reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam podglądam sobie czasem wasze wpisy, ja poraz kolejny poroniłam swoje aniołka, teraz już mam diagnoze poronienie nawykowe, i już nie mam pojęcia jakie badania mam sobie zrobić żeby w końcu czegoś się dowiedzieć i w końcu donosić tą upragnioną ciąże.Moje 4 aniołki są już w niebie, ostatni 10 .12.09:(Wszystkim mamusią gratuluje :)

reklama
Aga34 TEN lejek:-D:-D:-D:-D nie pasi;-) to ciasto:-D

Kasia no to powiem Ci jest problem ide poszukać do kuchni:eek: a ciasto i krzesło nie może być;-)

Kaira24
witaj. Dla Twoich Aniołków zapalam (*)... zostań z nami -trochę tu czasem smutno a czasem wesoło... czasem dopada nas zaduma a czasem głupawka -ale to magiczne miejsce:tak:

OOOOOOOOOOO WARZYWO

kaira witaj, dobrze ze do nas trafilas dziewczyny bardzo duzo pomagaja a szczegolnie przetrwac wszystkie zle chwile... sama jestem mamusią niedawno co wziętego do nieba aniłeczka i najlepszym psychologiem byly dla mnie wlasnie dziewuszki z tego forum. zapalam światełka dla twoich aniołków (*)(*)(*)(*)... a jakie badania juz robilas?? i w ktorym tc ronilas?? jesli wczesnie to moze gto jest spowodowane wadami genetycznymi zarodka wtedy jesli nei robilas proponowalabym zapytac sie lakrza o badania genetyczne chromosowy itp. jeszcze jest jeden temat forumowy wczesniej pt"badania po poronieniu" czy jakos tak, zagladnij tam

Kasiu jeszcze może być: to masło :-)

Ale mam lenia. Ledwo dotelepałam się do domu. Zaliczyłam spacer z psem. Mam ze sobą papierkową robotę, muszę zrobić pranie i obiad. A najchętniej to poszłabym spać...

Ech...

Ostatnia edycja:
Kaira24 witaj. Przykro mi tylko, że w takich smutnych okolicznościach. Światełka dla Twoich Skarbów [*] [*] [*]

Kasiu no pewnie, że można liczyć! Fajnie tak sobie mózg poćwiczyć ;-)

Witajcie , rzadko się udzielam , ale jestem cały czas z Wami i czytam codziennnie od dechy do dechy.

U mnie narazie bez zmian , tabsy łykam , łeb mi od nich pęka , ale dotrwam do końca stycznia. W lutym jeszcze nie , ale w marcu zaczynamy :-) Mój T przyjął to do wiadomości nareszcie i nie było sprzeciwu. Jezu , my to dopiero będziemy stare zgredy z małym bąkiem. Jeśli się uda , oczywiście.
Pozdrawiam Was gorąco

Agatko , ja jak miałam takie skurcze to lekarz mi kazał więcej odpoczywać , brzuch wtedy twardnieje na kilnaście sekund , ale chyba mnie to nie bolało o ile pamiętam. Uważaj na siebie, cieszę się że to dziewuszka .

Kaśka , w kuchni jest też : okno , wiadro może na kartolfe , masło , mleko . Może coś ci sie przyda . Bużka dla was.

reklama
Czarna odrazu ZGREDY!!! Pamiętaj, że liczy się to na ile lat się czujesz, a nie ile masz w metryce. I tego się trzymaj :-)

Poza tym: Kobieta jest jak wino. Im starsza tym lepsza :-)

Do góry