reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie , rzadko się udzielam , ale jestem cały czas z Wami i czytam codziennnie od dechy do dechy.

U mnie narazie bez zmian , tabsy łykam , łeb mi od nich pęka , ale dotrwam do końca stycznia. W lutym jeszcze nie , ale w marcu zaczynamy :-) Mój T przyjął to do wiadomości nareszcie i nie było sprzeciwu. Jezu , my to dopiero będziemy stare zgredy z małym bąkiem. Jeśli się uda , oczywiście.
Pozdrawiam Was gorąco

Agatko , ja jak miałam takie skurcze to lekarz mi kazał więcej odpoczywać , brzuch wtedy twardnieje na kilnaście sekund , ale chyba mnie to nie bolało o ile pamiętam. Uważaj na siebie, cieszę się że to dziewuszka .

Kaśka , w kuchni jest też : okno , wiadro może na kartolfe , masło , mleko . Może coś ci sie przyda . Bużka dla was.

Masło, mleko , ciasto to nie przedmioty kuchenne są przecież

reklama
A ja myślałam, że nie przedmioty użytku domowego a ogólnie wszystko co się w kuchni znajdzie. To przepraszam :-(

Aga34:szok::szok::szok::szok: co Ty mówisz -dla mnie ciasto mleko i masło to są tak potrzebne przedmioty kuchenne jak kiełbasa podwawelska i fasolka szparagowa ostatnio:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kasiu
no problem -na nas ze wszystkim:tak: no oprócz postu Twojego małżonka -co to to nie:-p nie pomożemy

Czarna76 dobrze że zaglądasz do nas:tak: a ja już nie mogę bardziej się byczyć -to niemozliwe

Kaira ja bym posłuchała Missiiss -to może być coś genetycznego:-( to tak mi wygląda na złe dzielenie się komórek czy coś:-( masz już prawo do skierowania na te badania -no i oczywiście przebadajcie nasionka mężusia -kochana z nami nim się obejrzysz będziesz już mamą:tak:

Kaśka to może dłuto:-D:-D:-D:-D niech Wercia powie w szkole że osobiście widziała jak ciocia w ciąży na głodzie dobierała się do zamarzniętych na kość lodów właśnie przy pomocy dłuta:-D:-D:-D:-D i młotka

Obiecałam Wam w piątek i słowa dotrzymuję:

oto mój Maluch :-)

Załączniki

• Zdjęcie048.jpg
    Zdjęcie048.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry