y: jak lekarz mogl nie zauwazyc ze blizniaki w 7mc nie zyja?!?!?!:szok:

A może moglabyś do mnie przyjechać i mi też głowę odstrzelić bo włosy mam okropne a na święta chciałabym jakoś po ludzku wyglądać:confused2:

U lekarza ok.Mala ma 3600 i 53 cm dlugosci...
Nic nie wskazuje na to iz ma zamiar wyjsc...
To byla ostatnia wizyta u gin.W srode CTG(nie wiem jak to sie u nas nazywa-chodzi o podlaczenie do maszyny badajace bicie serca dziecka).Pozniej musze 27 grudnia czyli w dzien mojego terminu jechac do szpitala na CTG i jak mala nie zechce wyjsc to trzeba co dwa dni odwiedzac szpital...No i jak juz czasem bedzie tydzien po terminie i mala dalej nie wyjdzie mam zglosic sie do szpitla i dadza tabletki na wywolanie...
To chyba tyle co wiem.Takze zobaczymy co dalej...
ps.Zdjatko umieszcze pozniej,ale ostrzegam iz mam paskudne rozstepy...Ble
Odezwe sie pozniej buziaki

Aniołki najgorzej jest słuchać takich opowieści pewnie to był jakiś parapet ,a nie lekarz i strach ogarnia,że tacy debile leczą ,ale cóż.
Moją psiapsiółe ,która poroniła badał gin ,który by mojego chrześniaka zabił wspólnie z ordynatorem ustalili ,że muszą wstrzymać akcje porodową, dobrze,że miała głowe na karku i wypisała się na własne żądanie i w innym szpitalu trafiła prosto na stół.Ten sam ordynator zadecydował o zabiegu mojej kumpeli bez wcześniejszego usg potwierdzającego poronienie.
Wg mnie dobrze jest prosić o opinje dwuch lekarzy żeby wykluczyć ryzyko jeśli ma sie wątpliwości warto sie skonsultować z innym ginkiem.

acha i pamiętajcie,że w szpitalu panują pewne zasady ,żaden lekarz nie podskoczy i nie podważy decyzji ordynatora dlatego najlepiej sie wypisać w razie wątpliwości:tak:

reklama
Do góry