reklama
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
She, a może byś lekarzowi zaufała, zamiast norm szukać ? ;-)
wszystko jest OK
Just ja mu ufam, tylko wkurza mnie jak normy są takie rozlazłe, że wg jednych to tydzień x a wg drugich y ;-)
no, ale z reguły normy są rozległe ;-) inaczej byśmy powariowali, bo nikt by nie był w normie, bo natura nie działa z tak aptekarską precyzją ;-)Just ja mu ufam, tylko wkurza mnie jak normy są takie rozlazłe, że wg jednych to tydzień x a wg drugich y ;-)
A wogóle to przecież na suwaczku masz 5t3d, a z norm też wychodzi 5-6 t, to czego się bojasz ;-)
Ostatnia edycja:
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewela, tu znajdziesz kilka przepisów....Znacie moze jakis dobry przepis na taka paste albo sos z jajek do kanapek?
pasta z jajek
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Znacie moze jakis dobry przepis na taka paste albo sos z jajek do kanapek?
Ja pastę robię najprościej jak się tylko da.
Gotowane jajka rozkruszam ( żółtka zgnietam, białka kroje w drobniutką kosteczkę), dodaję szczypiorek, majonez, paprykę w proszku , pieprz ,to wszystko miksuję i gotowe.
Czasami dodaję ogórka kiszonego lub korniszona wtedy pasta wychodzi mi podobna do sosu tatarskiego.
Ostatnia edycja:
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
no, ale z reguły normy są rozległe ;-) inaczej byśmy powariowali, bo nikt by nie był w normie, bo natura nie działa z tak aptekarską precyzją ;-)
A wogóle to przecież na suwaczku masz 5t3d, a z norm też wychodzi 5-6 t, to czego się bojasz ;-)
Nie bojam, nie bojam, tylko ciekawskie i dociekliwe jajko ze mnie ;-) Zawsze tak miałam :-)
Cykora będę miała jutro jak będę dzwoniła po porównane wyniki...
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Czas na dobrą książkę i wypoczynek....;-)
Życzę miłego dnia, buziaki***
Życzę miłego dnia, buziaki***
Nie bojam, nie bojam, tylko ciekawskie i dociekliwe jajko ze mnie ;-) Zawsze tak miałam :-)
Cykora będę miała jutro jak będę dzwoniła po porównane wyniki...
Eh, jak ja dziś wolno kojarzę Toć Ty księgowa, temu najlepiej, żeby wynik się zgadzał z normami co do dwóch miejsc po przecinku ;-)
A jutro zadzwonisz po dobre wieści i wieczorkiem będziesz pakować paputki na prezent dla dziadków :-)
reklama
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Eh, jak ja dziś wolno kojarzę Toć Ty księgowa, temu najlepiej, żeby wynik się zgadzał z normami co do dwóch miejsc po przecinku ;-)
Hehehe... No i wszystko jasne. Zboczenie zawodowe ;-)
A jutro zadzwonisz po dobre wieści i wieczorkiem będziesz pakować paputki na prezent dla dziadków :-)
Obyś miała rację...