reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Dziewczynki.
Dziś po raz pierwszy przyśnił mi się Maciuś, to był taki cudowny sen, że najlepiej to bym się nie obudziła, ale niestety, przyszła jawa:-(
Missiiss Ty jesteś z Opola, jest u Was tyle śniegu co u nas??
Będę w Opolu na świętach i mam nadzieję, że będą białe.
A to u nas piękna ziiiima:-)

U nas nie ma tyle śniegu, zresztą zależy gdzie i w której części trojmiasta, bo w jednej jest biało a gdzie ingdziej prawie nic albo w ogóle. U mnie dopiero trochę pada, ale jest silny wiatri to rozwiewa.

reklama
ewcia u nas tez jest duuuzo sniegu :-) ostatnio jak siedzialam na balkonie i sie dotlenialam tylko nie powietrzem ... to zaczelam sobie mruczec ten wierszyk od dzidziusia do mamy ze snieg leci od niego z nieba iw tedy tak ladnie padalo i az sie usmiechnelam :)

w ogole mialam dzisiaj isc na wyniki i w sumie olalam to bo mi sie wstawac nie chcialo i wstalam o 11 haha ;-) a chcialam sobie zrobic mocz i morfologie bo hemoglobine bym chciala sprawdzic a no i zelazo sobie chcialam zrobici chyba dpiero pojde w poniedzialek :-p

Witam sie w czwartek -zawiany śniegiem i zimny -dżizas jak dobrze że auto kupiliśmy i za jednym przekręceniem kluczyka odpala, odmraża się i nagrzewa ufff

Mąż mi zwariował!!!!!!! Dziecko zresztą też!!!!!!
A przerażające jest to że stosunek zwariowanych do normalnych w moim domu to 2:1 więc wychodzi na to że to ze mną coś nie tak:szok:
Więc tak S pozapisywał sobie chyba wszystkie strony z allegro gdzie są śpioszki "Kocham tatusia" i "tatusiu kocham Cię":surprised: powiedział że nasza córeczka musi takie mieć bo są piękne a w ogóle to córunie są tatusiów więc jak chcę mieć równowagę to muszę Go teraz o syna prosić:confused2:
Co do córki -cały brzuch mi podskakuje w nocy:szok: czuję się jak na ringu:confused2: S spał na plecach a ja się do Niego bokiem przycisnęłam i czuł jak mała Go kopie!!! nie ręką tylko przez mój brzuch i Jego tłuszczyk na boczku!!! i stwierdził "ale ma siłę" po czym poszedł w kimę a ja negocjowałam z małą żeby już dała mi spać...

Dom wariatów....

Czytam co u Was ale nie pamiętam co odpisać i komu -tylko tyle mogę powiedzieć że trzymam kciuki za każdą z nas:tak:

:-) u mnie tez sporo sniegu ,ale mieszkam na parterze i nie mam jak zdjątka zrobic,ale obiecuje ,ze po południu piekne wam wkleje :-)
Ja własnie skończyłam sprzatac kuchnie, szafki wymyłam, lodówke , jeszcze podłoga mi została,ale to pozniej :zawstydzona/y: bo lenia znów złapałam hihihi ,a teraz pije barszcz czerwony :-)

ewcia u nas tez jest duuuzo sniegu :-) ostatnio jak siedzialam na balkonie i sie dotlenialam tylko nie powietrzem ... to zaczelam sobie mruczec ten wierszyk od dzidziusia do mamy ze snieg leci od niego z nieba iw tedy tak ladnie padalo i az sie usmiechnelam :)

w ogole mialam dzisiaj isc na wyniki i w sumie olalam to bo mi sie wstawac nie chcialo i wstalam o 11 haha ;-) a chcialam sobie zrobic mocz i morfologie bo hemoglobine bym chciala sprawdzic a no i zelazo sobie chcialam zrobici chyba dpiero pojde w poniedzialek :-p

A ja wstałam o 10.30:-D mój K. o 7 rano mnie budził:wściekła/y: a dlatego, bo wczoraj mu nie dawałam zasnąć, ale i tak zasnęłam jak wyszedł do pracy:-D
Ja morfologię będę robiła w styczniu przed wizytą u gina. Jak narazie kazał mi łykać witaminy feminatal 800 metafolin i falvit, a dlatego, gdyż nabawiłam się anemii w szpitalu:-(
Tak czytam Wasze badania które robicie i chyba jak pójdę w styczniu na wizytę to z księgą pana Tadeusza jak zacznę pytać o badania:-D
Ostatnio jak byłam, to kazał mi tylko zrobić chlamydię i test na paciorkowca 4 miesiące przed staraniem się. Ufam Mu, ale co tam i tak i tak zapytam, które jeszcze warto zrobić;-)

13x13 moj D. to cały czas mi powtarza,ze to musi byc chłopak,ale ja mam dziwne przeczucie,ze to córunia :-D będzie, ale okaze sie w styczniu,o ile pokaze co ma miedzy nóziami :-) no i ta pryszczyca na mojej twarzy :szok::szok::szok: strach sie z chawirki wychylać,bo ludzi strasze :-D:-D:-D

:-) u mnie tez sporo sniegu ,ale mieszkam na parterze i nie mam jak zdjątka zrobic,ale obiecuje ,ze po południu piekne wam wkleje :-)
Ja własnie skończyłam sprzatac kuchnie, szafki wymyłam, lodówke , jeszcze podłoga mi została,ale to pozniej :zawstydzona/y: bo lenia znów złapałam hihihi ,a teraz pije barszcz czerwony :-)

W takim razie czekam na zdjęcie z Kołobrzegu:-)
Ja biorę się za sprzątanie od kilku dni i nic mi nie wychodzi z moich zamiarów.
Przed chwilką stwierdziłam sama do siebie, że jak wypiję kawusię to zaczynam z tymi porządkami:-)

reklama
Dzień dobry kochane :-D

Napisałam mega posta, w którym każdej odpisałam i mi go wcięło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale się wkurzyłam :no::no::no:
Nienawidzę tego, że bb mnie samo wylogowuje!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry