reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

mam pytanie...

czy któraś z Was zrezygnowała może z robienia wymazów??

ja chciałam zrobić, ale moja ginka mówi, że nie ma sensu, bo bardzo mało możliwe, żeby infekcja się tyle utrzymywała.... więc jeśli nawet infekcja była przyczyną tamtych poronień, to pewnie jej już nie mam....
Póki co pani doktor zapisała mi antybiotyk, który by ewentualnie wyleczył infekcję, jeśli jednak ją mam...
No i powiedziała, ze w takim przypadku szkoda kasy na wymazy...

No i teraz sama nie wiem :confused2::confused2::confused2::confused2:
czesc kobiety
moj gin tez tak zrobil i juz jestem po kuracji antybiotykowej

reklama
Witajcie kochane ja właśnie wstałam i już po śniadanku tak mnie naszło że zjadłam 7 pierogów takich dużych z kapustą i grzybami a nasza zuzia zaczyna szaleć:-):-). Kochane ja zasnęłam wczoraj dopiero o 3.00 bo martwiłam się o męża, śnieg padał chyba z całą noc a on wrócił dopiero o 7.00 padnięty i teraz śpi.
Kochane piszecie o hormonkach mi tak ostatnio szaleją że wczoraj przeryczałam cały wieczór przez to że z mężem mały ciche dni ale chyba powoli zaczyna rozumieć o co biega i może będzie lepiej. Dziewczynki a mnie dzisiaj boli brzuszek od rana , odstawiłam na tą noc poduszkę pod nogę i chyba spałam na brzuchu i to dlatego, chyba muszę wrócić spowrotem do podusi bo to tak dziwnie ciągnie:-:)-(.
Kochane życzę miłego dzionka

nie najlepszy to temat i nie chce Wam psuc nastroju ale ja od 2 dni chodze struta.
mojej kolezance ktorej 2 lata temu synus udusil sie pepowina w 9 m-cu zginal maz w wypadku samochodowym ide dzis na pogrzeb:( los jest okrutny

hello marudek się melduje :-D:-);-)

agnieszka lepiej juz by bylo jakby po swietach wyszla niz zebyscie w swieta w szpitalu lezaly chyba ze sie julcia stresci i pogoni mame jutro albo do poniedzialku ;-)

koti no powiem ci ze zlecial mi ten miesiac a suweczek z 3 i cos sie zmienil na jeden i cos bo zaczynamy starania od 13 lutego a nie od marca 13 hehe :) ale i tak juz niedlugo zobacze ze tylko miesiac a jak juz beda tylko tygodnie to bedzie najgorzej wiadomo czemu :-);-)

vjolka nie to ja jednak nie chce :-p @ owszem ale gardzilek mnie ju boli i chorobska mi nie trzeba , ale dziekuje za hojnosc :-D nie wiem czy h czy ch haha :eek::-D

milego dzionka kochane :)

Witam :-):-):-)

Ale mamy zimę za oknem :szok:Ale to zapewne dopiero początek. No cuż, w końcu do zima :-)

LucyF jest mi bardzo przykro, wielkie nieszczęście spotkało Twoją koleżankę:-( W takich sytuacjach ciężko cokolwiek z siebie wyksztusić...:confused2:

karola322 wcinaj wcinaj :-), na zdrówko niech Ci będzie !

Kobietki, życzę miłego dnia ;-)Ja tak dorywczo będę - muszę też pracować :confused2:

Witam
Postanowiliśy wczoraj z P., że zaczynamy staranka od tego cyklu. Umowę mam już od początku stycznia więc nie ma na co czekać, bo jak będę tak odkładała co chwilę starania, to w końcu obudzę się w wieku 40 lat.

Witam
Postanowiliśy wczoraj z P., że zaczynamy staranka od tego cyklu. Umowę mam już od początku stycznia więc nie ma na co czekać, bo jak będę tak odkładała co chwilę starania, to w końcu obudzę się w wieku 40 lat.

W takim razie nic innego mi nie pozostaje jak tylko trzymać kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

:-):-):-):-):-)

reklama
Cześć Dziewczynki.
Dziś po raz pierwszy przyśnił mi się Maciuś, to był taki cudowny sen, że najlepiej to bym się nie obudziła, ale niestety, przyszła jawa:-(
Missiiss Ty jesteś z Opola, jest u Was tyle śniegu co u nas??
Będę w Opolu na świętach i mam nadzieję, że będą białe.
A to u nas piękna ziiiima:-)

Do góry