reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A tak w ogóle, to ja tu zanudzam o wymazach, a zapomniałam Wam powiedzieć, że w tym miesiącu znowu zaczęłam się nakręcać, że coś jest. :confused2:Wprawdzie nie kochaliśmy się w dni najbardziej płodne, ale zaraz przed. Małe szanse, że się wstrzeliliśmy, ale przedwczoraj pojawił mi się mleczny śluz i utrzymuje się do dziś. Miałam tak i w 1 i w 2 ciąży :sorry: No, ale głupia jestem, ze mam nadzieję, że coś jest, bo to nie byłoby za dobrze :no: Na początku tego cyklu brałam dużo leków przeciwbólowych i antybiotyk :-( Tak więc mimo, że chcę dzidzię, to lepiej, żeby jej teraz nie było :-:)-:)-(

mój synuś jest z dni zaraz przed :-p:-p:-p

reklama
Widzę Daaa ,ze masz tak jak ja:) po cichutku chcesz zeby juz byla dzidzia a z drugiej str niby uwazasz,bo chesz zrobic badania i byc pewna ze jest juz wszystko ok:) ja sobie oczywiscie przed chwilka poplakalam korzystajac z braku ludzi w domu:)

a u mnie z plodnymi to nigdy nie wiadomo z moimi cyklami i niby czekam na @ bo 20go moglby juz niby byc bo to 32 dzien bedzie,ale z drugiej strony jakby nei przyszedl to tez bym nei plakala choc zalozylam ze trzy meisiace i minimum dwa@.poczatkowo tzry@.ale zmniejszam:p

mój synuś jest z dni zaraz przed :-p:-p:-p

Ups...

Widzę Daaa ,ze masz tak jak ja:) po cichutku chcesz zeby juz byla dzidzia a z drugiej str niby uwazasz,bo chesz zrobic badania i byc pewna ze jest juz wszystko ok:) ja sobie oczywiscie przed chwilka poplakalam korzystajac z braku ludzi w domu:)

No mam zamiar dokończyc te badanka. Została już tylko cytomegalia, usg podwozia ;-) i te nieszczęsne wymazy...

Ja najlepiej chciałabym już się konkretnie starać :sorry::sorry:

Najbardziej się boję, czy te antybiotyki na początku cyklu nie wyrządziłyby dzidzi krzywdy :-:)-(

Jeszcze jedno pytanie... Macie jakieś sprawdzone sposoby na ból gardła?
Póki co płuczę je septosanem i ssę tantum verde :confused2:

No to trzeba będzie wypróbować jutro jeszcze szałwię :tak:

Dziewczynki spadam, bo mój M. się awanturuje, że chce do kompa :confused2::confused2:

Koti dzięki za informacje :tak:

Do jutra laski :-D

Ostatnia edycja:
albo gargarin czy cos takeigo ,taki bialy proszek do plukania.ogolnie plukanie najlepsze. a co do badan ja tylko zrobilam przeciwciala antykardiolipinowe,zwykly posiew z moczu bo czesto miewalam problemy,a o wymazach i innych badaniach pogadac chce z gin bo ja uwazam ze ureaplasma mogla byc u mnie neistety

13x13, aniołki, koti wiem ze musze sie do ladu i skladu doprowadzic, ze musze zagladnac do srodka najpierw... ale jak z badan nic nie wyjdzie to znaczyc bedzie niewydolnosc szyjki wiec pozostaje mi tylko odczekac te 3 miechy i dalej podejmowac proby. ciesze sie z fasolek dziewczyn ze im sie udalo po stratach ale smuce sie ze juz w moim brzuszku jej nie ma...

vjolka jak nei chcesz @ to moze mi ja oddasz?? ja bardzo chetnie przyjme bo czekam na nia i czekam i czekam i... jej nie ma :zawstydzona/y:

lena bidulko ty sie zacharujesz nam w tej pracy... ale jak juz sie zaczniecie starac to przynajmniej nie bedziesz tak o tym myslala i szybko fasolinek bedzie :)

iwonka25 no wlasnie tak to juz faceci maja... dla nich najlepszym lekarstwem jest czas a dla nas chyba kolejna ciąża... i chyba nigdy oni tego nie zrozumieja ani my ich. :zawstydzona/y:

ola** wiesz co ja wlasnie tez sie zaokraglilam :-( ale mnie to smuci bo juz bylam zaokraglona i juz wiecej nie chce... i ten brzuch jakby taki maloco zszedl i jest duuuzy :zawstydzona/y::eek: i tez mi sie jesc chce , ale na slodie mam postanowienie a w ogole mi sie duzo chce jesc :no: a co do dzidziusia to ja tez juz bardzo chce i chcialabym zeby szybciej wyszlo niz to zaplanowalismy i zeby wszystko skonczylo sie dobrze i happy endem... tylko ze moj to taki uparciuch jest i raczej na wczesniejsze brykanko staraniowe nie ma szans :sorry: no i oczywiscie boje sie troche ze to za wczesnie ale jakby jakims cudem przez przypadek... ;-) to bym bya bardzo szczesliwa :-)

agnieszka dobranoc i milych snow dla ciebie i malej julii :-);-) niech zbiera sily bo juz niedlugo wyjdzie z brzuszka :-)

jej ale sie naczytalam was... az musialam druga strone otworzyc zeby czytac i jednoczesnie odpisywac :tak:hehe.... zrobilam dzisiaj male przemeblowanie w pokoju na choinke :) fajnie wyglada ,a no i maz mnie za zupke pochwalil ze mu bardzo smakowala bo on nigdy nie jadal za czestto i nawet stwierdzil ze moge robic raz w tygodniu taka zupke haha :-D:-D:-Dagent

reklama
Missiiss marudku jeden juz jeden miesiac oczekiwania na staranka za Tobą. Spójrz na swój suwaczek - niecałe dwa miesiące ! Ja sobie policzyłam, że zafasolkowałam prawie 5 mieś po stracie mojego aniołka. Nie wiem jak ja tyle czasu przetrwałam, ale zleciało szybko. :-):-)

a tak w ogóle to dzień dobry - co za brak kultury z mojej strony ;-). Ale ostatnio mam ubytki w pamięci ;-) .

Do góry