reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam podglądam sobie czasem wasze wpisy, ja poraz kolejny poroniłam swoje aniołka, teraz już mam diagnoze poronienie nawykowe, i już nie mam pojęcia jakie badania mam sobie zrobić żeby w końcu czegoś się dowiedzieć i w końcu donosić tą upragnioną ciąże.Moje 4 aniołki są już w niebie, ostatni 10 .12.09:(Wszystkim mamusią gratuluje :)

reklama
Aga34 TEN lejek:-D:-D:-D:-D nie pasi;-) to ciasto:-D

Kasia no to powiem Ci jest problem ide poszukać do kuchni:eek: a ciasto i krzesło nie może być;-)

Kaira24
witaj. Dla Twoich Aniołków zapalam (*)... zostań z nami -trochę tu czasem smutno a czasem wesoło... czasem dopada nas zaduma a czasem głupawka -ale to magiczne miejsce:tak:

OOOOOOOOOOO WARZYWO

kaira witaj, dobrze ze do nas trafilas dziewczyny bardzo duzo pomagaja a szczegolnie przetrwac wszystkie zle chwile... sama jestem mamusią niedawno co wziętego do nieba aniłeczka i najlepszym psychologiem byly dla mnie wlasnie dziewuszki z tego forum. zapalam światełka dla twoich aniołków (*)(*)(*)(*)... a jakie badania juz robilas?? i w ktorym tc ronilas?? jesli wczesnie to moze gto jest spowodowane wadami genetycznymi zarodka wtedy jesli nei robilas proponowalabym zapytac sie lakrza o badania genetyczne chromosowy itp. jeszcze jest jeden temat forumowy wczesniej pt"badania po poronieniu" czy jakos tak, zagladnij tam

Kasiu jeszcze może być: to masło :-)

Ale mam lenia. Ledwo dotelepałam się do domu. Zaliczyłam spacer z psem. Mam ze sobą papierkową robotę, muszę zrobić pranie i obiad. A najchętniej to poszłabym spać...

Ech...

Ostatnia edycja:
Kaira24 witaj. Przykro mi tylko, że w takich smutnych okolicznościach. Światełka dla Twoich Skarbów [*] [*] [*]

Kasiu no pewnie, że można liczyć! Fajnie tak sobie mózg poćwiczyć ;-)

Witajcie , rzadko się udzielam , ale jestem cały czas z Wami i czytam codziennnie od dechy do dechy.

U mnie narazie bez zmian , tabsy łykam , łeb mi od nich pęka , ale dotrwam do końca stycznia. W lutym jeszcze nie , ale w marcu zaczynamy :-) Mój T przyjął to do wiadomości nareszcie i nie było sprzeciwu. Jezu , my to dopiero będziemy stare zgredy z małym bąkiem. Jeśli się uda , oczywiście.
Pozdrawiam Was gorąco

Agatko , ja jak miałam takie skurcze to lekarz mi kazał więcej odpoczywać , brzuch wtedy twardnieje na kilnaście sekund , ale chyba mnie to nie bolało o ile pamiętam. Uważaj na siebie, cieszę się że to dziewuszka .

Kaśka , w kuchni jest też : okno , wiadro może na kartolfe , masło , mleko . Może coś ci sie przyda . Bużka dla was.

reklama
Czarna odrazu ZGREDY!!! Pamiętaj, że liczy się to na ile lat się czujesz, a nie ile masz w metryce. I tego się trzymaj :-)

Poza tym: Kobieta jest jak wino. Im starsza tym lepsza :-)

Do góry