reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Just ja mu ufam, tylko wkurza mnie jak normy są takie rozlazłe, że wg jednych to tydzień x a wg drugich y ;-)
no, ale z reguły normy są rozległe ;-) inaczej byśmy powariowali, bo nikt by nie był w normie, bo natura nie działa z tak aptekarską precyzją ;-)

A wogóle to przecież na suwaczku masz 5t3d, a z norm też wychodzi 5-6 t, to czego się bojasz ;-)

Ostatnia edycja:
Znacie moze jakis dobry przepis na taka paste albo sos z jajek do kanapek?

Ja pastę robię najprościej jak się tylko da.
Gotowane jajka rozkruszam ( żółtka zgnietam, białka kroje w drobniutką kosteczkę), dodaję szczypiorek, majonez, paprykę w proszku , pieprz ,to wszystko miksuję i gotowe.
Czasami dodaję ogórka kiszonego lub korniszona wtedy pasta wychodzi mi podobna do sosu tatarskiego.

Ostatnia edycja:
no, ale z reguły normy są rozległe ;-) inaczej byśmy powariowali, bo nikt by nie był w normie, bo natura nie działa z tak aptekarską precyzją ;-)

A wogóle to przecież na suwaczku masz 5t3d, a z norm też wychodzi 5-6 t, to czego się bojasz ;-)

Nie bojam, nie bojam, tylko ciekawskie i dociekliwe jajko ze mnie ;-) Zawsze tak miałam :-)

Cykora będę miała jutro jak będę dzwoniła po porównane wyniki...

Czas na dobrą książkę i wypoczynek....;-)
Życzę miłego dnia, buziaki***

Buziaki.JPG

Nie bojam, nie bojam, tylko ciekawskie i dociekliwe jajko ze mnie ;-) Zawsze tak miałam :-)

Cykora będę miała jutro jak będę dzwoniła po porównane wyniki...

Eh, jak ja dziś wolno kojarzę :zawstydzona/y: Toć Ty księgowa, temu najlepiej, żeby wynik się zgadzał z normami co do dwóch miejsc po przecinku ;-):-p

A jutro zadzwonisz po dobre wieści i wieczorkiem będziesz pakować paputki na prezent dla dziadków :-)

reklama
Eh, jak ja dziś wolno kojarzę :zawstydzona/y: Toć Ty księgowa, temu najlepiej, żeby wynik się zgadzał z normami co do dwóch miejsc po przecinku ;-):-p

Hehehe... No i wszystko jasne. Zboczenie zawodowe ;-)

A jutro zadzwonisz po dobre wieści i wieczorkiem będziesz pakować paputki na prezent dla dziadków :-)

Obyś miała rację...

Do góry