reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Just ja mu ufam, tylko wkurza mnie jak normy są takie rozlazłe, że wg jednych to tydzień x a wg drugich y ;-)
no, ale z reguły normy są rozległe ;-) inaczej byśmy powariowali, bo nikt by nie był w normie, bo natura nie działa z tak aptekarską precyzją ;-)

A wogóle to przecież na suwaczku masz 5t3d, a z norm też wychodzi 5-6 t, to czego się bojasz ;-)

Ostatnia edycja:
Znacie moze jakis dobry przepis na taka paste albo sos z jajek do kanapek?

Ja pastę robię najprościej jak się tylko da.
Gotowane jajka rozkruszam ( żółtka zgnietam, białka kroje w drobniutką kosteczkę), dodaję szczypiorek, majonez, paprykę w proszku , pieprz ,to wszystko miksuję i gotowe.
Czasami dodaję ogórka kiszonego lub korniszona wtedy pasta wychodzi mi podobna do sosu tatarskiego.

Ostatnia edycja:
no, ale z reguły normy są rozległe ;-) inaczej byśmy powariowali, bo nikt by nie był w normie, bo natura nie działa z tak aptekarską precyzją ;-)

A wogóle to przecież na suwaczku masz 5t3d, a z norm też wychodzi 5-6 t, to czego się bojasz ;-)

Nie bojam, nie bojam, tylko ciekawskie i dociekliwe jajko ze mnie ;-) Zawsze tak miałam :-)

Cykora będę miała jutro jak będę dzwoniła po porównane wyniki...

Czas na dobrą książkę i wypoczynek....;-)
Życzę miłego dnia, buziaki***

Buziaki.JPG

Nie bojam, nie bojam, tylko ciekawskie i dociekliwe jajko ze mnie ;-) Zawsze tak miałam :-)

Cykora będę miała jutro jak będę dzwoniła po porównane wyniki...

Eh, jak ja dziś wolno kojarzę :zawstydzona/y: Toć Ty księgowa, temu najlepiej, żeby wynik się zgadzał z normami co do dwóch miejsc po przecinku ;-):-p

A jutro zadzwonisz po dobre wieści i wieczorkiem będziesz pakować paputki na prezent dla dziadków :-)

reklama
Eh, jak ja dziś wolno kojarzę :zawstydzona/y: Toć Ty księgowa, temu najlepiej, żeby wynik się zgadzał z normami co do dwóch miejsc po przecinku ;-):-p

Hehehe... No i wszystko jasne. Zboczenie zawodowe ;-)

A jutro zadzwonisz po dobre wieści i wieczorkiem będziesz pakować paputki na prezent dla dziadków :-)

Obyś miała rację...

Do góry