witam
asiu a czemu mialabys nie miec wesolych swiat, masz fasolke w brzuszku wiec jest z czego sie cieszyc a urosnac daj jej w sowim tempie :-)
Aga34 moja kolezanka jak byla w 6 miesiacu to ze schodow na tylku zjechala bo tak sie za sprzatanie wziela... i w szpitalu wyladowala bo ja zebra bolaly tak ja cora za kare skopala
teraz malutka ma juz ponad 4 miesiace :-) ale uwaz na siebie a odkurzacz wrecz mezusiowi i ty sobie przed tv usiadz ze szklaneczka piwka
(tak jak agatka uwazam ze w malych ilosciach nie zaszkodzi)
kupilam dzis lampki na choinke myslalam ze tesciowej dam na choinke bo na naszej juz mam a ona mi dzis powiedziala ze nikt jej choiniki nie chce wyciagac bo to dziecinne... :-/ co jak co ale swieta bez choinki?? jednak dobrze ze my kupilismy bo sobie bym tego nie wyobrazala, jeszcze musze cos do okna powiesic bo jeszcze nic nie mam...
pranko robie i moj sie znowu wkurzy bo w lazience dlubie i kurzy wiec dzis nie bedzie mogl kurzyc
, zreszta pisal mi smsa ze do sklepu sportowego jedziemy po kask i buty snowbordowe dla mnie bo w gory mnie zabiera na snowborda
tylko ciekawe czy to by fasolce nie zaszkodzilo jesli jest?? hmm mysle ze nie wkoncu dzieci lubia snieg
nie mam zamiaru kombinowac bo jak mama sie dobrze bawi to i dziecie tez bedzie :-) a miesni brzucha to sie tam akurat malo uzywa, raczej glownie uda i tylka
dobra musze isc powiesic pransko... pewnie znowu mi sie sznur urwie bo tyle tego adam naprodukowal (jak niemowle normalnie)
aha i agnieszko ja tez chce zdjecie brzcha
zapomnialabym napisac juz 3 dzien bola mnie cycochy ale jakby sutki, zreszta sama nie wiem gdzie mnie one bola :-?
papa milego dnia dziewczyny